"Evet" dedi! Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz Adana yolcusu

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz Adana yolcusu

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz'i buluşturan Netflix'in Şahmaran dizisi Adana'da çekilecek.

Setleri çok özleyen Serenay Sarıkaya önümüzdeki günlerde işbaşı yapacak. Önceki yıl Netflix ile anlaşan güzel oyuncu içine sinen bir proje aradığı için birçok projeyi reddetmiş ve uzun süre beklemişti. Sonunda Sarıkaya, Tims&B'nin masasında olan Pınar Bulut'un kaleme aldığı Şahmaran dizisine "evet" dedi. 

Yönetmen Umur Turagay'la anlaşan yapım şirketi aylardır proje için sıkı bir çalışma yürütüyor. Adana başta olmak üzere Tarsus ve Datça'da çekilecek olan Şahmaran'da Serenay Sarıkaya'ya başrolde Burak Deniz eşlik edecek. Mert Ramazan Demir ve Mustafa Uğurlu'nun da başlıca rollerini oynayacağı dizide Mahir Günşiray, Ebru Özkan, Mehmet Bilge Aslan ve Nilay Erdönmez de yer alıyor. 

Uğur Yücel Eşkıya'ya "Evet" dedi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi yeni sezon için bomba bir anlaşmaya imza attı. 7. Sezonunda da yine çok iddialı olan Raci Şaşmaz ve ekibinin usta aktör Uğur Yücel'le görüştüğü konuşuluyordu. Tarafların anlaştığı öğrenildi. Öte yandan Eşkıya ekibiyle atv yönetimi arasında yaşanan gerilimin de bu hafta sonuca bağlanması bekleniyor.

Erkan Petekkaya Emniyet Amiri Ömer, Nehir Erdoğan televizyoncu Elif

O3 Medya'nın Star için çekeceği kod adlı Suçlu olan dizinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Şenol Sönmez'in yöneteceği diziyi Ali Erkan Ersezer ile Sertaç Sayın yazıyor. Şenol Sönmez'in aynı zamanda proje tasarımcısı olduğu dizide Ayşe Kahraman adlı garson kızın öldürülmesiyle başlayan olaylar zinciri ele alınıyor. Cinayetin bir numaralı zanlısı Bora Demircioğlu adlı varlıklı bir ailenin oğludur. Bir yanda Erkan Petekkaya'nın hayat verdiği cinayeti aydınlatmaya çalışan emniyet kanadının başarılı ismi Ömer, diğer yandan da Nehir Erdoğan'ın oynadığı sunduğu Sessiz Çığlık isimli programla reyting rekorları kıran Slif vardır. Sürükleyici hijâyesiyle dikkat çeken dizi yakında sete girecek.

Cem Davran 'Hayat' filminde

Bol ödüllü yönetmenlerimizden Zeki Demirkubuz'un yeni filmi "Hayat"ın çekimleri ekim ayında başlayacak. Hazırlıkları süren film için Demirkubuz Miray Daner ve Burak Dakak'la anlaşmıştı. Filmin oyuncu kadrosunda son olarak "Aşkın Tarifi" dizisinde seyirciyle buluşan usta oyuncu Cem Davran da yer alıyor.

Ceren Moray'ın kızını kim canlandırıyor?

Pazartesi "Yasak Elma", salı "Evlilik Hakkında Her Şey", Çarşamba "Kanunsuz Topraklar", cuma "Aşk, Mantık, İntikam", cumartesi Son Yaz ve pazar "Uzak Şehrin Masalı"nı yayınlayan FOX'un perşembe akşamları da "Yalancılar ve Mumları" dizisini yayınlaması bekleniyor. TRT'nin Barbaroslar'ı perşembe gününde ekrana getirne kararının ardından perşembe günleri kartlar yeniden dağıtılacak. Reyting savaşının galibi şimdiden merak konusu olurken Yalancılar ve Mumları güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Koray Kerimoğlu'nun yönettiği dizide Ceren Moray eşi Engin'in (İsmail Demirci)  gemi yolculuğunda kaybolmasıyla hayatı alt üst olan Elif rolüne hayat veriyor. Kafe işleten Elif'in kızı Gülcan'ı ise daha önce Afili Aşk ve Baraj dizilerinde rol alan Hira Su Yıldız oynuyor. Elif kızının okul arkadaşının babası Yakup'un (Feyyaz Duman) ve bakıcı olarak evine aldığı Şerife'nin (Melike) hayatına girmesiyle garip olayla yaşıyor.

Elif'in arkadaşları Meliha'yı Şafak Pekdemir, Şebnem'i Burcu Gölgedar, Ceyda'yı (Senaryodaki ilk ismi Leyla'ydı) ise Elçin Sangu canlandırıyor.

Nermin Yıldırım'ın kaleme aldığı uyarlama dizide Şebnem'in iş arkadaşı Tamer'i Oğulcan Kayacan, Şebnem'in eşi Hasan'ı İlker Kızmaz, Meliha'nın kliniğine başvuran danışanı Metin'i Demircan Kaçel oynuyor.

Kalp Yarası'na konuk oyuncu

Bu sezon Show TV için Yalancı ve İçimizden Biri dizilerine imza atan Süreç Film'in atv için çektiği sevilen dizi Kalp Yarası'na Görkem Mertsöz konuk oluyor. Mertsöz Antakya'da çekilen projede psikolog rolüne hayat veriyor. Projeye önümüzdeki haftalarda Ayşe'nin babaannesinin de dahil olacağı ancak karakteri canlandıracak oyuncunun henüz belli olmadığı öğrenildi.

Menajerimi Ara şansını açtı

Menajeri Ara dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Nazlı Senem Ünal'ın şansı açıldı. Başarılı oyuncu Burçlar adlı filmde başrol oynayacak. Dragon Film Ebru Ertem'in yapımcılığını üstlendiği filmi Kerem Çakıroğlu yönetecek. Filmin konsey masasında aralarında Ali Poyrazoğlu, Ayten Uncuoğlu ve Ceren Soylu'nun da yer aldığı ünlü konuk oyuncular da rol alacak.