İşte İlayda Alişan’ın yeni dizisi

Seversin dizisi final yapacak olan İlayda Alişan’ın yeni proje anlaşması yaptı.

Kanal D İç Yapımlar’ın imza attığı “Seversin”, yaz sezonunun en sevilen dizilerinin arasında yer alıyor. Kısa sürede kendi seyircisini oluşturan projenin ekran macerası 20. Bölümde son buluyor. Dizinin başrıol oyuncularından İlayda Alişan’ın yeni projesi de belli oldu. Başarılı oyuncu Bozdağ Film’in atv için çekeceği yeni iddialı projesi “Ateş Kuşları”yla anlaştı. Güzel oyuncu hafta sonu yeni dizi ekip arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Emir Khalilzadeh’in yönetmen koltuğunda oturacağı diziyi iki başarılı kalem Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz yazıyor. İlayda Alişan dizide Efekan Can’la partner olacak. Dizinin ana castında Görkem Sevindik ve Erdem Şanlı da yer alıyor. Oldukça sarsıcı bir hikâyesi olan dizi flashback sahnelerla başlıyor.

Tozlu Yaka’da Ecem Çalhan krizi

NTC Medya’nın FOX için çektiği “Tozlu Yaka” dizisi geçen yaz sezonunda gördüğü ilgi üzerinde bu sezonda da devam ediyor. Ancak son dönemde dizinin fanları projeye başrol oyuncusu Cemre karakteriyle dahil olan Ecem Çalhan’ın akıbetini merak ediyor. Çalhan’ın herkesi şoke eden ölüm sahnesinin ardından diziden ayrılmayacağı 10 bölüm daha dizide flashback sahnelerle yer alacağı konuşuluyordu. Ancak hikâyenin yine değiştiği konuşuluyor. Projeye başrol oyuncusu olarak giren Ecem Çalhan’ın yaşanan değişikliklerden dolayı çok üzüldüğü de gelen bilgiler arasında… Senaristin oyuncuyu takipten çıkması da ayrıca dikkat çeken bir detay oldu.

Kaan Yıldırım’lı Sipahi dizisinin tam kadrosu

CNP Film – Mehmet Canpolat’ın yapımcılığını üstlendiği “Sipahi” dizisi yakında sete çıkıyor. Show TV’de yayınlanacak olan diziyi Ali Doğançay yazıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturacak. Dizinin okuma provaları bu hafta yapılacak. Dizi güçlü oyuncu kadrosuyla dikket çekiyor. Kaan Yıldırım “Korkut Ali”, Özge Gürel “Canan”, Kerem Alışık “Yıldırım Bozok”, Başak Gümülcinelioğlu “Azra”, Erkan Bektaş “Habtor Bin Said”, Sinan Tuzcu “Goran Losic”, Nurettin Sönmez “Kemal”, Elit Andaç Çam “Meral”, Çağdaş Onur Öztürk “Yusuf”, Gözde Okur “Esra”, Emre Bulut “Cem”, Zeynep Oymak “Elif”, Serhat Nalbantoğlu “Alptekin Ala”, Selçuk Borak “Fahrettin, Berrin Arısoy “Lale”, İsmail Düvenci “Zeki”, Hakan Akay “Ömer”, Kemal Zeydan “Efraim” rollerine hayat veriyor.

‘Camdaki Kız’ kadrosuna sürpriz isim

Ünlü oyuncu ‘’Cemal Hünal’’, ‘’Camdaki Kız’’ dizisine dahil oldu. Kanal D’nin OGM Pictures imzalı dizisi Camdaki Kız'a bir ünlü bir isim daha katıldı. Üçüncü sezonunda da büyük ilgiyle izlenen diziye Cemal Hünal” dahil oldu. Hünal, dizide Koroğlu ailesinin kızları Selen’in (Selma Ergeç) eski sevgilisini canlandırarak ‘’Emir’’ rolüne hayat verecek.

Uğur Güneş asker Hakan olarak dönüyor

Bir Zamanlar Çukurova’nın ardından Kanunsuz Topraklar dizisinde başrol oynayan Uğur Güneş bu sezon Avcı dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Can Emre’nin yöneteceği dizi TRT 1’de seyirciyle buluşacak. Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide Uğur Güneş “Hakan” adlı bir askere hayat verecek. Güneş’in partneri henüz belli olmadı. Ekim sonu ya da kasım başı gibi sete çıkması planlanan diziye bomba bir transfer de yapıldı. Son olarak Destan’da seyirci karşısına çıkan Burak Tozkoparan “Avcı”nın oyuncu kadrosuna dahil oldu. Yakışıklı oyuncu dizide “Selim” rolüne hayat verecek. Uçak kazasında ölen Aselsan mühendislerinin de hikâyesinin de işleneceği diziyi “Diriliş Ertuğrul”u da yazan Atilla Engin kaleme alıyor.

Bozkır’a iki flaş oyuncu

ARC Film’in patronu Fatih Enes Ömeroğlu’nun yapımcılığını üstlendiği “Bozkır”ın 2. Sezonu çekiliyor. Blutv’de seyirciyle buluşan dizinin ilk sezonunda Başkomiser Seyfi ile genç, deli dolu ve çaylak polis Nuri Pamir’in etkili hikâyesi ele alınmıştı. Yepyeni bir hikâyeyle seyirciyle buluşacak olan diziyi ülkemizin en iyi senaristlerinden Levent Cantek yazıyor. Serinin ilk sezonunda yer alan Yiğit Özşener yeni bölümlerde de başrol oynayacak. Eskişehir’de çekilecek olan dizinin ikinci sezon başrol kadrosunda Furkan Andıç ile Gizem Karaca da yer alacak.

Kulüp dizisinden aşk doğdu

Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce’nin büyük ilgi çeken Kulüp dizisinin ikinci sezon çekimleri geçen hafta tamamlandı. Dizinin Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalabek, Salih Bademci ve Fırat Tanış gibi çok sayıda değerli oyuncuyu buluşturan proje 1950’li yılları anlatmıştı. Yeni sezonu merakla beklenen dizinin kadrosuna Soner karakteriyle Halil Babür ve Keriman rolüyle de Serra Arıtürk de dahil olmuştu. Dizide iki sevgiliyi oynayan oyuncuların gerçekte de aşk yaşadığı konuşuluyor.