Erdal Beşikçoğlu'ndan bomba proje, ekrana dönüyor

Erdal Beşikçioğlu şu günlerde Gain adlı dijital platform için çekilen "Hamlet" dizisinde Elit İşcan'la başrolü oynuyor. 7 bölümlük dizinin çekimleri bitmeden usta aktör ekran için de bomba bir proje anlaşması yaptı. Beşikçioğlu Star TV'de nisan ayında yayınlanacak iddialı bir projeyle ekrana dönecek. Detayları sır gibi saklanan dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isim de belli oldu. Projeyi Şenol Sönmez yönetecek. Cast çalışmaları süren dizi yakında sete çıkacak. 

Aleyna Tilki'ye 8 bölüm için 2 milyon TL

Aleyna Tilki'nin ilk dizi projesi "İşte Bu Benim Masalım"ın çekimleri önümüzdeki hafta bitiyor. 8 bölümlük proje için 20 yaşındaki popçuya ödenen para dudak uçuklattı. Tilki'ye 8 bölüm için 2 milyon TL ödendi. Beren Saat'in bile Netflix'in Atiye dizisi için bölüm başına 150 bin TL aldığı dijital dünyada Tilki'nin 250 bin TL alması çok konuşuluyor. 

Yurt dışına gitmeye hazırlanan genç popçu aynı anda hem dizi, hem de müzik çalışmalarını bir arada yürütmeye çalıştığı için de sık sık sağlık sorunları yaşıyor. Doktor kontrolünde olan Aleyna Tilki geçen günlerde kas spazmı geçirmişti, şarkıcının son olarak tansiyon sorunu yaşadığı da ortaya çıktı.

Haluk Bilginer'in yerine Hakan Gerçek

Mert Baykal'ın Tims&B'nin yapımcılığında Netflix için çekeceği dev bütçeli Sıcak Kafa adlı kitap uyarlamasında oyuncu değişikliği yaşandı. Osman Sonant ve Hazal Subaşı gibi ünlü oyuncuları buluşturan dizide Haluk Bilginer'in yerine Hakan Gerçek'le anlaşıldı. Haluk Bilginer'in adı ise Onur Saylak'ın Ay Yapım'ın Netflix için çekeceği "Uysallar" dizisinde geçiyor. 

Alev Alev dizisine 2 yeni oyuncu birden

Bu sezonun ilgiyle izlenen dizilerinden biri de "Alev Alev"... Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Deniz Çiçek'in bir araya geldiği dizinin kadrosuna 2 yeni oyuncu dahil oldu. Show TV'de ekrana gelen projeye Bora Cengiz "Serkan" karakteriyle katıldı.

Ahmet Katıksız'ın yönettiği diziye ayrıca Sahra Şaş da dahil oldu. Güzel oyuncu son olarak Gain'in "Ex Aşkım" dizisinde yeni imajıyla kamera karşısına geçmiş ve yeni tarzı çok beğenilmişti.

Sedef Avcı Menajerimi Ara'ya geliyor

Eşi Kıvanç Kasabalı'yla bir beyaz eşya markasının yüzü olan Sedef Avcı uzun süredir dizi setlerinden uzak... Yeni projesi merak konusu olan Avcı sevilen dizi "Menajerimi Ara"ya konuk oluyor. 

Hülya Koçyiğit 100. bölümü çekti

Yeşilçam'ın usta ismi Hülya Koçyiğit, TRT2'de yayınlanan "Film Gibi Hayatlar" programının 100. bölümünü çekti. Programın ilk bölümünde duayen yapımcı Türker İnanoğlu'nu ağırlayan Koçyiğit, 100. bölümde de özel bir isme yer verdi. Koçyiğit, bu kez Türker İnanoğlu ile Filiz Akın'ın oğlu İlker İnanoğlu'nu konuk etti.

Masumiyet'e yurtdışından talepler başladı

Gold Film'in Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ı buluşturan Masumiyet dizisi son dönemin en çok konuşulan dizilerinin başında geliyor. Ömür Atay'ın yönettiği diziye şimdiden satış için yurtdışından talepler gelmeye başladığı öğrenildi. 

Muhteşem Yüzyıl'ın yazarından dijital dizi

Tims&B Gain platformu için "Piri Lezzet" adlı kitabı dizi yapıyor. Saygın Ersin'in kitabının eser haklarını satın alan Gain, projeyi Tims&B'ye verdi. Sonbaharda çekilmesi planlanan diziyi "Muhteşem Yüzyıl"ın senaristi Yılmaz Şahin yazıyor.