Bir Zamanlar Çukurova'da yeni flaş ayrılıklar

Bir Zamanlar Çukurova'da yeni flaş ayrılıklar

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ana kadrosundan ayrılıklar sürüyor.

Tims&B'nin atv için çektiği fenomen dizi "Bir Zamanlar Çukurova" 4. sezonunda da seyirciyi ekran başına topluyor. Murat Saraçoğlu'nun yönettiği, usta kalem Ayfer Tunç'un ise yazdığı dizinin ana kadrosundan ayrılıklar devam ediyor. Vahide Perçin'le başlayan ayrılıklara Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve son olarak Fekeli'ye hayat veren Kerem Alışık'ın duygusal vedası eklenmişti. Şimdi de dizinin mutfak ekibinin önemli isimlerinden Gülten'e hayat veren Selin Genç projeden ayrılacak.

Bir Zamanlar Çukurova'da yeni flaş ayrılıklar - Resim : 1

Diziyle beraber popülaritesi artan Genç'in ocak ayı itibariyle Adana'ya veda edeceği öğrenildi.

Saniye rolüne veren dizinin diğer Selin'i Selin Yeninci'nin de uzun süredir projeyi bırakmak istediği kulislerde konuşuluyor. Ancak yapım şirketi Yeninci'nin ayrılmasını istemediği için başarılı oyuncunun durumunun henüz netleşmediği öğrenildi. Dizinin mutfak ekibi için son olarak "Kazara Aşk"taki etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Aycan Koptur'la görüşüldüğü bilgisi de kulaktan kulağa yayılıyor. 

Avşar Film'in "Masum ve Güzel"inde kimler var?

Şükrü Avşar'ın patronu olduğu Avşar Film sessizliğini iddialı bir projeyle bozuyor. Şirketin uzun süredir üzerinde çalıştığı "Masum ve Güzel" kod adlı dizinin ön hazırlıkları bitmek üzere... Başta Özcan Deniz'in de ortak yapımcı ve yönetmen olarak adının geçtiği diziyi Avşar Film tek başına yapacak. Şükrü Avşar'ın Özcan Deniz'le başka bir proje çalışacağı öğrenildi. 

"Masum ve Güzel"de yetimhanede büyüyen iki genç kızın etkileyici hikâyesi ekrana taşınacak. Dizinin senaryosunu “Kırgın Çiçekler”, “Aşk ve Mavi” ile “Koca Koca Yalanlar” dizilerini kaleme alan Burcu Över yazıyor. Aytaç Çiçek'in ise yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Sude Zülal Güler ve Doğan Bayraktar'la anlaşıldı. Proje için adı geçen bomba bir isim de Bahar Şahin... Ayrıca dizi için Gülenay Kalkan'la da görüşülüyor.

Kanunsuz Topraklar'a flaş transfer

Gold Film'in FOX için çektiği "Kanunsuz Topraklar" dizisi dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cevdet Mercan'ın yönettiği dizinin ekibine Başak Parlak'ın ardından önemli bir isim daha katılıyor. Sinan Albayrak merakla izlenen dizinin kadrosuna dahil oldu. Usta oyuncu Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in başrollerini paylaştığı dizide "Göksel Yılmaz karakterine hayat verecek. Nefes nefese olayların yaşandığı dizide Göksel Yılmaz'ın gelişi olayların yönünü değiştirecek ve tansiyon iyice artacak. 

Oğlum dizisine iki yeni oyuncu

Ay Yapım'ın Ahmet Katıksız imzalı yeni dizisi "Oğlum"un hazırlıkları sürüyor. 12 yaşında Cem ile 6 yaşında Kaan adında iki çocuğun seyirciyi sarsacak dramatik hikâyesini anlatan dizinin kadrosu yavaş yavaş netleşiyor. Projenin ilk anlaşılan ismi Canan Ergüder olmuştu. Meme kanserini yenen ve setlere dönmeye hazırlanan başarılı oyuncu dizide Demet adlı pedagoga hayat verecek. Dizide Kaan'ın maddi sıkıntılarla boğuşan babası İlyas'a Timur Acar'ın hayat vereceği ortaya çıkmıştı. İlyas'ın eşi Melike'yi canlandıracak oyuncu ise sonunda belli oldu. Bu yıl Altın Portakal alan Nihal Yalçın, konuk oyuncu olduğu "Kırmızı Oda"nın ardından "Oğlum"la anlaştı. Dizinin sivil polis Sedat'ı rolü için de Ay Yapım son olarak "Menajerimi Ara" dizisinde beraber çalıştığı Serhat Teoman'la el sıkıldı.

Camdaki Kız'ın Alp'i baba oldu

Reyting rekortmeni "Camdaki Kız" dizisinde Cana'nın (Hande Ataizi) eşi Alp'e hayat veren Tolga Çıtlaçiftçi, şu günlerde büyük bir mutluluk yaşıyor. Daha önce Kocan Kadar Konuş ve Diriliş dizilerinde de rol alan başarılı oyuncu baba oldu. Müzisyen Pınar Çıtlaçifttçi'yle evli olan Tolga Çıtlaçiftçi, kız babası oldu ve çift önceki hafta dünyaya dünyaya gelen bebeklerine Zeynep Mila adını verdi. 

Aşkın Tarifi'nin yıldızı aşık oldu

Geçen yaz "Aşkın Tarifi"  dizisinde Kadir Doğulu'yla başrolü paylaşan Serra Arıtürk, yakışıklı bir meslektaşına aşık oldu. Aynı zamanda müzikle de ilgilenen Arıtürk, Mert Ramazan Demir'le sevgili oldu. Arkadaş ortamında tanışıp yakınlaşan ikilinin bir aydır görüştüğü ortaya çıktı. Mert Ramazan Demir geçen haftalarda çekimleri başlayan Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'lı "Şahmaran" dizisinde kamera karşısına geçiyor.