Çukur dizisinin final tarihi belli oldu! İşte Çukur'un final yapacağı tarih

Ay Yapım'ın Show TV için çektiği "Çukur" dizisinde geri sayım başladı. Hazırlıkları Aras kod adıyla başlayan daha sonra dizideki mahallenin adı olan Çukur'la yayına çıkan projede bu akşam 2 yıllık zaman atlaması yaşanacak. Çukur'un büyük bir değişimine tanık olacağımız, Efsun'u bebeğiyle göreceğimiz dizinin final tarihi de merak konusu oldu.

Daha önce dizinin oyuncuları yaptıkları bir canlı yayında 125. bölümde final olacağını açıklamıştı. Son gelen haberler ise final haftasının mayıs ayına denk geleceği yönünde... Yeni bir gelişme olmazsa ya bayram öncesi yani 10 Mayıs gibi ya da bayram sonrası projenin vedasının gerçekleşeceği kulislerde konuşuluyor. Yani Çukur'un tıpkı en baştan planlandığı gibi 4. sezonunda ekran macerası sona erecek.

Çukur dizisinin final tarihi belli oldu! İşte Çukur'un final yapacağı tarih - Resim : 1
Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisinde rol alacak.

Camdaki Kız Kanal D'de

OGM Pictures'ın Gülseren Budayıcıoğlu imzalı yeni dizisi Camdaki Kız için hazırlıklar tam gaz sürüyor. Nadim Güç'ün yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Nalan karakterine son olarak "Kırmızı Oda"da Boncuk rolüyle izlediğimiz Burcu Biricik hayat verecek. En geç nisan ayında yayında olması planlanan dizi Kanal D'de seyirciyle buluşacak. Dizinin başrol erkek karakteri için Uraz Kaygılaroğlu'na teklif gittiği konuşuluyor.

Bergüzar Korel dijital diziyle dönüyor

Son olarak eşi Halit Ergenç ile "Azizler" filminde konuk oyuncu olan Bergüzar Korel'in Exxen için çekilecek ve 3 sezon sürecek "Kanlı Yayın" adlı dizideki Neslihan rolüne "Evet" dediği konuşuluyor. İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan diziyi Can Ulkay yönetecek. İstanbul'da çekilecek iddialı diziye Saran Medya imza atacak. Dizi Leyla isimli öğrencinin ölümüyle başlayacak.

Çukur dizisinin final tarihi belli oldu! İşte Çukur'un final yapacağı tarih - Resim : 2
Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol alacak.

Kıvanç Tatlıtuğ'lu dizinin ekibine yeni isimler

Kıvanç Tatlıtuğ'un Netflix için çekilen kod adı "Bir Denizaltı Hikâyesi" olan ilk dijital dizisinin çekimleri Ayvalık'ta sürüyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un Arman, Özge Özpirinçci'nin ise (nişanlısı Kenan'ı kaybeden) Defne adlı bir denizaltı araştırmacına hayat verdiği dizide Meriç Aral, Ertan Saban, Ecem Uzun ve Alper Saldıran'ın yanı sıra Hakan Salınmış, Onur Ünsal ve Serkan Uzuner de rol alıyor.  In To The Night dizisinin spinn of'u niteliğinde olan bilim kurgu türündeki dizi bir grup araştırmacının Yakamoz adlı denizaltıda hayatta kalma mücadelesi anlatılacak. 

Çukur dizisinin final tarihi belli oldu! İşte Çukur'un final yapacağı tarih - Resim : 3
Barış Arduç, 'Kulüp' dizisinin setine çıkmaya hazırlanıyor.

Barış Arduç bu hafta sete çıkacak

O3 Medya'nın Netflix için çektiği kod adı Kulüp dizisinin çekimleri devam ediyor. Türkiye'nin en başarılı kadın yönetmenlerinden Zeynep Günay Tan'ın çektiği dizide Barış Arduç'lu sahnelerin çekimi bu hafta başlayacak. Gökçe Bahadır, Metin Akdülger, Fırat Tanış ve Salih Bademci'nin rol aldığı dizinin genç yıldızı Asude Selma Kalabek'in yeteneğiyle yakında adından çokca söz ettireceği belirtiliyor. 10 bölüm çekilecek olan Kulüp'ün ikinci 4 bölümünü Seren Yüce yönetecek. Kalan son 2 bölümü ise yine Zeynep Günay Tan çekecek.

Masumiyet'in fragmanı görücüye çıkıyor

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ı buluşturan Gold Film'in merakla beklenen Masumiyet dizisinin ilk fragmanı bugün yayınlanacak. Ömür Atay'ın yönettiği, Sırma Yanık'ın ise yazdığı dizinin FOX'ta çarşamba akşamları yayınlanması bekleniyor.