CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal görüşmesinin perde arkası… İkili ne görüştü?

tv100’de ilgi ile takip edilen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Deniz Baykal arasında geçen görüşmenin perde arkası konuşuldu. Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Deniz Baykal’ın Kılıçdaroğlu’na seçim kampanyasında görev almak istediğini söylediğini belirtti. Barış Yarkadaş ise, Deniz Baykal’ın “Bu çok önemli bir seçim, son fırsatımız” ifadelerini kullandığını aktardı.

tv100.com yazarları Hacı Yakışıklı, Barış Yarkadaş, Fuat Uğur, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel ve Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Her pazartesi ilgi ile takip edilen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı evinde ziyaret etmesi de konuşuldu.

“Aslı Baykal’ın eleştirel tweetleri telafi etmek için…”

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Deniz Baykal’ın Kılıçdaroğlu’na seçim kampanyasında görev almak istediğini söylediğini belirterek, “Deniz Baykal, görüşmeyi Aslı Baykal’ın attığı çok eleştirel tweetleri telafi etmek için ‘Aslı’nın, Kemal Bey’e ve CHP’ye yaptığı eleştirileri reddediyorum onların arkasındayım’ mesajını vermek için kullanıyor. ‘Önümüzdeki seçim kampanyada görev almak istiyorum’ diyor” ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş ise, Deniz Baykal’ın “Bu çok önemli bir seçim, son fırsatımız” ifadelerini kullandığını belirterek, “Deniz Bey seçimde çalışmak istediğini söylüyor ‘Bana da bir görev verin, CHP örgütleriyle bir yumruk olarak çalışayım, CHP örgütlerini tamamı bu seçime asılmalı’ ve ‘Bu çok önemli bir seçim, son fırsatımız’” dediği bilgisini paylaştı.

“Deniz Bey’in milletvekili olması konusunda Kemal Bey’in isteği var”

Barış Yarkadaş, sözlerinin devamında, “Kemal Bey, mayıs ayında Deniz Bey’i ziyarete gidiyor ‘Yeni dönemde sizi parlamento çalışmalarında görmek istiyoruz’ diyor kısa bir sohbetin ardından Deniz Bey eşine ‘Evraklarımı hazırlayın’ diyor… Deniz Bey’in milletvekili olması konusunda Kemal Bey’in isteği var” dedi.