Birsen Altuntaş: Ebru Şahin'in yeni adresi belli oldu

Destan dizisi final yapan Ebru Şahin'in yeni adresi merak konusu olmuştu.

Ebru Şahin'in "Hercai" dizisiyle başlayan kariyerindeki yükselişi "Destan" dizisiyle devam etmişti. Bozdağ Film’in çektiği dönem diziside başarılı bir performans sergileyen Şahin'in projenin geçen haftalarda final yapmasının ardından neler yapacağı merak konusu olmuştu. Temmuz ayında Cedi Osman'la hayatını birleştiren Şahin'in yeni adresi belli oldu.
Dünyanın dört bir yanından hayranları olan güzel oyuncu son yıllarda "Masumlar Apartmanı", "Camdaki Kız", "Kırmızı Oda" gibi izlenme rekorları kıran televizyon dizilerine ve birçok ses getiren dijital dizi ve filme imza atan Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun ortak olduğu OGM Pictures’la sıkıştı. Şirketle bir yıllık anlaşma yapan Şahin OGM Pictures'ın bu süre boyunca ürettiği içerikler arasından beğendiği projelerde rol alacak.

Yasak Elma’da büyük bomba… Geri dönüyor

FOX’un gözbebeği projelerinden Yasak Elma 6. sezonunda da büyük ilgiyle izleniyor. Medyapım’ın imza attığı dizinin bu yıl yeni bir gelişme olmazsa bitmesi planlanıyor. Ece Erdek Koçoğlu ile Betül Sevim’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizide sürprizler bitmiyor. Yurt dışı satışları da çok iyi olan dizinin ilk sezonlarında oynayan Sevda Erginci projeye geri dönüyor.
Dizide Yıldız’ın ablası Zeynep rolüne hayat veren Erginci, Alihan’a hayat veren Onur Tuna’yla beraber senaryo gereği evlenip yurt dışına yerleşmişti. Kulislerde konuşulanlara göre Zeynep “Yasak Elma”ya boşanmış ve başka biriyle evlilik yapmış olarak dönecek. Ancak Zeynep’in dizide uzun soluklu kalmayacağı, konuk olacağı öğrenildi.

Öte yandan dizinin 150. bölümüne bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen ünlü manken Aylin Arasıl konuk oyuncu olacak. Arasıl’ın “Leyla” karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Sıfırıncı Gün’e 3 flaş isim

Tv8’in “Tuzak” dışında çekeceği diğer önemli projesi ise “Sıfırıncı Gün”… Atasay Koç’un yazdığı diziyi Süleyman Mert Özdemir yönetecek, ekim sonu Miami’de çekilmeye başlanacak olan dizinin görüntü yönetmenliğini Erçin Karabulut yapacak. Engin Öztürk’ün polise hayat vereceği dizidevBerk Cankat, Yiğit Özşener, Uğur Uzunel, Ahmet Pınar ve Naz Çağla Irmak’ın oynayacağı öğrenilmişti.

Son gelen bilgilere göre macera ve aksiyon sahneleri de büyük ilgi çekecek olan diziye Sarp Akkaya, Damla Colbay ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın usta oyuncusu Savaş Özdemir katılacak. Damla Colbay, Berk Cankat’ın partneri olacak. Engin Öztürk’ün partnerinin kim olacağı ise henüz belli değil.

Cennetin Çocuklarına büyük usta

Gold Film’in TRT için hazırladığı Cennetin Çocukları dizisi bugün sete çıktı. Kadına şiddet olayının işlendiği çok etkili bir aile dramasının anlatıldığı diziyi Serdar Gözelekli yönetiyor. Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı dizide Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Bihter Dinçel, Cemal Toktaş, Erhan Alpay, Alp Akar “Yusuf” ve Eylül Ersöz, Aydan Şener, Ertuğrul Postoğlu, Timur Ölkebaş, Rozet Hubeş, Özlem Ulukan rol alıyor.

Yine kayınvalideyi oynayacak

Dizinin kadrosunda ayrıca çok özel ve değerli bir oyuncu daha var. Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği kötü kaynana Cevriye rolündeki oyunculuğuyla hayranlık uyandıran usta oyuncu Güler Ökten “Cennetin Çocukları”nın kadrosuna katıldı. Aynı zamanda Yeşilçam’a büyük emek veren efsane yönetmen Zeki Ökten’in de eşi olan Güler Ökten dizide Birsen karakterine hayat veren Bihter Dinçel’in kayınvalidesine hayat veriyor.

Melis Sezen’den reklam anlaşması

Sadakatsiz dizisindeki oyunculuyla büyük beğeni toplayan Melis Sezen, reklam yüzü oldu. Genç oyuncu ünlü giyim markası Derimod’la reklam anlaşması imzaladı. Firma yıllar önce Barış Arduç’la çektikleri reklam filminin ardından ilk kez ünlü isim olarak Melis Sezen’le anlaştı. Sezen reklam için bugün kamera karşısına geçecek. Öte yandan Melis Sezen’in Halit Ergenç ve Songül Öden’le oynadığı “Numen” dizisinin çekimleri devam ediyor. Disney Plus’ta yayınlanan dizinin ilk bölümlerini Özer Feyzioğlu yönetmişti.

Aslı Enver’li diziye 2 bomba oyuncu

Aslı Enver’in Disney Plus’a çektiği Ay Yapım imzalı “Arayış” dizisinin çekimleri bitmek üzere… Emin Alper’in yönettiği diziyi Nüket Bıçakçı kaleme almıştı. Enver’in Mehmet Günsür’le başrolünü paylaştığı dizide yakın arkadaşını tarikatı elinden kurtarmaya çalışan bir kadının etkileyici mücadelesi ele alınacak.

Öte yandan Aslı Enver’in başrolünü oynayacağı FOX’ta ekrana gelen “Benim Adım Farah” dizisinin oyuncu seçimi sürüyor. O3 Medya’nın “The Cleaning Lady” dizisinden uyarladığı dizi oğlunun tedavisi için savaş veren ve bunun için mafyanın temizlikçisi olmak zorunda kalan bir doktorun dramatik hikâyesini anlatıyor. Recai Karagöz’ün yöneteceği dizinin kadrosuna 2 bomba aktör katıldı. Ali Sürmeli ile Fırat Tanış nefes kesen sahneleri olan dizide Aslı Enver’le kamera karşısına geçecek.

“Hava Muhalefeti” filminin çekimleri bitti

Ali Sunal ile Doğa Rutkay geçen aylarda bir restoran çıkışı görüntülenmiş ve beraber filme başlayacaklarını açıklamıştı. “Hava Muhalefeti” adlı sinema filminin çekimleri tamamlandı. Murat Kepez’in yazıp yönettiği film BKM Film’in imzalı… Uçakta geçen sinema filminde Ali Sunal ve Doğa Rutkay’a Ege Kökenli ile Burak Hakkı da eşlik ediyor. “Duy Beni” dizisinden ayrılan Ege Kökenli ayrıca Doğu Demirkol’la “Doğu” dizisinin yeni sezonunda da kamera karşısna geçecek. Doğu dizisi blutv’de seyirciyle buluşuyor.

Serdar Akar’dan yeni sinema filmi

Ödüllü yönetmenlerimizden Serdar Akar “Kadınlara Mahsus” adlı yeni sinema filminin çekimlerine başladı. Limit Yapım imzalı dizinin cast direktörlüğü EU Medya Mehmet Ertansel ve Esra Uslu yapıyor. Filmde Ceyda Düvenci, Şebnem Sönmez, Melisa Aslı Pamuk, Aslı Tandoğan, Yurdaer Okur, Elifcan Ongurlar, Başak Parlak, Müjde Uzman, Merve Çağıran ve Halil İbrahim Yılmaz oynuyor. Filmde bir psikoluğun açtığı kampa gelen kadınların hikâyesi ele alınıyor.

Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili yeni gelişme

Ay Yapım’ın Netflix için çektiği “Kuş Uçuşu” dizisi büyük ilgi görmüştü. Deniz Yorulmazer’in yönettiği dizide medya dünyasındaki kuşak çatışması ele alınmıştı. Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’i buluşturan dizi büyük ilgi görünce ikinci sezonunun çekilmesine karar verildi. Hazırlıklar başladı. Projeyle ilgili yapılan son bilgilendirme çekimlerin en geç 14 Kasım Pazartesi başlayacağı yönünde… Çekimlerinin 9 ile 12 hafta sürmesi planlanıyor. Dizinin 2. Sezonu biter bitmez kısa bir aranın ardından da 3. Sezonu çekillecek.

Birce Akalay’dan bir reklam anlaşması daha

Öte yandan dizide hayat verdiği Lale Kıran rolüyle başarısını bir kez daha ortaya koyan Akalay, reklamcıların da gözdesi… Akalay, peş peşe reklam anlaşmalarına imza atıyor. Son olarak dünyaca ünlü bir cilt bakım markasının yüzü olan oyuncu şimdi de giyim markası Dagi ile anlaşma imzaladı. İşindeki başarısı kadar toğlumsal olaylara karşı hassasiyeti, yaşam hakkına verdiği önem ve dik duruşuyla takdir toplayan oyuncuların başında gelen Akalay, hafta içi Abdullah Oğuz’un “Mezarlık” dizisiyle aldığı ödülü de şiddet gören ve İran’da özgürlükleri için mücadele veren kadınlara adayarak bir kez daha kapleri fethetmişti.