Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün dizisindeki canlı canlı mezar deneyimi

Dizinin bir sahnesinde Işık ailesi canlı canlı mezara girip ölüm deneyimi yaşadı, kendi cenazelerini hayal etti. Dizinin şifacısı Sara (Özge Özder) Zuhal Olcay, Kadir Doğulu, Tuba Ünsal, Sarp Levendoğlu, Bertan Asllani ve Levent Özdilek’e aile fertlerine dünyanın faniliği üzerine kadim öğretilerini aktardı ve şifacı Macide’ye hayat veren Neslihan Atagül de bu sahne sırasında ortaya çıktı.

Bu sahne aynı zamanda Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün kendi özel hayatlarında da yaşadıkları bir deneyim olduğu için çiftin yakın çevresini şaşırttı. Çünkü Prof. Dr. Ali Osmay Güre'nin mentörlüğünde eşi Neslihan Atagül'le beraber manevi anlamda farklı bir hayat yaşama kararı alan ve Dervişlik mertebesine yükselen Kadir Doğulu’nun da tıpkı dizideki gibi canlı canlı mezara girdiği konuşuluyor. İkilinin yakın dostu Murat Dalkılıç’ın da bu mezar deneyimi yaşadığı ve daha sonra kendisine “Keremcem” lakabının verildiği de söylentiler arasında…

Mezar sahnesinin ünlü karı kocanın isteğiyle mi dizinin senaryosuna eklendiği merak konusu oldu. Ancak dizinin senaristleri Emre Özdür ile Başar Başaran’ın sahneyi kendilerinin kaleme aldığı, durumun bir tesadüften ibaret olduğu belirtildi.

Çağatay Ulusoy’dan çok konuşulacak yeni film projesi

Çağatay Ulusoy son olarak Cem Karcı’nın yönettiği “Terzi” dizisinin çekimlerini tamamladı. 21 Eylül itibariyle dinlenmeye çekilen Ulusoy kısa bir de yurt dışı tatili yapıp kafasını dinledi. Başarılı oyuncu bu arada yeni bir filmle de el sıkıştı. Ulusoy’un yeni filminin adı “Centilmen”… Deniz Madanoğlu’nun yazdığı filmi Onur Bilgetay yönetecek. Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures’ın üstleneceği film tıpkı “Terzi” gibi, Netflix’te seyirciyle buluşacak.

Filmin en çarpıcı tarafı da Ulusoy’un hayat vereceği karakter… Farklı roller canlandırararak oyunculuktaki başarısını gözler önüne seren Ulusoy, bir jigolaya hayat verecek. Filmin cast çalışmaları devam ediyor.

Yasak Elma’da bir flaş ayrılık daha

Medyapım’ın FOX için çektiği fenomen dizi Yasak Elma, yine bol entrikalı bir sezon geçiriyor. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizide yeni sezonda diziye Bekir Aksoy, Ece Özdikici ve Kenan Acar katılmıştı. Ece Özdikici’nin dizideki hikâyesi bitti demeden bir ayrılık daha gerçekleşiyor.
Diziye bu sezon Kumru’nun partneri Altay olarak olarak giren Kenan Acar, diziden ayrılıyor. Ender’in adamı olduğu ortaya çıkan Altay’ın oyunları tek tek bozuluyor. Kumru, Altay’ı fena halde sıkıştırıyor. Öte yandan Doğan’la (Murat Aygen), Yıldız’ın (Eda Ece) arasını bozmaya çalışan Ender’in (Şevval Sam) kurduğu entrika planı bozuluyor. Yıldız, Ender’den kardeşinden de yardım alarak fena halde intikam alıyor.

Serkan Çayoğlu’nun yeni projesi belli oldu

Serkan Çayoğlu Neslihan Atagül’le başrol oynadığı “Ahh Belinda” filminin ardından son olarak Ümit Ünal’ın yazdığı, Kerem Ayanoğlu’nun ise yönettiği “Oregon” adlı sinema filminin çekimlerine başlamış, çekimler geçen haftalarda tamamlamıştı. Yakışıklı oyuncu 2023’te vizyona girecek olan filmde Ferit Aktuğ, Selen Uçer, Nazlı Bulum, Özgür Emre Yıldırım, Nejat İşler, Zihni Göktay ve Nevra Serezli’yle kamera karşısına geçmişti. Film çekimlerinin hemen ardından verdiği röpotajda yeni dizi görüşmeleri yaptığını anlatan Çayoğlu’nun projesi merak konusu olmuştu. Ünlü oyuncunun yeni dizi projesi belli oldu. Serkan Çayoğlu, MF Yapım’ın FOX için çekeceği “Aşk-ı Destan /Gülcemal” dizisinin başrolü oldu. Senaryosunu Eda Tezcan’ın yazdığı dizi Bolu’da dilden dile söylenip duran Gülcemal ve kardeşlerinin hazin hikayesini anlatıyor. Cast çalışmaları devam eden dizini henüz yönetmeni belli değil.
MF Yapım’ın FOX’a hazırladığı bir diğer dizi de “Taçsız Prenses”… Volkan Keskin’in yönettiği dizi için Yağmur Tanrısevsin’le görüşülüyor.

Bozkır’a güzel oyuncu

BluTV sevilen polisiye dizisi ‘Bozkır’ın yeni sezon çekimleri Eskişehir’de devam ediyor. Yiğit Özşener ve Furkan Andıç’ın başrolleri paylaştığı dizinin Yapımını ARC Film’in yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstleniyor. Senaryosunu Levent Cantek’in kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Cantek ile Şahin Altuğ yapıyor. Polisiye ve suç dramasını buluşturan dizinin kadrosuna çok başarılı ve yetenekli bir oyuncu katıldı. Arka Sokaklar’ın ardından Camdaki Kız dizisindeki etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Yüsra Geyik “Bozkır”ın yeni oyuncusu oldu. Merakla beklenen dizide Beril Pozam, Fatih Al, Cemal Toktaş, Bülent Düzgünoğlu da yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alacağı açıklanan Gizem Karaca ise İbrahim Büyükak’ın “Özür Dilerim” adlı filminin çekim takvimi uymadığı için projede yer almadı.

Benim Adım Farah’a yeni oyuncu

Disney Plus’ın ünlü yüzlerinden Aslı Enver arkadaşını tarikatın elinden kurtarmaya çalışan bir kadının hikâyesini anlatan “Arayış” dizisinin ardından yeni diziye başlıyor. The Cleaning Lady dizisinden uyarlanan projenin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. FOX’ta seyirciyle buluşacak olan “Benim Adam Farah” dizisinde Aslı Enver başrolü oynayacak. Enver’e usta aktör ile Fırat Tanış’ın eşlik edeceği biliniyordu. Diziye son olarak yeni bir oyuncu katıldı. Geçen yaz başında Baba dizisinden ayrılan ve “Ah Nerede” dizisinde Nil Keser’le başrol oynayan Oktay Çubuk “Benim Adım Farah”ın yeni oyuncusu oldu. Çubuk dizide Kaan karakterine hayat verecek.