Kerem Bürsin'e bomba teklif

Kerem Bürsin'in başrolünü Hande Erçel'le paylaştığı "Sen Çal Kapımı" dizisinin özellikle yurtdışı satışları nedeniyle yaz sezonunda devam etmesine karar verilmişti. Başta 11 bölüm daha  sürmesi planlanan dizinin son gelen haberlere göre 13 bölüme kadar uzatılması gündemde... Öte yandan hem ekranın, hem de reklamların aranılan yüzü olan Kerem Bürsin'in yeni adresi şimdiden belli.

Yakışıklı oyuncunun Netflix'in ardından Türkiye pazarına girmek için uzun zamandır yapımcılarla görüşmeler yapan ve proje isteyen dünyaca ünlü dijital platform Disney Plus'tan teklif aldığı konuşuluyor. Bir yandan kendi yapım şirketi için de senaryo çalışmaları yapan Bürsin'in başrolünü oynayacağı yeni dizisi yine MF Yapım imzalı olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni film

Kıvanç Tatlıtuğ, OGM Medya'yla Netflix için ilk sezonunu çektiği Bir Denizaltı Hikâyesi kod adlı dizi projesinin ardından bir de film yapıyor. Özcan Alper'in yöneteceği filmin adı "Aşıklar Bayramı"... Son olarak bir bulaşık deterjanı markasından 11 milyon TL aldığı konuşulan Tatlıtuğ'un yeni filmindeki rol arkadaşı Settar Tanrıöğen... Eylül ayında İstanbul dışında çekilecek dizinin ortak yapımcısı ise Nar Film...

Erkan Petekkaya'dan yeni dizi

"Kırmızı Oda" dizisinde hayat verdiği Delikanlı Sadi karakteriyle Türkiye'yi ağlatan Erkan Petekkaya yeni dizi çekeceğini açıklamıştı. Ünlü aktör O3 Medya'nın yeni projesi için el sıkıştı. Senaryo çalışmaları devam eden diziyi Sırma Yanık yazıyor.

Son Yaz'da zaman atlaması

O3 Medya'nın FOX için çektiği Son Yaz yeni sezona bir dizi değişiklikle başlayacak. Funda Eryiğit, Şebnem Dönmez, Emre Karayel ve Erdem Şanlı'nın veda ettiği dizide birkaç yıllık zaman atlaması yaşanacak. İstanbul'da devam edecek dizide Rize sahneleri de yer alacak. Son Yaz'a Halil Babür'ün hayat verdiği Soner karakterinin ailesi de katılacak. Yeni rolleri kimin canlandıracağı yakında netleşecek.

Aziz'in kadrosuna flaş isimler

Murat Yıldırım'ın başrolünü oynayacağı Aziz dizisinin cast çalışmaları sürüyor. Zeynep Günay Tan'ın proje tasarımını yaptığı, Eda Tezcan'ın ise yazdığı dizi için Meral Çetinkaya, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Füsun Demirel ve Ahmet Mümtaz Taylan'la görüşmeler sürüyor. Merakla beklenen dönem dizisinin 2 kadın başrol karakteri Efnan ve Dilruba için ise titiz bir cast çalışması yürütülüyor.

Cengiz Bozkurt'lu projede değişiklik

Oscar ödüllü Kore merkezli CJ Grup’un Türkiye'de çekeceği "Extreme Job" filminin Türkiye uyarlamasının hazırlıkları sürüyor. İlk olarak Cengiz Bozkurt'la anlaşılan filmin yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yapacağı açıklanmıştı. Ancak Aydemir yoğun temposundan dolayı görevini Bedran Güzel'e devretti. Bu arada filmde Emrah Kaman, Altan Erkekli ve Şebnem Bozoklu'nun da adı geçiyordu. Ancak Bozoklu'nun Most Yapım'ın FOX için çekeceği ve Sinem Ünsal'la başrolünü paylaşacağı "Elbet Bir Gün" dizisine "evet" dediği öğrenildi.

Durul Bazan "Dünya Hali"nden ayrıldı

Neden Film'in TRT için çektiği "Dünya Hali" dizisinin ilk tanıtımı dün görücüye çıktı. Merak uyandıran dizinin kadrosunda başlamadan bir de değişiklik yaşandı. Genç kuşağın başarılı yönetmenlerinden Osman Nail Doğan'ın çektiği diziden Durul Bazan ayrıldı, yerine Şehsuvar Aktaş'la anlaşıldı. Projenin tam kadrosu ise şöyle; Caner Şahin, Pelin Abay, Tolga Tekin, Ozan Çelik, Şehsuvar Aktaş, Mert Denizmen, Ayfer Tokatlı, Mekin Sezer, Hakan Emre Ünal, Naşit Özcan, Hüseyin Elmalıpınar, Selin Hasar, Zeki Ocak ve Adnan Başar...

Aslıhan Gürbüz'den sanat filmi

Aslıhan Gürbüz, Mehmet Yılmaz Ak ve Giray Altınok festivaller için hazırlanan "Bana Karanlığını Anlat" filmi için bir araya geliyor. Gizem Kızıl'ın yazıp yöneteceği filmin yapımcılığını ise Ayşe Barım, Emre Oskay ve Bulut Reyhanoğlu üstleniyor. Filmin çekildikten sonra uzun bir festival yolculuğu olacak.

İrem Sak jüri üyesi oldu

Bu sezon birçok dizi projesinden teklif alan İrem Sak, 25. Nürnberg Türk Alman Film Festivali'nde jüri koltuğuna oturacak. Festival 18 ve 25 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Sak, kısa filmleri değerlendiren jüri üyeleri arasında tek Türk ünlü isim olacak.

Çağdaş Onur Öztürk Bonkis'in kadrosuna katıldı

Son olarak Akrep dizisinde seyirciyle buluşan Çağdaş Onur Öztürk yeni sezon için gelen teklifleri değerlendiriyor. Öztürk bu arada blutv'nin "Bonkis" adlı internet projesinin 2. Sezonu için anlaştı. İlk sezonu büyük ilgi gören dizinin senaryosunu Deniz Tezuysal kaleme alıyor.