Hülya Avşar'lı Masumiyet'in yayın günü belli oldu

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ı buluşturan "Masumiyet" dizisi güçlü kadrosu ve etkileyici hikâyesiyle iddialı geliyor. Sırma Yanık'ın yazdığı dizi öldüresiye dövülen19 yaşındaki bir genç kızın ve ona acımasızca şiddet uygulayan genç adamın hikâyesinin etrafında iki annenin savaşını gözler önüne serecek. Dizinin Hale'si Hülya Avşar geçen günlerde "Magazin Hattı"na verdiği özel röportajda "Beni ya çok seveceksiniz ya da nefret edeceksiniz" dedi.

Kıran kırana rekabetin yaşandığı ekranda FOX'un diziyi hangi gün yayınlayacağj ise merak konusuydu. Son gelen haberlere göre ilk tanıtımı geçen pazartesi verilen dizinin yayın günü de bu pazartesi açıklanıyor. Çarşamba akşamları yayınlanacağı öğrenilen dizi böylece "Sadakatsiz", "Kuruluş Osman",  "Doğduğun Ev Kaderindir" ve "Benim Adım Melek"  gibi projelerle yarışacak.

Eda Ece "Yasak Elma"dan spoiler verirse

"Yasak Elma" dizisinin Yıldız Kuyucu'su Eda Ece'nin setten paylaştığı story olay oldu. Senaryodan bir sayfa yayınlayan Ece, dizideki önemli bir olayı açık etti; yani Hasan Ali Kuyucu (Erdal Özyağcılar) ve Şahika'nın (Nesrin Cavadzade) evleneceğini... Takipçileri hemen Eda Ece'nin attığı story'sinde yayınladığı senaryonun sayfasını büyüttü ve Ender (Şevval Sam) ve Şahika ikilisinin konuşmasından Hasan Ali'nin şoke eden evliliğini öğrendi.

Hülya Avşar'lı Masumiyet'in yayın günü belli oldu - Resim : 1

Peki bu evlilik nasıl gerçekleşecek? Ender elindeki görüntülerle Hasan Ali'yi cinayete teşebbüs suçuyla tehdit edecek ve evlenip hisselerin bir kısmını üzerine almak isteyecek. Çaresiz teklifi kabul eden ve Ender'le evleneceğini sanan Hasan Ali yine oyuna gelecek. 

Şahika ile evlendiğini gören Hasan Ali 1 gün içinde boşanmak için harekete geçse de çabaları boşa çıkacak.

Hazal Subaşı'ndan bir dijital dizi daha

Çukur'da hayat verdiği Nehir karakterinin hikâyesinin bitmesinin ardından yeni proje görüşmeleri yapan Hazal Subaşı yeni bir diziyle daha imza aşamasında... Subaşı Gain'in "Bizi Ayıran Çizgi" adlı projesinin hemen ardından şimdi de Tims&B'nin Netflix için çekeceği "Sıcak Kafa" dizisiyle görüşüyor. Dizinin yönetmeni ise Mert Baykal... Muhteşem Yüzyıl başta olmak üzere birçok başarılı işe imza atan Baykal uzun süredir bu proje üzerine çalışıyor.

İnanç Konukçu DEK'in kadrosunda

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk'ün başrollerini paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisine flaş bir transfer yapıldı. Behzat Ç dizisinde hayat verdiği Hayalet'le fenomen olan İnanç Konukçu "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisinin kadrosuna katıldı.

Tolgahan Sayışman'dan dijital dizi

Son olarak "Şeref Sözü" dizisinde başrol oynayan Tolgahan Sayışman televizyon oyunculuğuna bir süre ara vereceğini açıklamıştı. Sayışman'ın sahibi olduğu Han Medya Yapım "Limit" adlı dijital diziyi çekmeye hazırlanıyor. Müge Uğurlar'ın yöneteceği dizi nisan ayında Denizli'de sete çıkacak. Cast çalışmaları başlayan Limit'in çekimleri 4 hafta sürecek. 

Serenay Sarıkaya Tims&B'yle görüşüyor

Serenay Sarıkaya geçen yıl Netflix ile prensipte anlaşmış ve güzel oyuncu için proje arayışı başlamıştı. Kulislerde konuşulanlar bilgilere göre Sarıkaya Tims&B'nin senaryosu Pınar Bulut'a ait olan Şahmeran dizisi için görüşüyor. Dizinin yönetmeni ise Umur Turagay...