Çağatay Ulusoy’a bölüm başına rekor ücret

Çağatay Ulusoy’a bölüm başına rekor ücret

OGM Pictures ile dizi anlaşması yapan Çağatay Ulusoy’a rekor bir ücret verileceği ortaya çıktı.
Son olarak “Menajerimi Ara” dizisine konuk olan Çağatay Ulusoy’un ekrana dönme kararı çok konuşulmuştu. OGM Pictures’ın imza atacağı yeni dizisinin hazırlıkları süren yakışıklı oyucunun tv8’de ekrana gelmesi planlanan dizisi için şimdiye kadar hiçbir oyuncunun almadığı rekor bir ücrete “Evet” dediği iddia edildi.

Dizi kulislerinde kulaktan kulağa dolaşan bilgilere göre Çağatay Ulusoy, bölüm başına stopajı ve yurt dışı satışları da dahil olmak üzere 450 bin TL alacak. Dizi sektöründe daha önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu aldıkları 350 bin TL bölüm ücretleriyle zirvede yer alıyordu.

Tarkan’a Zeki Müren teklifi

Pandemiyi ailesiyle Almanya’da geçiren Tarkan’a yapılan film teklifi çok konuşulacak. Megastar’a bu yıl 24 Eylül’de 25. ölüm yıldönümde anılan sanat güneşi lakaplı efsane şarkıcı Zeki Müren’i canlandırması için teklif yapıldı. Teklifi yapan isim ise başta Müslüm Gürse olmak üzere biyografi filmleri konusunda başarısını ispat etmiş olan Dijital Sanatlar’ın kurucusu Mustafa Uslu... Şimdiye kadar gelen tüm film tekliflerini reddeden Tarkan’ın teklif üzerine düşündüğü öğrenildi. Üstelik Zeki Müren’in akrabalarının da Tarkan’ın rolü canlandırmasını çok istediği de belirtildi.

Nurgül Yeşilçay’dan yeni anlaşma

Nurgül Yeşilçay “Kefaret”in ardından yeni bir dizi çekecek. Nurgül Yeşilçay şu günlerde “Kim Bu Aile” filminde Cengiz Bozkurt’la başrolü paylaşıyor. Geçen günlerde verdiği röportajda “Filmin ardından tiyatro yapacağım” diyen başarılı oyuncunun bir de dizi anlaşması yaptığı ortaya çıktı. Yeşilçay geçmişte “Ezo Gelin” dizisini beraber çektiği Pastel Film ile prensipte anlaştı. Yeşilçay’ın uyarlama olduğu öğrenilen yeni dizisinin detayları yakında netleşecek.

Uzak Şehrin Masalı’nın setinde gerginlik

25 Film’in Kars’ta çektiği “Uzak Şehrin Masalı” dizisi 5. bölümde final yapacak. Başrolünü Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in paylaştığı dizinin setinde gerginlik yaşandı. Barış Kılıç’ın yıldızının barışmadığı yönetmen Mustafa Şevki Doğan’la kavga ettiği ve küfürleşmeyle başlayan kavgayı yuruklaşmaya varmak üzereyken Timur Acar’ın ayırdığı öğrenildi.

Eski karı koca aynı filmde Bilal Kalyoncu’nun yeni filmi “Yalancı Şahit”in çekimleri başladı. Filmde geçen yıllarda boşanan Ulaş İnan Torun ile Algı Eke ilk kez aynı projede yer alacak. Filmde ayrıca Halil Söyletmez, Deniz Oral, Faruk Sofuoğlu, Doğa Konakoğlu, Onur Sermik rol alıyor.
 
Pansiyon filminde oynayacaklar

Büşra Bilginer’in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği “Pansiyon” filminin çekimleri başlıyor. Senaryosunu Gizem Yıldız’ın yazdığı filmde farklı hayatlara savrulmuş dört kız kardeşin babalarının ölümünden sonra Antalya Side'de tekrar bir araya gelmeleriyle başlayan hikâye anlatılıyor.
Filmde Ceren Taşçı (Side'de kalıp babasının pansiyonunu işleten), Başak Akbay (Babasıyla kavga edip evi terk eden ve yurtdışında mimarlık eden kardeş), Buçe Buse Kahraman (Okumak için İstanbul'a yerleşen ve güzel sanatlar fakültesinden mezun olmuş. Ailenin en rahat ve en açık sözlü kardeşi), Şimal Emür (babalarının ikinci evliliğinden olan kardeşleri... Üniversiteye hazırlanıyor) başrolü paylaşacak.