İşte Üç Kuruş'un çok merak edilen o hikâyesi

Ay Yapım dört sezon süren Çukur'un final bölümünde yeni projesi Üç Kuruş'u "İçerde'den çıktık, Çukur'a düştük, sırada Üç Kuruş" duvar yazısıyla duyurmuştu. Yine Çukur'un yazarlarından Damla Serim'in başarılı kalem Murat Uyurkulak'la beraber yazacağı diziyi Sinan Öztürk yönetecek. Cast çalışmaları süren dizinin ilk netleşen oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu olmuştu. 

Polis ve mafya çatışmasını anlatan dizide Kaygılaroğlu'na başta emniyet amiri Efe karakterinin önerildiği ancak ünlü oyuncunun kumarhane işleten Kartal rolünü kabul ettiği öğrenildi. 

Geçen pazartesi Ece Çeşmioğlu ile evlenen Taner Ölmez'e dizi için teklif gittiği konuşuluyordu. Ancak Ölmez'in ise bir süre dinlenmek istediği, projede yer almayacağı belirtildi.

Adı sosyal medyada sıkça dolaşan Damla Sönmez'e dizi için henüz bir teklif götürülmediği söylentiler arasında yer alıyor.

Üç Kuruş dizisi seri katil İrfan'ın işlediği cinayet sahnesiyle başlıyor. İrfan kurbanını öldürdükten sonra üzerine 3 kuruş atıyor. Dizi adını bu simgeden alıyor. Daha sonra polis teşkilatının renkli bir operasyonla bir hanın altında kumarhane işleten Kartal'ı yakaladığı sahneyi izleyeceğiz. Kartal ve ailesinin yaşadığı mahallenin hikâyesi de dizide geniş yer tutacak. Kartal ile İrfan'ın bağlantısı ise dizinin ana merkezini oluşturacak.

Eşkıya'nın yıldızından film

Fenomen dizi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın İlyas'ı Ozan Akbaba sinema filmine hazırlanıyor. Akbaba'nın aynı zamanda proje tasarımına da imza atacağı "Anka" filminin çekimleri önümüzdeki günlerde başlıyor. MGX Film şirketinin yapımcılığını üstleneceği, Süleyman Mert Özdemir'in yöneteceği filmde Akbaba'ya eşlik edecek isimler arasında Deniz Işın, Atilla Şendil, Engin Hepileri ve Özgür Emre Yıldırımer de var.

Akyürek ile Sarıtaş'lı filme yeni oyuncu

Ödüllü isim Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğuna oturacağı "Yolun Açık Olsun" filminin çekimleri yarın başlıyor. Lanistar Medya imzalı film Netflix'te yayınlanacak. Engin Akyürek ile Tolga Sarıtaş'ı buluşturan projenin kadrosuna Allay Atalan da katıldı. 

Yedinci Koğuş'taki Mucize'nin 4 oyuncusu buluştu

Kanserle mücadelenin simgesi haline gelen Neslican Tay'ın hayat hikâyesini konu alan Özgür Bakar'ın yönettiği "Demir Kadın" filminin çekimleri başladı. Naz Çağla Irmak'ın Neslican Tay'ı canlandırdığı filmde daha önce "Yedinci Koğuştaki Mucize" filminde rol alan Mesut Akusta, İlker Aksum, Yurdaer Okur ve Nisa Sofiya Aksongur yeniden buluştu.

Elbet Bir Gün'de Şebnem Bozoklu sürprizi

Most Yapım'ın yeni sezon için FOX'a çekeceği "Elbet Bir Gün" dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Gül Oğuz'un yönetmen koltuğuna oturacağı dizide annelerini arayan iki kız kardeşin etkileyici hikâyesi ekrana taşınacak. Sinem Ünsal'ın Mevsim karakteri için imza aşamasında olduğu dizide güzel oyuncunun ablası için başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu'yla görüşülüyor. Bozoklu son olarak "İyi Aile Babası" dizisiyle seyirci karşısına çıkmıştı.

Çağan Irmak ile Uğur Yücel'den film geliyor

Çağan Irmak "Yeşilçam" adlı dijital diziyi bitirir bitirmez yeni bir filme başlayacak. Irmak filmde usta bir oyuncuyla çalışacak. Son olarak "Kırmızı Oda" ile Onur Saylak'ın "Uysallar" adlı iki diziyi birden çeken Uğur Yücel, Çağan Irmak'ın "Şaka Yaptım" adlı sinema filmi için el sıkıştı.

Uzak Şehrin Masalı'na usta oyuncu

25 Film'in FOX'ta ekrana gelecek yeni dizisi "Uzak Şehrin Masalı"nın cast çalışmaları sürüyor. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Gonca Vuslateri ve Timur Acar'ı buluşturan dizinin ekibine usta bir isim katıldı. Son olarak "Daha İyi Bir Yarın" filminde rol alan Zeynep Eronat Kars'ta çekilecek dizinin kadrosuna dahil oldu. Eronat, Mustafa Şevki Doğan'ın yoneteceği dizide Affan'ın (Timur Acar) annesini canlandıracak. 

Menajerimi Ara neden 2 bölüm erken bitiyor?

Star'ın sevilen uyarlama dizisi Menajerimi Ara'nın başta 47. bölümde ekrana veda etmesi gündemdeydi. Ancak Ay Yapım finali 2 bölüm öne çektiğini duyurdu. Bu planlanmanın bayram nedeniyle alındığı öğrenildi. Şirket bayram haftası diziye ara verip 2 bölüm için tekrar sete çıkmak yerine 45. bölümde projeyi noktalamaya karar verdi.

Akkoyunlu hem Güldür Güldür'den, hem oyundan ayrıldı

Başarılı oyuncu Murat Akkoyunlu önümüzdeki sezon Güldür Güldür Show programında yer almayacak. Akkoyunlu'nun uzun süredir Şevket Çoruh'la birlikte oynadığı ve çok sayıda ödül alan "Bir Baba Hamlet" oyunundan da ayrıldığı öğrenildi. Yeni oyun biletleri satışa çıkan "Bir Baba Hamlet"te Akkoyunlu'nun rolünü Günay Karacaoğlu oynayacak. 

Çember dizisi yeniden çekiliyor

ANS'nin geçen yıllarda Star'da yayınlanan polisiye dizisi Çember yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Yine her bölüm farklı bir cinayet olayının işleneceği diziyi Abdullah Oğuz yönetecek. Hazırlıkları süren dizinin eski ekibinden sadece Barış Bağcı'nın kadroda olacağı konuşuluyor.

Seda Bakan'ın oğlunu kim oynuyor?

Tuba Büyüküstün'lü Netflix dizisi Another Self'in çekimleri başladı. Burcu Alptekin'in yönettiği OGM Pictures imzalı dizide Leyla karakterine hayat veren Seda Bakan'ın oğlunu yetenekli çocuk oyuncu Mehmet Aybars Kaya oynuyor. Kaya daha önce Yetiş Zeynep'te Mert karakterine hayat vermişti.