Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin hangi projeyle dönüyor?

Başrolünü oynadığı Hercai dizisi, 25 Nisan'da ekrana veda eden Ebru Şahin'e son dönemde dev prodüksiyonlu projelerden teklif gittiği konuşuluyordu. Sevgilisi Cedi Osman'la Maldivler'e tatile giden ve bir süre dinlenen Şahin sonunda kararını verdi. Başarılı oyuncunun senaryosundan çok etkilendiği 'Destan' dizisi için imza aşamasında olduğu ortaya çıktı. Son anda bir değişiklik olmazsa Ebru Şahin yeni yayın döneminde yine atv'de seyirciyle buluşacak.

Bozdağ Film imzalı dizinin senaryosunu "Sen Anlat Karadeniz" ve "Sefirin Kızı" gibi unutulmaz dizileri de yazan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor. Emir Khalilzadeh'in yöneteceği ilk ismi "Akkız Destanı" olan dizi 9. Yüzyılda Türklerin İslamiyet'e geçişinden önceki dönemde Orta Asya'da yaşayan dağ obalı kimsesiz bir kız ve eli ayağı tutmayan han oğlunun destansı aşk hikâyesini konu alıyor.

Çekimlerine temmuz ayında başlaması planlanan dizinin erkek başrol oyuncusu için görüşmeler sürüyor.

Yasak Elma'yla ilgili flaş iddia

Yasak Elma dizisinin sezon finalinde büyük bir patlama meydana gelmiş ve kimlerin öleceği kimlerin sağ kalacağı sorusu akıllara gelmişti. Kulislerde kulaktan kulağa yayılan iddiaya göre Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir'in ardından fenomen diziye Hasan Ali Kuyucu karakterine hayat veren Erdal Özyağcılar da veda edecek. Büyük entrikalara sahne olan Yasak Elma'da olaylar yine farklı bir boyuta taşınacak.

Aşk Mantık İntikam'a yeni oyuncu

No:9 Productions’ın FOX için çektiği Murat Öztürk’ün ise yönettiği "Aşk Mantık İntikam" dizisi 18 Haziran'da seyirciyle buluşacak. Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın uyarladığı dizinin kadrosuna son olarak Sibel Şişman katıldı. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'li dizide Sibel Şişman "Feraye" karakterine hayat verecek.

Most'tan FOX' yeni dizi

Son olarak Exxen için Haluk Bilginer ve Songül Öden'li "Şeref Bey" dizisini çeken Most Yapım yeni bir proje için kolları sıvadı. Şirketin yeni dizisinin adı 'Elbet Bir Gün'... Gül Oğuz'un yöneteceği dizi FOX için hazırlanıyor. Dizide annesini arayan Mevsim adı bir genç kızın etkileyici hikâyesi ekrana taşınacak.

UFO filminin çekimleri tamamlandı

BKM'nin Netflix için hazırladığı gençlik filmi "UFO"nun çekimleri geçen cuma tamamlandı. Onur Bilgetay'ın yönettiği, Meryem Gültabak'ın ise yazdığı filmde İpek Filiz Yazıcı, Mert Ramazan Demir, Mekin Sezer, Kerem Alp Kabul, İlker Aksum, Dolunay Soysert, Nilsu Yılmaz ve Ferit Aktuğ rol aldı. Adana'daki film çekimleri biter bitmez oyuncular soluğu tatilde aldı.

Deniz Uğur Kırmızı Oda'da

Başarılı oyuncu Deniz Uğur geçen hafta "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın oyuncularından Erdinç Gülener'le nikah masasına oturmuştu. Uğur, Gökçeada'daki nikahın hemen ardından İstanbul'a dönmüştü. Son olarak "Zalim İstanbul"la seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncunun "Kırmızı Oda"ya konuk olacağı öğrenildi.

Ortaks'tan blutv'ye yeni proje

Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun kariyerlerinin dönüm noktası olan "Kiralık Aşk'ın yapım şirketi uzun bir aradan sonra "Dışarıdakiler" adlı yeni bir proje hazırlıyor. Blutv için hazırlanan diziyi Devrim Yalçın yönetecek. Proje için aralarında İlker Kaleli ve Mert Fırat'ın da yer aldığı ünlü isimlere teklif götürüldüğü konuşuluyor.

Tozkoparan İskender'e 2 özel bölüm

TRT'nin sevilen çocuk dizisi "Tozkoparan İskender" geçen haftalarda sezon finali yapmıştı. Fotoroman Film'in yapımcılığını üstlendiği Gökhan Atalay ve Burak Alkaş'ın da başrollerini paylaştığı dizi için 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Malazgirt Zaferi'nde yayınlanacak olan 2 ayrı özel bölüm hazırlanacak.

Oyunculara yapım şirketlerinden özel rica

Son yıllarda birçok dizi ve filmin oyuncu kadroları sosyal medya sayesinde gün yüzüne çıkıyor. Oyuncular ve yönetmenler iş görüşmesi yaptıktan hemen sonra birbirlerini takibe alınca projeleri merakla bekleyen fanlar da kimlerle anlaşıldığını ya da görüşüldüğünü öğreniyor. Ardından bu bilgileri paylaşıyor. Bu nedenle artık yapım şirketleri iş görüşmesi yaptıkları oyunculardan şirketin resmi hesabını, yönetmeni ve rol arkadaşlarını hemen sosyal medyadan takibe almamaları için ricada bulunuyor.