Kaan Yıldırım'ın partneri kim oldu?

Kaan Yıldırım "Hekimoğlu"nun ardından Kale Film'in TRT için çekeceği "Mevlana" dizisiyle anlaştı. Ünlü popçu Hadise'yle yaşadığı ilişkiye nokta koyan ve aralarında Uraz Kaygılaroğlu'nun da yer aldığı arkadaş grubuyla tatile çıkan Yıldırım yeni rolü için sakalını da uzatmaya başladı. Can Ulkay'ın yönetmen koltuğuna oturacağı, Ali Aydın'ın ise yazdığı dizide Yıldırım'ın partnerini canlandıracak oyuncu da belli oldu.

Kaan Yıldırım'ın partneri kim oldu? - Resim : 1
Devrim Özkan

 

"Vuslat" dizisiyle dikkatleri üzerine çeken ardından "Ramo"da seyirci karşısına çıkan Devrim Özkan, Yıldırım'a eşlik edecek ve Mevlana dizisinde "Efsun" karakterini canlandıracak. Öte yandan 30 bölüm sürecek olan "Mevlana"nın güçlü ekibine son olarak Haluk Piyes ile Burak Can da katıldı.

Murat Yıldırım'ın yeni karakterinin adı Aziz Payidar

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım Ramo dizisinin ardından yine çok konuşulacak bir karakterle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yıldırım'ın yeni dizisi Aziz 1930'lu yıllarda Antakya'da geçiyor. Zeynep Günay Tan'ın proje tasarımına imza atacağı Eda Tezcan'ın ise yazdığı dizide Yıldırım, Aziz Payidar adlı bir karaktere hayat verecek. Dizide bir Fransız Teğmenin ölümüne neden olan Aziz, büyük aşkı Dilruba'yı da arkasında bırakıp baba ocağını terk edecek. Olayın unutulmasının ardından doğduğu kente geri dönecek olan Aziz için yepyeni bir hayat başlayacak. 

Sinem Ünsal hangi projeyle görüşüyor?

"Mucize Doktor" dizisinin Nazlı'sı Sinem Ünsal son dönemin öne çıkan oyuncularının başında geliyor. Başarılı oyuncunun bu sezon hangi projede rol alacağı merak konusuydu. Ünsal'ın Most Yapım'ın FOX için hazırladığı, Gül Oğuz'un yöneteceği "Elbet Bir Gün" dizisiyle görüştüğü ortaya çıktı. İki kız kardeşin çarpıcı hikâyesini anlatan dizi için Ekin Koç'la da görüşüldüğü konuşuluyor.

Taner Ölmez'in nikah yeri çok tanıdık

"Mucize Doktor" demişken bugün fenomen dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez, büyük aşkla bağlı olduğu meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile nikah masasına oturuyor. Başarılı oyuncunun nikah için seçtiği yer oldukça tanıdık. Mucize Doktor'un final bölümünde Ali ile Nazlı'nın evlendiği mekan Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu'nun da nikahına ev sahipliği yapacak. Ölmez ve Çeşmioğlu'nun dizi çekimleri sırasında orman evini çok sevdiği ve burada evlenmeye karar verdiği öğrenildi.

Can Yaman ve Diletta, Van Damme'ın kaldığı odada konakladı

Can Yaman ve İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta geçen günlerde sessiz sedasız İstanbul'a gelmişti. Yaptıkları anlaşmalar nedeniyle görüntü ve röportaj vermemeye özen gösteren çift, Çırağan Oteli'nde konakladı. Yaman ve Leotta'nın kaldıkları odada kendilerinden önce dünyaca ünlü bir oyuncunun kaldığı ortaya çıktı. 

Ünlü çiftin daha önce ülkemizde film de çeken Jean Claude Van Damme'ın ayrıldığı odaya yerleştiği öğrenildi. Yaman İstanbul'un en güzel manzaralı otellerinden birinde ağırladığı sevgilisini Kapalıçarşı ve Sultanahmet'i de gezdirdi. Maskeleri nedeniyle tanınmayan çift, birkaç gün boyunca İstanbul turu yaptı. Öte yandan İstanbul'un ardından Bodrum'da kısa bir tatil yapan Can Yaman başrolünü oynayacağı "Sandokan" dizisinin hazırlıklarına da tam gaz devam ediyor. 

Yerli "Liar" dizisinin kanalı değişti

Süreç Film'in uzun süredir üzerinde çalıştığı İngiliz yapımı "Liar" (Yalancı) dizisinin uyarlamasının adresi değişti. Başarılı kadın yönetmenlerimizden Hülya Gezer'in yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin geçen sezon Kanal D'de yayınlanması gündemdeydi. Son gelen haberlere göre Süreç Film yerli "Liar" dizisi için Show TV'yle el sıkıştı. Salih Bademci'nin kadrosunda yer aldığı projenin kast çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Dizide sevgilisinden yeni ayrılan bir öğretmenin, başarılı bir cerrah olan öğrencilerinden birinin babası ile çıktığı akşam yemeğinin ardından tecavüze uğradığını öne sürmesi ile başlayan hikaye etkileyici bir dille seyirciye aktarılacak.

'Allah Yazdıysa Bozsun'a flaş isimler

Lara1 Yapım'ın imza atacağı "Allah Yazdıysa Bozsun" filminin kadrosu tamamlandı. Barış Yöş'ün yöneteceği, Gökçe Tezdoğan ve Gökhan Yıldız'ın yazdığı filmde Gonca Vuslateri, Burak Yamantürk, Nurseli İdiz, Pelin Öztekin, Öznur Serçeler, Köksal Engür ve Emre Dinler başlıca rolleri paylaşacak. Romantik komedi türündeki filmde Irmak (Gonca Vuslareri) ile Burak'ın (Burak Yamantürk) renkli hikâyesi beyazperdeye taşınacak. Çekimler önümüzdeki günlerde başlayacak.

Burak Deniz 10 Temmuz'da sete çıkacak

Burak Deniz Maraşlı dizisinin çekimlerini tamamlayıp İtalya'ya uçacak. Yakışıklı oyuncu karantina sürecini tamamladıktan sonra 10 Temmuz'da Roma'da Ferzan Özpetek'in yönettiği "Cahil Periler" dizisinin setine çıkacak. Ağustos sonunda İstanbul sahneleri için dönüş yapacak olan Deniz'in Serenay Sarıkaya'lı "Şahmeran" dizisinden aldığı teklifle ilgili ise henüz net bir durumun olmadığı öğrenildi. Pınar Bulut'un yazdığı Adana'da çekilecek Netflix projesinin senaryo çalışmaları devam ediyor.