Fenerbahçe, kalitesiyle Beşiktaş’ı yendi

Sevgili okurlar, Trendyol Süper Lig’in 34.haftasındaki derbide Fenerbahçe, Beşiktaş’ı ağırladı. İlk 11’ler açıklandığında Fenerbahçe’de Dzeko yerine Batshuayi’nin forvet hattında olduğunu gördük. Maça Fenerbahçe iyi başladı ve gol pozisyonlarına girdi.

İsmail Yüksek’in sakatlığı sonrası Krunic oyuna girdi, yabancı sınırı nedeniyle Becao’nun yerine Çağlar Söyüncü oyuna dahil oldu. Maçın 25.dakikasında Al-Musrati rakibi Fred’e çok sert bir faul yaptı ve VAR uyarısı sonrası kırmızı kart gördü. Böyle bir maçta takımını yarı yolda bırakırcasına sorumsuz davranmak gerçekten çok kötü. Musrati böyle devam ederse her an transferini sorgulatacak. 

Fenerbahçe, kalitesiyle Beşiktaş’ı yendi - Resim : 1

Fenerbahçe rakibinin 10 kişi kalmasıyla oyunun hakimiyetini tamamen eline aldı ve 30.dakikada Fred’in ceza sahasına yolladığı müthiş topu Tadic indirdi, Batshuayi’nin attığı golle skor 1-0 oldu.

LIVAKOVIC KADER ANINDA SAHNEDE

İkinci yarının 47.dakikasında kırılma anı yaşandı. Kaleci Livakovic kullanılan kornerde Muleka’nın kafa vuruşunu muazzam şekilde çıkardı. Kendisine Fenerbahçe’ye tam olarak verince Livakovic’in ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu gördük.

Fenerbahçe, kalitesiyle Beşiktaş’ı yendi - Resim : 2

İRFAN CAN KAHVECİ SEZONUN EN İYİSİ

Tam maç sıkıştığı anda İrfan Can Kahveci, Szymanski’nin asistinde topu filelere göndererek skoru 2-0’a getirdi. Fenerbahçe için sezon nasıl biter bilemeyiz ama İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertli takımda şimdiden sezonun iyi oyuncusudur.

Fenerbahçe, kalitesiyle Beşiktaş’ı yendi - Resim : 3

BEŞİKTAŞ’TA OYUNCU GRUBU DEĞİŞMELİ

Cenk Tosun’un kendi yetenekleriyle attığı golle skor 2-1 oldu. Fenerbahçe şampiyonluk şansını devam ettirdi, Beşiktaş ise bu sezonu İstanbul derbisi kazanamadan kapattı. Beşiktaş’ta oyuncu grubunda ciddi bir değişim olmazsa siyah-beyazlılar bu günlerden daha kötü günler yaşabilir.

FRED, FENERBAHÇE OYUNUNA GÜÇ KATIYOR

Maçta bir parantezi de Fred’e açmak gerekiyor. Brezilyalı sahada olduğu zaman Fenerbahçe, oyunu daha akışkan ve hızlı oynuyor. Gerçekten maçta takımı iyi yönlendirdi ve galibiyette büyük pay sahibi oldu. Ayrıca İsmail Yüksek’in sakatlığı ciddiyse İsmail Kartal’ın Fred’in yanında kimi yönlendireceği sezonun kaderini belirleyecek.

Fenerbahçe, kalitesiyle Beşiktaş’ı yendi - Resim : 4