Hande Erçel o sahne yüzünden veto etti

Hande Erçel o sahne yüzünden veto etti

"Dünya İle Benim Aramda" dizisinin başrolünün Demet Özdemir'den önce Hande Erçel'e gittiği ortaya çıktı.

Netflix'in ardından ülkemiz dizi ve film pazarına bomba gibi girmeye hazırlanan Disney Plus peş peşe oldukça iddialı hamlelere imza atıyor. Pandemi sonrası yeniden canlanan pazara hareket katan platform, ülkemizin önde gelen yapım şirketlerine dizi siparişi veriyor. Bu şirketlerden biri geçen hafta Demet Özdemir, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı buluşturan MF Yapım'ın "Dünya ile Benim Aramda" dizisi...

Proje için başından beri titiz bir cast çalışması yapıldı. İlk olarak Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'la başroller için görüşüldü. Ancak Hande Erçel senaryoda oldukça iddialı bir sevişme sahnesi olduğunu görünce çekincelerini paylaştı. Senarist Pınar Bulut sahnenin dizide olması konusunda diretti. Bunun üzerine yapım şirketi başrol adaylarını değiştirdi. Kadınlarda Demet Özdemir ve Neslihan Atagül'e gitti. Rol sonunda Demet Özdemir'in oldu. Başrol erkek için de Disney, Kerem Bürsin'in olmasına daha sıcak baktı. Şimdi mart ayında sete çıkacak olan dizinin diğer başrol erkek oyuncusu için görüşmeler sürüyor.

 Tuba Büyüküstün, Beren Saat ve Cansu Dere'ye teklif gitti

Disney Plus demişken platforma bir dizi de Kanal D Genel Müdürlüğü koltuğundan yakın zamanda ayrılan Murat Saygı'yı kadrosuna katan Medyapım'dan geliyor. Fatih Aksoy'un yapımcısı olduğu şirket, oyuncu ve yazar Büşra Cebe'nin "Siyaha Bulaşan Kadınlar" kitabını dizi yapıyor. Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil adlı kadınların sarsıcı hikâyesini anlatacak dizi için ülkemizin önde gelen kadın oyuncularına teklif gitti. Kimler mi? Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere... Özer Feyzioğlu'nun yöneteceği dizide kimlerin oynayacağı önümüzdeki haftalarda netleşecek.

Kırmızı Oda'ya flaş oyuncu

Erkan Petekkaya'nın geçen sezon sonu hikâyesi bittiği için ayrıldığı Kırmızı Oda'yla yeniden anlaşması dizi sektöründe çok konuşuldu. Binnur Kaya'nın başrolünü oynadığı dizideki sahneleriyle geçen sezon Türkiye'yi ağlatan, her hafta TT olan Petekkaya'nın diziyle yeniden anlaşmasının düşen reytinglere bir çözüm getirip getirmeyeceği ise büyük merak konusu oldu. Erkan Petekkaya'nın tv8'in patronu Acun Ilıcalı'yla yaşadığı polemik sonrası bu gelişmenin yaşanması da ayrıca birçok kişiyi şaşırttı. Çalışma hayatının profesyonelliğine uyan ve gelen teklifi kabul eden Petekkaya'nın acılı hikâyesi farklı bir yönden ele alınacak. 

Ünlü aktörün hayat verdiği Ali Sadi'nin geçmişinde çok büyük etkisi olan bir rolü başarılı oyuncularımızdan Hülya Şen canlandırak. Sağlık sorunlarını atlatan ve setlere bomba gibi dönen Şen seyirciyi görüntüsüyle şaşırtacak. Mendilleri hazırlayın. Yine çok duygusal sahneler izleyeceğiz.

Çağan Irmak'ın dizisine bir flaş oyuncu daha

Başarılı yönetmenimiz Çağan Irmak'ın O3 Medya'nın yapımcılığında çeceği "Yaratılan" adlı dizi projesinin yarın sete çıkması planlanıyor. Unutulmaz projelerin yaratıcısı Çağan Irmak'ın büyük merakla beklenen dizisi Netflix'te yayınlanacak. 

Irmak'ın yazıp yöneteceği dizi Erkan Kolçak Köstendil, Taner Ölmez, Devrim Yakut ve Bülent Şakrak'tan oluşan güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Kadroya son olarak rol aldığı projelerdeki etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Durul Bazan da katıldı. Sıradışı hikâyesiyle öne çıkacak olan "Yaratılan" Netflix'te yayınlanacak.

Vahide Perçin'li dizi ne aşamada?

Son olarak "Bir Zamanlar Çukurova"da hayat verdiği Hünkâr karakteri hafızalardan silinmeyen Vahide Perçin, geçen yıl yine Tims&B ile dizi anlaşması yapmıştı. Detayları yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlayan dizinin cast çalışmaları yakında başlayacak. Ayfer Tunç'un kaleme aldığı senaryonun şu günlerde son çalışmaları yapılıyor. Emre Aybek'in yöneteceği proje için yine atv'yle görüşüldüğü kulislerde konuşuluyor. 

Öte yandan TRT'nin rekortmen dizisi Teşkilat'a da imza atan Tims&B şimdiden yaz için de bir dizi çalışmasına başladı. 

Okul Yolunda dizisine yeni oyuncular

Koliba Yapım'ın atv için çekeceği Okul Yolunda dizisinin bu hafta sete çıkması planlanıyordu. Ancak Sadullah Celen'in yönetmen koltuğunda oturacağı, senaryosunu Filiz Alpgezmen'in yazdığı dizi kar engeline takıldı. Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Hande Kaptan, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, İlker Sami Kılıç, Ozan Güçlü'nün rol alacağı dizinin ekibine ayrıca Cenk Hakan Köksal, Oktay Korunan ve Ece Koroğlu ile Serpil Gül de katıldı.

Derin Talu, Hakan Sabancı'yla mı beraber?

Biraz da magazin sularına dalalım. Hafta sonu cemiyet hayatının çapkın ismi Hakan Sabancı'nın Defne Samyeli'nin henüz geçen yaz reşit olan 18 yaşındaki kızı Derin Talu'yla sevgili olduğu iddia edildi. Haber şu yüzden de dikkat çekiciydi. 30 yaşındaki Hakan Sabancı'nın küçük kardeşi Kerim Sabancı geçen yıllarda Derin Talu'nun ablası Deren'le sevgili olmuş ancak ikilinin ilişkisi ailelerin onayını da aldığı halde bitmişti. Şimdi ise 2 ailenin diğer gençleri için aşk iddiası yazıldı. Habere kanıt olarak Gizli Kalsın adlı mekânda tarafların beraber eğlenmesi gösterildi. Araştırdım ve gelen bilgi şu şekilde; "Haber hiç doğru degil , o gece Hakan başka biriyleydi ve Derin o gece sadece Hakan'la aynı grupta eğlendi.