Demet Özdemir'in yeni dizisine flaş isimler

Demet Özdemir'li Disney Plus dizisi bu hafta sete çıkıyor.

Hem iş, hem de özel hayat anlamında mutlu bir dönem yaşayan Demet Özdemir bir süredir yeni dizisi için prova yapıyordu. Sıkı bir spor ve diyetle formunu koruyan Özdemir, yeni projesi "Dünya'yla Benim Aramda"nın çekimlerine bu hafta başlıyor. Güzel oyuncu MF Yapım imzalı dizide PR şirketi sahibi İlkin'i canlandıracak. Disney Plus'ta seyirciyle buluşacak dizide Hafsanur Sancaktutan İlkin'in en yakın arkadaşını, Buğra Gülsoy ise sevgilisi Tolga'ya hayat verecek. Dizide olaylar İlkin'in sevgilisi Tolga'ya onun haberi olmadan yapacağı güven testiyle başlayacak. 

Yönetmenliğini çektiği başarılı dizilerle adından söz ettiren Hülya Gezer'in yapacağı diziyi Dizney Plus'ın anlaşma yaptığı senaristler arasında yer alan Pınar Bulut kaleme alıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Zerrin Tekindor, İbrahim Selim ve Melisa Döngel yer alacak. Döngel, İlkin'in şirketinde çalışan bir genç kıza hayat verecek. Projenin hikâyede daha sonra göreceğimiz diğer erkek oyuncusu Kenan'a hayat verecek oyuncu için de görüşmeler sürüyor. 

Ece Uslu aşk filmiyle dönüyor

Ünlü oyuncu Ece Uslu Klan filmin imza attığı "Sonsuz Aşk" filminde Ege Can'la başrolü paylaştı. Mersin'de çekilen filmin yönetmen koltuğunda Ulaş Çobancı oturdu. Görüntü yönetmenliğini Ali Aslan'ın yaptığı filmde Yonca Şahinbaş, Hakan Bilgin, Açelya Elmas ve Ruhi Sarı da kamera karşısına geçti. Ece Uslu'nun Nazan rolüne hayat verdiği filmde yolsuzluk dosyasını araştıran bir kadın ve bir üniversite öğrencisinin yollarının kesişme hikâyesi beyazperdeye taşınıyor. 

Nusret'in hayatı belgesel oluyor

Salt Bea akımını başlayan ünlü kasap ve sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe'nin hayatı belgesel filme aktarılacak. Ülkemiz pazarına hızlı bir giriş yapacak olan Disney Plus, belgeseli çekmek için harekete geçti. Dökü drama (yarı belgesel film) tarzındaki projeyi bir Türk değil, ünlü bir Amerikalı yönetmen çekecek. 38 yaşındaki Nusret Gökçe'nin hayatının anlatılacağı proje için oldukça heyecanlı olduğu öğrenildi. Platformda ayrıca ülkemiz tarihinde önemli yeri olan Barış Manço, Kemal Sunal gibi değerli isimler için de benzer çalışmalar yapacak.

Başarılı yönetmenler Disney'de

Disney demişken bir yeni gelişme daha var. Son olarak "Kulüp" dizisine imza atan başarılı yönetmenlerimizden Zeynep Günay Tan ile "Muhteşem Yüzyıl", "Vatanım Sensin" başta olmak üzere birçok unutulmaz diziye imza atan Taylan Biraderler'in de Disney'le anlaştığı gelen haberled arasında...

Klüp'ün yazarı Gold Film'de

Öte yandan Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Metin Akdülger, Fırat Tanış ve Asude Kalabek'i buluşturan Kulüp dizisinin yazarı Necati Şahin, Gold Film'la anlaştı. Şahin son olarak FOX'a "Kasunsuz Topraklar" ve beIN CONNECT'e de "Erkek Severse" dizilerini çeken şirkete yeni proje yazacak. 

Merve Kült'e 2 yeni oyuncu

Ahsen Eroğlu'nun başrolünü Ozan Dolunay'la paylaşacağı "Merve Kült" filmi sete çıkıyor. Ceylan Naz Baycan'ın kitabından uyarlanan film O3 Medya Netflix'te seyirciyle buluşacak. Cast çalışmaları devam eden filme son olarak "Bergen" filmindeki oyunculuğuyla seyirciyi duygulandıran usta aktör Arif Pişkin ve Mine Tugay katıldı. Filmin yönetmenliğini aynı zamanda Ceylan Naz Baycan'la senaryoyu da yazan Cemal Alphan yapacak.

Hangi yazlık diziler geliyor?

Yazlık diziler için çalışmalar hızlandırıldı. Geçen sezon atv için Kalp Yarası dizisini çeken Süreç Film yeni bir proje için kolları sıvadı. Yine Yıldız Hülya Bilban'ın yöneteceği dizi bir dram projesi olacak.

No9'un patronu Yağmur Ünal FOX'a 39. Bölümde final yapacak olan "Aşk, Mantık, İntikam"ın ardından FOX'a Şahin Altuğ'un yazıp yöneteceği yeni bir dizi hazırlıyor.

Kanal D D Productions şirketini yeniden aktif hale getiriyor ve Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın yazacağı yazlık diziyi hayata geçirecek. Projenin yönetmenliğini başarılı isimlerden Serdar Gözelekli yapacak.

Medyapım ve MF Yapım şu günlerde FOX'a harıl harıl 2 dizi hazırlıyor. Gold Film'in Ayşe Kutlu imzalı "Senden Daha Güzel" dizisinin kadrosu yakında netleşecek. NTC Medya ise FOX'a bir gençlik işi çekecek.

Kıvanç Tatlıtuğ'un filmine sürpriz isim

Kıvanç Tatlıtuğ OGM Pictures'ın Netflix için çekilen "Aşıklar Bayramı" filminin ardından şimdi de yine aynı platform için Ay Yapım'ın "Nuh Boğuldu" filminde başrol oynuyor. Onur Saylak'ın yönettiği film güçlü kalem Hakan Günday imzası taşıyor. Asos'ta çekilen filmde Tatlıtuğ yine etkili oyunculuğuyla seyirciyi mest edecek. Funda Eryiğit'in de rol aldığı filmin bir ünlü sürpriz oyuncusu daha var; Gürgen Öz... Sempatik oyuncu "Nuh Boğuldu"da özel bir karaktere hayat verecek.