İşte Hande Erçel’in yeni dizisi

Son yılların öne çıkan oyuncularından Hande Erçel’in yeni dizisi hayranları tarafından çok merak ediliyordu. Ünlü oyuncu geçen günlerde son dizisi Sen Çal Kapımı’nın yapımcısı MF Yapım’ın patronu Asena Bülbüloğlu’yla buluşmuştu. Erçel’in görüştüğü dizinin Disney Plus için çekilecek bir dizi olduğu ortaya çıkmıştı. Erçel’in bir deniz kızını oynayacağı diziyi Yusuf Pirhasan’ın yöneteceği, Ayşe Üner Kutlu’nun ise yazdığı öğrenilmişti. Senaryosu yazılan dizi yaz aylarında çekilecek.

Öncesinde Hande Erçel televizyona dizi çekecek. Yüzü olduğu platformunun kardeş kuruluşu FOX dışında başka bir kanala iş yapamayacak olan güzel oyuncu Tims&B imzalı kod adı “DKB” olan “İçimdeki Yabancı”yla görüşüyor. Başta Pınar Bulut ile Onur Koralp’in yazdığı diziyi Ethem Özışık’ın devraldığı öğrenildi. Başrol erkek yıldızının Burak Deniz olduğu dizi için hazırlık sürüyor. Erçel geçen Cuma senaristle bir araya geldi. Hikayesi yeniden yazılan dizinin ilk toplantısı çok güzel geçti. Romantik komediden sonra dram iş çekmek isteyen Erçel henüz imza atmadı ancak projeye sıcak bakıyor. Dizinin yönetmeni ise henüz netleşmedi. Dizinin ilk draftlarında çoklu kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın etkileyici hikâyesi anlatılıyordu.

‘Yalı Çapkını’ dizisinin Seyran’ından yeni anlaşma

OGM Pictures’ın Star TV için çektiği ilk dizi olan Yalı Çapkını bu senenin hem ekranda, hem de dijitalde en çok izlenen projesi oldu. Burcu Alptekin’in yönettiği dizinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in kariyerindeki yükselişleri de sürüyor. Dizinin bu cuma ekrana gelecek olan yeni bölümünde Seyran, Ferit’i yurt dışına gitme kararından vazgeçiriyor. İkili tutkulu bir öpüşme sahnesiyle de seyirciyi şaşırtacak. Bundan sonra ikili arasındaki aşk da artık yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlayacak.
Dizinin güzeller güzeli Seyran’ı Afra Saraçoğlu bu arada yeni bir anlaşmaya imza attı. Saraçoğlu, geçen yıl çok yüksek ücretli onlarca dizi ve filmden teklif almasına rağmen parayı değil, işine yatırım yapmayı seçmişti. Oyunculuğun er meydanı olan tiyatro sahnesine çıkan Saraçoğlu, Nurgül Yeşilçay’la sahneledikleri “Bir Barda Bir Gece” oyunundaki başarılı performansıyla da takdir toplamıştı. Reklamcıların da gözdesi olan yetenekli oyuncu dünyaca ünlü bir güzellik markasının yüzü oldu. Saraçoğlu Garnier markasının reklam yüzü oldu.

Aile dizisine flaş oyuncu

Kıvanç Tatlıtuğ ile Medcezir dizisinden beri televizyona iş yapmayan Serenay Sarıkaya’nın başrolünü oynayacağı Ay Yapım’ın Aile dizisinin ay sonunda sete çıkması bekleniyor. Ahmet Katıksız ile Cem Toluay’ın yöneteceği diziyi Hakan Bonomo yazıyor. Tatlıtuğ dizide çiftlikte yaşayan kalabalık bir ailesi olan Aslan karakterine hayat verecek.
Serenay Sarıkaya da Aslan’ın ailesini iyileştirmeye çalışan ancak kendi ailesinde de bir dizi sorunlar yaşayan psikolog Devin rolüne hayat verecek. Camdaki Kız’daki anlaşması 31 Aralık’ta bitecek olan Nur Sürer’in Aslan’ın annesi Hülya Soykan rolüne sıcak baktığı öğrenildi. Aslan’ın büyük abisi rolü için de Nejat İşler’le imza aşamasına gelindi.
Canan Ergüder’in Leyla’yı, Emel Göksu’nun Aslan’ın büyükannesi Seher’i oynayacağı dizide Yüsra Geyik Devin’in uyuşturucu bağımlısı kız kardeşi Yağmur’a hayat verecek. Dizinin etkili karakterlerinden Hayri’nin torunu Atilla için de ödüllü bir isimle anlaşma yapıldı. Ushan Çakır “Aile” dizisine Ati karakteriyle el sıkışıldı.

Yasak Elma dizisinde büyük bomba

Bu sezon final yapması planlanan Yasak Elma her yıl olduğu gibi yine küllerinden doğdu ve pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Bazı haftalar en çok izlenen dizi olmayı başaran dizide yakında büyük bir bomba patlayacak. Kumru’nun hastanede tanıştığı ve kendisini ona beğendirmek için büyük çaba sarf ettiği Selim Avcıoğlu’nun (Emre Kızılırmak) büyük bir sırrı ortaya çıkacak. Selim gizli gizli kendinden yaşça büyük bir kadınla tek gecelik ilişkiler yaşamaktadır. Ancak Selim’in aklında Ezgi olarak tanıdığı Kumru vardır ve onunla ciddi bir yola girmek için harekete geçmeye hazırlanıyordur. Fakat Selim’in gizli sırrı dizide büyük bir bombanın patlamasına sebep olacak. Bakalım Selim’in gizli saklı ilişki yaşadığı kişi kim çıkacak?

Burçin Terzioğlu “Sarmaşık Zamanı”na sağlık engeli

Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Yiğit Kirazcı, Pervin Bağdat, Emre Karayel ve Hazal Türesan Gold Film’in beIN CONNECT için çekeceği “Sarmaşık Zamanı” dizisinde buluşuyor. Bir sitede işlenen bir cinayet ve ardından yaşanan nefes kesen olayların konu edileceği diziyi Gökçen Usta yönetecek. Onur Tuna’nın “Kerem”, Burçin Terzioğlu’nun “Ezgi”, Yiğit Kirazcı’nın “Özgür”, Hazal Türesan’ın “Arzu”, Pervin Bağdat’ın “Elif” ve Emre Karayel’in “Metin” rolüne hayat vereceği dizinin çekimleri Burçin Terzioğlu’nun evde düşüp ayağını kırması yüzünden ertelendi. 10 Aralık’ta sete çıkması planlanan dizi, önümüzdeki günlerde sete çıkacak.
Öte yandan dizinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı. Güçlü kadrosuyla dikkat çelen dizide Emel Çölgeçen “Nesrin”, Tilbe Saran “Müvevver”, Ayşe Melike Çerçi “Zeynep”, Fatih Berk Şahin “Ali,” Uğur Karabulut “Selim”, Müge Bayramoğlu “Defne”, Yılmaz Sütçü “Cem”, Güneş Doğrusöz “Pelin”, Yiğit Kaan Yazıcı “Mert”, Mesut Yılmaz “Murat” rollerine hayat verecek.

Okan Yalabık, Ozan Dolunay ve Özgürcan Çevik aynı dizide

Netflix birbirinden kaliteli içerikleri aboneleriyle buluşturmaya devam ediyor. Platform için Seren Yüce’nin yöneteceği Bir Film imzalı “Kasaba” dizisinin çekimleri de yakında başlıyor. Dizinin senaristleri çok başarılı iki isim; Deniz Karaoğlu ve Doğu Yaşar Akal… Dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Okan Yalabık, Ozan Dolunay ile çok sayıda teklif almasına rağmen çok titiz ve az proje seçimi yapan Özgürcan Çevik… Dizinin konusuna gelince; annelerinin ölümünün ardından memleketlerinde bir araya gelen iki kardeş, çocukluk arkadaşlarıyla beraber kaza yapar ve aracın bagajında hayal bile edemeyecekleri kadar para bulurlar. Bu büyük para üçlünün hayatını değiştirir.