Deniz Can Aktaş'a bomba partner

Geçen sezon atv için "Baş Belası", Kanal D için de "Baht Oyunu" dizisini çeken ARC Yapım'ın patronu Fatih Enes Ömeroğlu şimdi de TRT için "Kasaba Doktoru" adlı iddialı diziye hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Arda Sarıgün'ün yapacağı projenin senaryosunu İlker Aslan ve Barış Erdoğan yazıyor. Kore yapımı “Dr. Romantic”ten uyarlanan Kasaba Doktoru'nda parlak kariyerini bırakıp bir kasaba hastanesinde çalışmaya başlayan doktor Kemal ve kahraman doktorların etkileyici hikâyesi anlatılacak. 

İstanbul'da çekilecek olan dizinin ilk olarak doktor Kemal'i belli olmuştu. 6 sezon boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas rolünde seyirci karşısına çıkan Ozan Akbaba ARC Yapım'la anlaştı. 

Dizinin diğer iki başrol oyuncu ise Deniz Can Aktaş ile Hazal Subaşı oldu. Deniz Can Aktaş kariyerindeki yükselişini "Menajerimi Ara"yla sürdürmüş, ardından tiyatro yapmaya karar vermişti. Hazal Subaşı ise Çukur'un ardından peş peşe Bizi Ayıran Çizgi, Sıcak Kafa adlı dijital dizilerin ardından "Kötü Adamın 10 Günü" filminde rol almıştı.

Deniz Can Aktaş'a bomba partner - Resim : 1

Şimdi Deniz Can Aktaş ile Hazal Subaşı "Kasaba" doktorunda partner olacak.

Rafet Koroğlu'nun büyük aşkı kim oldu?

Camdaki Kız dizisi ikinci sezonunda da seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Nadim Güç'ün yönetmen koltuğuna oturduğu diziye usta bir oyuncu katılacak. OGM Pictures imzalı dizide ailenin sert mizaçlı babası Rafet Koroğlu'nun (Tamer Levent) eski defterleri açılıyor. Koroğlu'nun ilk ve tek aşkı ortaya çıkıyor. Camdaki Kız'daki dengeleri değıştirecek olak bu rolü de usta oyuncu Laçin Ceylan canlandıracak. Ceylan eğitmen kimliğiyle de sektörün saygın oyuncuları arasında yer alıyor.

Selahattin Eyyubi dizisi geliyor

Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisinin yapımcısı Akli Film'in patronu Emre Konuk hafta sonu Pakistan'dan gelen misafirlerini ağırladı. Konuk geçen yaz Türkiye-Pakistan ortak yapımı Selahattin Eyyubi dizisinin duyurusunu yapmıştı. Ansari Shah Film'le ortak çekilecek olan dizi için görkemli bir plato kurulacak. Şu günlerde plato için Tuzla ve Gebze civarında mekân bakılıyor. Selahattin Eyyubi dizisinin haziran sonunda sete çıkması planlanıyor. 60'şar dakikadan oluşacak dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan Akli Film'in TRT için çektiği Hay Sultan dizisinin de ramazan ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Süslü Korkuluk'ta son durum ne?

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Süslü Korkuluk'un nerede yayınlanacağı belirsizliğini koruyor. Ulusoy'un Alina Boz ve Olgun Şimşek'le başrolünü oynayacağı dizinin tv8'de yılbaşında tanıtımı dönmüş ancak daha sonra merakla beklenen diziyle ilgili kriz çıkmıştı. Yapımcı Onur Güvenatam bu gelişme üzerine birçok kanal ve dijital platformla görüşmüş ancak projenin bölüm başı bütçesi oyuncu ücretlerinin yüksekliği nedeniyle 2 milyonu geçtiği için satış yapamamıştı. 

Son günlerde dizi için kulislerde Netflix adı da geçiyor. Yapımcının oyunculara "bizi bekleyin" dediği ve  projenin şimdilik rafa kalkmasının söz konusu olmadığı da konuşuluyor. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın OGM Pictures'ın ortağı Gülseren Budayıcıoğlu'yla bir araya gelmesi de diziyi tekrar tv8'in alması ihtimalimi akıllara getirdi. Bu arada 61. bölümde final yapacak olan tv8'in OGM imzalı Kırmızı Oda dizisinin bu akşam final partisi var.

Yasak Elma'ya yeni oyuncu

Medyapım'ın fenomen dizisi Yasak Elma'nın şimdiden 6. sezon planı yapılıyor. Geçen hafta yönetmeni Ece Erdek Koçoğlu korona olan diziyi yapımcı Fatih Aksoy çekmişti. Her saniyesi ayrı bir heyecan ve eğlence dozu barındıran diziye son olarak Gamze rolüyle Sena Yıldız katıldı. Genç oyuncu, Ekin'in (Ceyhun Mengiroğlu) arkadaşına hayat verecek. Tansiyonu hiç düşmeyen dizinin yeni bölümünde Kumru (Biran Damla Yılmaz) bebeğini kaybedecek.

Barbaroslar'a taze kan

ES Film'in TRT için çektiği dev prodüksiyonlu "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı" dizisi güçlü kadrosu ve renkli hikâyesiyle dikkat çekiyor. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Pelin Akil, Yetkin Dikinciler gibi ünlü oyuncuları buluşturan dizinin kadrosuna Mehmet Polat katıldı. Diziye 21. bölümde dahil olacak Polat, Modon Komutanı Marco Gabriel'i canlandıracak. 

Aşk, Mantık, İntikam'da ayrılık

No 9 Yapım imzalı Aşk Mantık İntikam dizisi finale doğru gidiyor. Geçen yaz başlayan ve bu sezona kadar devam ederek büyük bir başarıya imza atan dizide bir ayrılık yaşanacak. Murat Öztürk'ün yönettiği, Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal'ın yazdığı dizide Barış rolüne hayat veren Erdem Şanlı diziye veda edecek. 

Haluk Güçlü'nün ölüm sahnesi çekildi

Usta aktör Burak Sergen iki sezondur rol aldığı Sadakatsiz dizisine veda ediyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in başrol oynadığı dizide peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Sezon sonunda bitmesi planlanan dizinin Haluk Güçlü'sü Burak Sergen ölerek diziden ayrılıyor. Ünlü oyuncunun ölüm sahnesi dün çekildi. Sergen'in senaryo gereği Aras'la (Berkay Ateş) kavga edeceği öğrenildi. Öte yandan Burak Sergen'e diziden ayrılacağı ortaya çıkınca teklifler gelmeye başladı.