Halit Ergenç'in yeni dizisi belli oldu

Halit Ergenç'in yeni dizisi belli oldu

Disney Plus'ın marka ve yetenek yüzü olan Halit Ergenç'in yeni dizisi merak konusuydu.

Yaz başında Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus dev ataklarına ara vermeden devam ediyor. Ülkemizin önde gelen 15 star ismiyle sözleşme yapan platform yakında dünyanın dört bir yanında görkemli bir lansman filmi çekecek. Bu dev isimlerin çekeceği projeler de tek tek belli oluyor. Halit Ergenç'in Disney Plus'ta yayınlanacak olan dizisinin adı: Nomen... Projenin yapımcısı dizi, film ve televizyon dünyasının duayen ismi Fatih Aksoy... 

Senaryosunu Zafer Külünk'ün yazdığı diziyi Fatih Kızılgök yönetecek. Distopik bir hikâyesi olan dizide Halit Ergenç'in rol arkadaşlarından biri belli oldu. Sadakatsiz dizisiyle kariyerinde önemli bir adım atan Melis Sezen "Nomen"in kadın yıldızlarından biri oldu. Halit Ergenç'in dizide hastalığından dolayı yaptığı buluşla telepatik yöntemle iletişim kurduğu eşine kimin hayat vereceği ise henüz belli değil.

Öte yandan Fatih Aksoy'un patronu olduğu Medyapım, Disney Plus'a Bahadır İnce'nin yöneteceği, Urla'da çekilecek olan "Ru" ve Özer Feyzioğlu'nun yöneteceği "Siyaha Bulaşan Kadınlar" adlı 2 dizi daha hazırlıyor. 

Senaryo çalışmaları devam eden Siyaha Bulaşan Kadınlar projesinden teklif alan Cansu Dere'nin başka bir dizide yer alacağı öğrenildi. Büşra Cebe'nin aynı adlı kitabından dijitale uyarlanacak olan dizinin kadın yıldızları yakında belli olacak.

Kapımdaki Düşman geliyor

Medyapım FOX için yeni bir proje hazırlıyor; adı Kapımdaki Düşman... Murat Öztürk'ün yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin bugün okuma provası yapılıyor. Dizide eşinin şirketinde CEO olan Doruk'un ihanetle sınandığı nefes nefese bir hikâye konu alınıyor. Dizide Doruk'u İsmail Demirci, eşi Ceyda'yı Hatice Şendil oynayacak. Ceyda'nın arkadaşı sandığı Damla "Kapımdaki Düşman"ın kilit karakteri olacak.

Sera Kutlubey'in hayat vereceği Damla, Ceyda'nın kapı komşusu olacak. Her şey normal seyrinde ilerlerken Damla'nın Doruk'un metresi olduğu ortaya çıkacak.

Kapımdaki Düşman'da Ceyda'nın annesi Şahika'ya ise usta oyuncu Perihan Savaş hayat verecek. Şahika aslında hiç gözü tutmadığı halde damadı Doruk'a kızı ve 2 torununun hatrına dayanmaktadır.

Pastel Film "Gül Masalı"na başlıyor

Yaşar ve Efe İrvül'ün patronu olduğu Pastel Film "Gül Masalı" adlı yeni bir diziye başlıyor. Proje tasarımı Soner Caner'e ait olan dizinin senaryosu Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu'ya ait... "Annelerin kaderi, kızların çeyizidir" sloganıyla çekilecek olan dizide ailesinden kalan mirasın peşine düşen Bahar adlı annesini çocuk yaşta kaybetmiş olan, endüstri mühendisliği eğitimi alan genç kızın etkileyici hikâyesini konu alıyor.

Ata Demirer'in filminde kimler oynuyor

Ata Demirer geçen yıl evde kaza geçirince ve yönetmen Hakan Algül'ün de sağlık sorunları çıkınca ertelediği Bursa Bülbülü filminin hazırlıklarına devam ediyor. Bursa'da çekilecek olan "Bursa Bülbülü" filminin kadrosunda Tarık Pabupçuoğlu, Melek Baykal, Erkan Can, Özge Özacar

Erkan Can ve Cem Gelinoğlu yer alıyor. Merakla beklenen filmin cast çalışmaları sürüyor.

Ünlü oyuncu çift ayrıldı

Yemin dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Özge Yağız’ın kariyerindeki yükselişi sürüyor. Güzel oyuncu son olarak Baba dizisinde Büşra Saruhan rolüne hayat veriyor. Yoğun bir iş temposu içinde olan Yağız, Yemin dizisindeki partneri Gökberk Demirci’yle aşk yaşıyordu.
Sevgilisinden gelen evlilik teklifini de kabul eden Yağız’ın sosyal medya sayfasından mutlu günlerinde çekilen pozları silmesi ayrılık iddiasını gündeme getirdi. Özge Yağız’ın aksine Gökberk Demirci’nin birlikte çekilen pozları kaldırmaması dikkat çekti.
Edindiğim bilgilere göre birbirine çok yakıştırılan ve son dönemde yoğun iş trafiğinden birbirine fazla zaman ayıramayan ikili şimdilik ayrılık kararı aldı. Ancak oyuncu çiftin yakın çevresi yeniden barışabileceklerini düşünüyor.