Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın dümene geçmesiyle o futbolcuya yol göründü. Artık ilk 11 onun için rüya

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesiyle birlikte Jorge Jesus'un prensi olarak görülen bir futbolcuya da yol gözüktü. Takımda kalması halinde ise ilk 11'ê girebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın dümene geçmesiyle o futbolcuya yol göründü. Artık ilk 11 onun için rüya

Fenerbahçe'de teknik adamlık koltuğunun teslim edildiği İsmail Kartal, kısa bir süre sonra takımın başında olacak. Kartal'ın dümene geçmesiyle birlikte Fenerbahçe'de taşlar da yerine oturmaya başladı.

Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezon Jesus'un talebi üzerine transfer edilen Arao'nun geleceği de belirsize girdi. Geçen sezon ortalam bir performans sergileyen ve tutuk futboluyla taraftarın tepkisini çeken Arao'nun Kartal'ın sistemine uyup uymayacağı merak ediliyor. 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın dümene geçmesiyle o futbolcuya yol göründü. Artık ilk 11 onun için rüya - Resim : 1

ZAJC VE CRESPO DAHA AVANTAJLI 

1 sene önce İsmail Kartal'la birlikte performanslarını yükselten Miha Zajc ve Crespo'nun ilk 11 için daha avantajlı konumda olduğu değerlendiriliyor. Arao'nun kalması durumunda 11'e girmesi için çok büyük çaba harcaması gerekiği Fenerbahçe koridorlarında konuşuluyor. Fakat gelen teklifler de değerlenirmeye alınacak. Arao'nun gidebileceği muhtemel yerler arasında Suudi Arabistan var.