Çağatay Ulusoy ile Ebru Şahin’li filmden yeni bilgiler

Çağatay Ulusoy’un Terzi dizisinin çekimlerinin ardından “Centilmen” adlı filme başlayacağı ortaya çıkmıştı. Onur Bilgetay’ın yöneteceği filmin hafta sonu da başrol kadın oyuncusu belli oldu. Destan dizisinin çekimlerinin ardından eşinin yanına Amerika’ya giden Ebru Şahin, geçen günlerde döndü ve 1 yıllık anlaşma yaptığı OGM Pictures’ın kendisine önerdiği Centilmen filminde oynamayı kabul etti.

Kulislerden sızan bilgilere göre Şahin filmde Nehir adlı müzisyeni oynayacak. Çağatay Ulusoy “Centilmen”de zengin kadınlara hizmet veren “Saygın” adlı jigoloyu canlandıracak. Saygın’ın kendisi gibi jigololuk yapan bir arkadaşı daha vardır; Kado… Kado ekonomik sınıf anlamında daha orta kesim kadınlarla beraberlik yaşamaktadır. Kado’ya başarılı oyuncu Haki Biçici hayat verecek. Deniz Madanoğlu’nun yazdığı filmin ana karakterlerinden birini de Şenay Gürler oynayacak. Filmde Nehir’in arkadaşı Fulya’ya hayat verecek olan oyuncu ise henüz belli olmadı. Filmde Fulya’nın doğum günü partisi için gittikleri mekanda Nehir, Saygın’la karşılaşıyor. Saygın’ın aşık olması bütün hayatını değiştiriyor. Netflix’te yayınlanacak olan filmin çekimleri yakında başlayacak.

Kuş Uçuşu’nun 2. Sezonu hakkında tüyolar

Ay Yapım’ın Netflix için çektiği “Kuş Uçuşu” dizisinin ilk sezonu beklentinin çok üstünde bir ilgi görmüştü. Birbirine çok yakışan iki ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ı buluşturan projenin yoğun istek üzerine 2. Ve 3. Sezonu peş peşe çekilecek. Dizinin oyuncu kadrosu dün Ay Yapım’da okuma provası yaptı. Ekibin bu hafta sete çıkması planlanıyor.

İlk sezonunu Deniz Yorulmazer’in çektiği dizinin yönetmen koltuğunda bu kez Koray Kerimoğlu oturacak. Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin çok beğenilen ilk sezonunun ardından hikâyede neler yaşanacağı merak konusuydu…

Birinci sezonun sonunda işinde bir numara olan Lale Kıran (Birce Akalay), istemese de Öteki Taraf programındaki koltuğunu asistanı Aslı Tuna’ya (Miray Daner) bırakmıştı. İkinci sezonda her iki taraf için de büyük bir sınav başlayacak. Bir yanda yeni nesil haberciliği savunan, her türlü entrikayı mübah sayan Aslı Tuna’nın koltuğunu kaybetmemek için verdiği büyük savaş, diğer yanda Kenan’la (İbrahim Çelikkol) güç birliği yapıp daha küçük bir kanalda işe başlayan Lale’nin mücadelesini izleyeceğiz.

İkinci sezonun en güzel sürprizlerinden biri de ilk sezonda Büşbüş lakaplı ofisboy Yusuf rolüyle muhteşem bir oyunculuk sergileyen Demircan Kaçel’i bolca izleyecek olmamız… İlk sezonda Kenan’ın büyük tepkisini çeken Yusuf’a Lale kol kanat geerecek. Yeni genç oyuncuların da yer alacağı dizide Aslı’nın asistanı Nazlı’ya kimin hayat vereceği merak konusu…

Özge Özpirinçci Aile’de

“Kral Kaybederse” dizisinden senaryo yüzünden ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni adresi eski yapım şirketi Ay Yapım olmuş ve yakışıklı oyuncu Kerem Çatay’ın geçen aylarda kendisine sunduğu Aile dizisi teklifini kabul etmişti. Ahmet Katıksız’ın yöneteceği dizinin ara verilen hazırlıklarına bu hafta itibaren başanıyor. Dizide Aslan adlı kalabalık bir ailesi olan Volta gece kulübü işletmecisine hayat verecek olan Tatlıtuğ’un partneri için Özge Özpirinçci’nin adı geçiyordu. Son gelen haberlere göre Özpirinçci daha önce yapım ortağı da olduğu “İlk ve Son” dizisini de yazan Hakan Bonomo’nun yazdığı diziyle el sıkıştı. Özpirincçi ile Bonomo aynı zamanda okul arkadaşı… Ünlü oyuncu dizide Aslan’ın ailesini tedavi etmeye çalışan psikolog Devin rolüne hayat verecek.

Burçin Terzioğlu’nun yeni projesi belli oldu

Son olarak kadın haklarına dikkat çektiği “Yalancı” adlı dizideki performansıyla beğeni toplayan Burçin Terzioğlu, az ancak etkili rollerde oynadığı projeler seçen oyuncuların başında geliyor. Bu sezon aldığı birçok teklifi kabul etmeyen Terzioğlu, beIN CONNECT için çekilecek çok özel bir diziyle prensipte anlaştığı öğrenildi. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği “Zehirli Sarmaşık” adlı diziyi Gökçen Usta yönetecek. Bir cinayet olayıyla başlayacak olan dizide Terzioğlu, Onur Tuna ile partner olacak. Savaş Ecevit Korkmaz yazdığı dizinin başrol oyuncuları arasında ödüllü oyuncu Feyyaz Duman da var. Projenin hazırlıkları sürüyor.

Kuruluş Osman dizisine güzel oyuncu

atv’nin Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman dizisi 4. Sezonunda reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Ahmet Yılmaz’ın yönettiği dizinin kadrosuna çok güzel ve yetenekli bir oyuncu katılıyor. Deniz Barut Kuruluş Osman’ın kadrosuna dahil oluyor. 105. Bölümde sonra dizide seyirci karşısına çıkacak olan başarılı oyuncu, İsmihan Sultan’ı oynayacak. Başrolünü Burak Özçivit’in oynadığı diziyi Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, A. Kadir İlter, Fatma Nur Güldalı, Ali Ozan Salkım, Aslı Zeynep Peker Bozdağ kaleme alıyor. Dizinin kalabalık kadrosunda Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Seda Yıldız (Edebalı), Hakan Yılmaz (Kantekuzenos), Özge Törer (Bala Hatun), Rüzgar Aksoy (Turgut Bey), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Yiğit Uçan (Boran), Deniz Hamzaoğlu (Bayındır Bey), Nihat Altınkaya (Olof), İpek Karapınar (Frigg), Emin Gürsoy (Kumral Abdal) gibi ünlü isimler alıyor.

“O Kız” dizisinin Melek’i belli oldu

Kanal D’nin Content House imzalı dizisi “O Kız” Kuruluş Osman’ın hakimiyetini ilan ettiği çarşamba akşamları ekran macerasını başarıyla sürdürüyor. Erkan Petekkaya’nın etkileyici oyunculuğuyla damga vurduğu dizinin kadrosuna önemli bir oyuncu katıldı. Dizide Kadir’in sürekli övdüğü ve çok merak edilen eski eşi Melek karakteri diziye dahil oluyor. Her hafta nefes kesen olaylara sahne olan dizinin kadrosuna baaşrılı oyuncu “Rojda Demirer” katıldı. Demirer’in gelişi dizideki tüm dengeleri değiştirecek. Erkan Petekkaya’ya Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları'nın başrollerde eşlik ettiği “O Kız”a son olarak Ali Öner dahil olmuştu. Farklı konusuyla dikkat çeken diziyi ülkemizin başarılı senaristlerinden Sırma Yanık kaleme alıyor.

“Türkler Çıldırmış Olmalı 2” filmi geliyor

Yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği “Türkler Çıldırmış olmalı 2 Mavi Vatan” filmi sete çıktı. Senaristiliğini ve yönetmenliğini Murat Aslan’ın yaptığı filmin çekimleri Fethiye Ölüdeniz’de başladı. Filmde başlıca rolleri ‘Nalet Bebe’ lakaplı Ömer Başdoğan, İnan Ulaş Torun, Sadi Celil Cengiz, Bülent Çolak, Yeşim Salkım, Kadir Çöpdemir, Peker Açıkalın, Zehra Yılmaz, Elif Güçkıran, Tutku Aygan, Gökçen Gökçedağ’, Hasan Yalnızoğlu, Atilla Olgaç ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu paylaşıyor. Çekimlerinin bir kısmı İstanbul’da gerçekleştirecek olan seri filmin devamı da gelecek. Avşar Film ayrıca mart ayında bir dizi ve Özcan Deniz’le de bir film projesi yapmayı planlıyor.

EGO’ya yeni oyuncular

Pastel Film’in FOX için çekeceği “Erkeğe Güven Olmaz” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Doğa Can Anafarta’nın yöneteceği dizide Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Erdal Küçükkömürcü, Hülya Gülşen rol alacak. Senaryo süpervizörlüğünü Can Sinan’ın üstlendiği diziyi A. Orçun Okşar, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel yazıyor.
Dizi nişanlısı Elif’le evlilik aşamasındayken büyük bir borçla karşı karşıya kalan Erhan’ın (Alperen Duymaz), turizm şirketinin finans bölümde çalıştığı patronu Sibel’den (Melisa Aslı Pamuk) aldığı teklifle değişen hayatını konu alınıyor. “Erkeğe Güven Olmaz”ın kadrosuna son olarak Derya Beşerler, Naz Sayıner ve Emirhan Dönmez katıldı. Dizide Sibel’in de abisi olan Tuncay’ın (Ahmet Kayakesen) eşi Begüm’e Derya Beşerler hayat verecek. Naz Sayıner, Tuncay ve Sibel’in Amerika’dan gelen kız kardeşleri Senem’i oynayacak. Daha önce “Kara Tahta” dizisinde rol alan Emirhan Dönmez de Erhan’ın nişanlısı Elif’in kardeşi Arda’yı canlandıracak. Erhan’ın ana okul öğretmeni olan nişanlısı Elif’e hayat verecek oyuncu ise henüz belli olmadı.
Öte yandan Pastel Film’in Kanal D için çekeceği dönem dizisi “Dilek Taşı”nın hazırlıkları devam ediyor. Can Sinan’ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı oturacak.

Özge Borak ve Mert Turak aynı filmde

Mehmet Demir Yılmaz’ın pandemi öncesi çalışmalarına başladığı “Kum Zambağı” filminin çekimleri başladı. Görüntü yönetmenliğini Chirs Carcelle’in üstlendiği filmin hem yapımcılığını, hem senaristliğini hem de yönetmenliğini Mehmet Demir Yılmaz yapıyor. Adana Yumurtalık’ta çekilen filmde Mert Turak (Yunus), Özge Borak (Afife), Orhan Kılıç (Ekrem), Murat Ercanlı ( Şakir), Tuncay Çağıl (Adem) ve Berfin Kıymaz (Canan) rol alıyor. Filmde bir balıkçı ile eşi tarafından evden atılan bir kadının etkileyici hikâyesi beyazperdeye taşınıyor.