Ertuğrul Özkök’ten Bayraktar çiftine övgü dolu sözler

tv100 ekranlarında büyük ilgiyle takip edilen Cengiz ile Ahtapot programında Ertuğrul Özkök, Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar çiftinin Fas gezisini yorumladı. Özkök, Bayraktar ve Erdoğan çiftinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan kızlarıyla birlikte Fas seyahatine çıktı. Bayraktar çifti gezileri sırasında çekilen görüntülerini Instagram’da yayınladı, paylaşımları binlerce kişi tarafından beğenildi.

Selçuk Bayraktar, seyahate ilişkin görüntülerin yer aldığı 2 dakikalık videoyu Instagram hesabından “Güzel bir Fas rüyası” sözleriyle paylaştı. Selçuk Bayraktar-Sümeyye Erdoğan Bayraktar çiftinin Fas gezisi, Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök’ün sunumuyla tv100’de ekrana gelen Cengiz ile Ahtapot programında konuşuldu.

Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu, Bayraktar övgü dolu sözlerle bahsetti.

Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın kadınlarla ilgili çalışmasını beğendiğini ifade eden Ertuğrul Özkök, “Bugünlerde bakıyorum 10. dereceden Bakan gelse, korum ordusuyla etrafta terör estiriyor. Sümeyye Erdoğan, Ne etrafta bir koruma vardı, geldi tek başına gezdi ve gitti. Güzel bir evlilik yaptı, kadınlarla ilgili çalışmalarını da beğeniyorum” ifadelerini kullandı.

“BAYRAKTAR AİLESİ ÇOK İYİ BİR AİLE”

Özkök, sözlerinin devamında ise, “Bayraktar ailesi çok iyi bir aile, babaları çok ilginç bir insandı. Annesi Türkiye’nin ilk bilgisayar yazılımcılardan bir tanesi, annesi hala çalışıyor fabrikada. Selçuk Bayraktar’ın babası içeriye atılan askerlere en çok destek veren insanlardı” dedi.

“Selçuk Bayraktar, Türkiye’nin yetiştirdiği bir rol model diyen” Özkök, “Konuşma üslubuyla siyasetin üstünde kaldığı zaman çok daha hoş olur. Zaman zaman biraz milli duygularının verdiği şeyle radikal şeyler oluyor üslubunda bence onu yeniden görmesinde fayda var” şeklinde konuştu.