Çukur'dan bomba atak... Şahran için flaş bir oyuncuyla anlaştılar

Ay Yapım'ın fenomen dizisi Çukur'un kadrosuna finale doğru bomba bir isim dahil oldu. Dizinin fanatik seyircileri amca Cumali'nin "Şahran gelene kadar beni koruyun" şeklindeki sözleri üzerine Çukur'a kimin geleceğini merak eder olmuştu.

Amca Koçovalı'nın son kozu olarak sahaya süreceği Şahran'ı canlandıracak olan oyuncu sonunda belli oldu. Rolü Türkiye'nin en iyi oyuncuları arasında yer alan Sarp Akkaya canlandıracak. Dizi için bugün sete çıkacak olan Akkaya güçlü oyunculuğuyla fenomen diziye ayrı bir değer katacak. 

"Yasak Elma"ya kim veda ediyor?

Yeni bölümlerinin çekimlerine eylül ayında başlanması planlanan "Yasak Elma" dizisinin 5. sezonunda hangi sürprizlerin yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin son bölümünün final sahnesinde herkesin evde olduğu bir anda büyük bir patlama yaşanmıştı. Dizi kulislerinde projeye Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir'in veda edeceği ve başarılı oyuncunun Medyapım'ın yeni sezon için çekeceği başka bir dizisinin kadrosuna kaydırılacağı konuşuluyor.

Bir Zamanlar Çukurova'ya taze kan

100. bölümde sezon finali yapacak olan atv'nin reyting rekortmeni "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinin kadrosuna yeni bir kadın oyuncunun katılacağı biliniyordu. Melike İpek Yalova'nın veda ettiği proje için İlayda Çevik'le anlaşıldığı ortaya çıktı. Çevik, Tims&B'nin büyük ilgiyle izlenen dizisinin kadrosuna sürpriz bir karakterle renk katacak.

Uyanış'tan ayrılıyorlar

Akli Film'in TRT için çektiği "Uyanış Büyük Selçuklu" dizisi, 35. bölümde sezon arası veriyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide İsmail Ege Şaşmaz ekibe veda edecek. Sedat İnci'nin yönetmen koltuğuna oturduğu dizide ayrıca başrol oyuncularından Sevda Erginci de hayat verdiği "Turna" karakterinin senaryodaki hikâyesi bittiği için sezon sonunda projeden ayrılıyor. 

Kadroya yeni isim

Öte yandan dev prodüksiyonlu "Uyanış Büyük Selçuklu" dizisi birbirinden başarılı isimleri konuk etmeye devam ediyor. Başarılı oyuncu Abdül Süsler, fenomen dizinin 33. ve 34. bölümünde "Kıpçak beyi" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. 

Akli Film'in başrolünü usta oyuncu Mehmet Özgür'ün oynadığı ve yine TRT için hazırladığı 30 bölümlük dönem dizisi "Hay Sultan"ın çekimleri ise 10 Haziran'da bitiyor.

Teşkilat ne zaman sezon finali yapıyor?

Tims&B'nin reyting rekortmeni dizisi "Teşkilat" pazar akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Ankara'da çekilen sevilen dizinin ne zaman sezon molası vereceği merak konusuydu. Son gelen haberlere göre "Teşkilat" 14. bölümde tatile çıkıyor.

"Sen Çal Kapımı" dizisine yeni oyuncu

Kısa bir sezon arası veren "Sen Çal Kapımı" dizisinin tanıtımı büyük ilgi gördü. 5 yıllık zaman atlamasının yaşanacağı dizinin yeni bölümlerine yeni oyuncular da dahil olacak. O isimlerden biri de Ayşe Akın olacak. Akın, dizide otel müdiresine hayat verecek. 

"Kusursuz" dizisine yeni başrol

Son olarak "Tövbeler Olsun" adlı dizide rol alan Sercan Badur, dijital projeyle el sıkıştı. Badur, Cem Karcı'nın blutv için çekeceği "Kusursuz" adlı dizide Aybüke Pusat, Büşra Develi ve Furkan Andıç'la başrolü paylaşacak. Kerem Deren'in yazdığı dizide teknede buluşan bir grup arkadaşın açık denizde geçen etkileyici hikâyesi sosyal medya paylaşımları ve flashback sahneleri eşliğinde anlatılacak.