Hacı Yakışıklı'dan çok konuşulacak Ekrem İmamoğlu iddiası: Aldığımız duyumlara göre yine...

tv100'ün ses getiren programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda gazeteci Hacı Yakışıklı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'yla (İBB) ilgili "Aldığımız duyumlara göre Ekrem İmamoğlu’nun, Salı ve Çarşamba günleri yine İstanbul’da olmayacağı, izne çıkacak." ifadelerini kullandı.

Tv100.com yazarı Barış Yarkadaş ve gazeteciler Fuat Uğur, Şaban Sevinç, Hacı Yakışıklı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

 "Ekrem İmamoğlu niye seçildi?"
İstanbul'da bu sabah saatlerinde yaşanan sel felaketine ilişkin gazeteci Yakışıklı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik “İstanbul’da bir felaket yaşandı. Fakat yarın bir gün ne olacağı belli değil. Sayın Doğan Subaşı ‘burada görevliler var, dolayısıyla başkana gerek yok’ diyor. O zaman Ekrem İmamoğlu niye seçildi? Belediye başkanı adayı çıkarılmasın CHP Genel Merkezi müdürleri atasın." dedi.

 "Aldığımız duyumlara göre Ekrem İmamoğlu’nun, Salı ve Çarşamba günleri yine İstanbul’da olmayacağı, izne çıkacak"
Yakışıklı "Ekrem İmamoğlu şehre emin olarak seçildi, ‘Bu şehri yönet’ diye seçildi, sıkıntılı zamanlarda burada olması gerekli aldığımız duyumlara göre Ekrem İmamoğlu’nun, Salı ve Çarşamba günleri yine İstanbul’da olmayacağı, izne çıkacağı vekaleti de Akın Gürkan’a bıraktı. İBB CHP Grup Başkanvekili, İmamoğlu’nun programını bilmiyor. Dolayısıyla bu şekilde yapması vatandaşlar tarafından eleştiriliyor." ifadelerini kullandı.