Film setinde hamilelik krizi

Ödüllü yönetmen Meryem Beyza Er’in çekeceği, Cemal Hünal, Hande Subaşı, Yağmur Ün ve Ebrar Alya Demirbilek’in başrollerini paylaşacağı “Zevcat” filminin ekibi okuma provasının ardından heyecanla sete çıkmaya hazırlanıyordu. Ancak Yağmur Ün’ün evlilik hazırlığı yaptığı Doğaç isimli doktor sevgilisinden 2 aylık hamile olduğunu açıklaması bütün planları alt üst etti.

Cemal Hünal senaryo gereği beraber ağır darp sahneleri çekeceği Ün için “Hamile bir kadınla o sahnelerde oynamam riskli olur” dedi. Bu gelişme üzerine filmin sete çıkış tarihi ertelendi ve başrol karakter için yeni bir oyuncu arayışına girildi. Filmin yeni başrol oyuncusu Bahar Şahin oldu.

Yapımcılığını İlter Aykaç ve Erol Akyürek'in üstlendiği Altayaz Production ve Kum Film imzalı film, girişimcilik kursunu yeni bitirmiş ‘Bahar’ın hikayesini anlatıyor. Bahar, kendi atölyesini açma hayalleriyle yaşarken yolu evli ve çocuklu Kadir’le kesişiyor. Senaryosunu Mert Selek ve Meryem Beyza Er’in birlikte kaleme aldığı “Zevcat” Amerika ve Türkiye’de vizyona girecek.

Bahar Şahin 2 filmle anlaştı

Öte yandan Bahar Şahin “Zevcat” filminin ardından bir sinema filmiyle daha anlaştı. Kamuran Süner’in yazdığı “Hiç” adlı filmde Tamer Levent, Onur Tuna ve Aslıhan Güner de rol alıyor. Filmde Tamer Levent başarılı bir akademisyen olan Profesör Adem’e hayat veriyor.

Yalı Çapkını dizisine bomba transfer

OGM Pictures’ın Star için çekeceği “Yalı çapkını” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Burcu Alptekin’in yöneteceği dizi yakında sete çıkacak. Çetin Tekindor’u uzun süre sonra setlere döndürecek olan dizinin kadrosuna son olarak “Baba” dizisinde Sevil karakterine hayat veren Beril Pozam transfer oldu. Pozam “Yalı Çapkını”nda Seyran rolüne hayat verecek olan Afra Saraçoğlu’nun ablası Suna’ya hayat verecek. Dizinin ailesini çapkınlıklarıyla bunaltan başrol karakteri Ferit (Mert Ramazan Demir) ailesi tarafından başta Suna’yla evlendirilmek istenecek. Ancak işler planlandığı gibi gitmeyecek.

“Kardeşlerim”in oyuncusu Üç Kız Kardeş’te

İclal Aydın’ın çok satan romanından ekrana uyarlanan “Üç Kız Kardeş” dizisi geçen sezonun en çok izlenen dizilerinin başında gelmişti. Ayvalık’ta çekilen dizinin ekibine yeni sezonda çok yetenekli bir oyuncu katılıyor. Son olarak “Kardeşlerim” dizisinde Kaan rolüne hayat veren Eren Ören “Üç Kız Kardeşler” dizisinde sürpriz bir rolle seyirci karşısına çıkacak.

Uğur Yücel Neyzen Tevfik’e hayat verecek

Hakim dizisinin ardından Gold Film’in TRT için çektiği “Son Gün” adlı dijital dizide rol alan Uğur Yücel yıllar sonra tiyatro sahnesine geri dönüyor. Usta aktörün tek kişilik oyununu BKM sahneleyecek. Oyunda Yücel, Neyzen Tevfik’e hayat verecek. Rol için ünlü oyuncu ney derslerine başladı.

Ulaş Tuna Astepe “İdealist doktor Barış”la dönüyor

Ulaş Tuna Astepe “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” dizisinden ayrılmış, gelen yeni iş teklifleri arasından O3 Medya’nın Show TV için çekeceği “Yeni İstanbul”la görüşme başlamıştı. Çiğdem Bozali’nin yöneteceği diziyle ilgili son gelen haberlere göre Ulaş Tuna Astepe prensipte diziyle anlaştı. Tansel Öngel ile Şerif Erol’un da anlaştığı dizinin kadın oyuncuları henüz netleşmedi. Dizi için Damla Sönmez’le görüştüğü ancak Sönmez’in bir süre ekrana dizi çekmek istemediğini söylediği konuşuluyor.

Ulaş Tuna Astepe’nin canlandıracağı Barış Güvener, hastaneye yeni atanan başhekimi... O da ablası Bilge de aynı hastanede doğmuştur. Ancak ablası Bilge, hastane enfeksiyonundan bu hastanede ölür. 38 yaşında Profesör olan Barış’ın hayat mottosu: İlerle!