Kıvanç Tatlıtuğ eski partneriyle yeniden mi buluşuyor?

Merakla beklenen Aile dizisiyle ilgili yeni gelişmeler var. Kıvanç Tatlıtuğ’un geçen aylarda “Aile” dizisi için aldığı teklifin yine kendisine götürüldüğü gündeme gelmişti. Kulislerde konuşulan bilgilere göre Beren Saat’le film çekimlerini tamamlayan yakışıklı oyuncu diziyle prensipte anlaştı. Show TV’de yayınlanacak olan Ay Yapım imzalı dizi için merak konusu olan son konu ise Aile’nin sete çıkış tarihi… Çünkü dizi ya mart ayında seyirciyle buluşacak ya da eylül ayına kalacak. Bu durumun nedeni ise Tatlıtuğ’un Yılmaz Erdoğan’ın Disney Plus için çekeceği “Organize İşler” dizisinde de oynayacak olması… Dizinin zamanlaması ünlü oyuncunun dijital dizideki işinin bitiş tarihine bağlı…

Canan Ergüder, Yurdaer Okur, Emel Göksu, Yüsra Geyik, Nizam Namidar, Umutcan Ütebay ve Muharrem Türkseven’in adının geçtiği diziyi Ahmet Katıksız yönetecek. Hakan Bonomo’nun yazdığı dizide Tatlıtuğ’un hayat vereceği Aslan’ın partneri psikolog Devin için ise ilk teklif götürülen oyuncu olan Özge Özpirinçci’yle görüşülüyor. Özpirinçci’nin Yakamoz dizisinde de beraber kamera karşısına geçtiği Tatlıtuğ’la ekrana dizi çekmeye sıcak baktığı konuşuluyor. Dizinin bel kemiği karakterlerinden anne Hülya rolü için ise görüşülen oyuncular arasında usta oyuncu Sumru Yavrucuk var.

Cem Yılmaz’ın yeni oyuncu sevgilisi kim?

Cem Yılmaz geçen aylarda genç oyuncu Rüya Demirbulut’la görüntülenmişti. Ünlü komedyenin “Erşan Kuneri” dizisinde rol de verdiği Demirbulut’la ilişkisi ilerleyen haftalarda bitti. Bir dönem hızlı aşk trafiğiyle gündemden düşmeyen Yılmaz bir süredir sadece yeni filmi “Ayzek’le Bir Gece” ve arkadaşlarıyla katıldığı etkinliklerle haberlere konu oluyordu. Geçen günlerde aşk hayatıyla ilgili soruya esprili bir yanıt veren Yılmaz’ın bir süredir Seda Akman’la sevgili olduğu ve gözlerden uzak görüştüğü öğrenildi. Yılmaz’ın Akman’a da son filmi “Ayzek’le Bir Gece”de kısa bir rol verdiği öğrenildi.

Hayat Bugün’de flaş değişiklik

Uyarlama senaryosunu Ayça Üzüm ve Cansu Çoban’ın yazdığı O3 Medya imzalı “Hayat Bugün” dizisinde flaş bir değişiklik yaşandı. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizide flaş bir değişiklik yaşandı. Yönetmen Çiğdem Bozali yapım şirketiyle anlaşarak yollarını ayırdı. Bozali’nin yerine Volkan Kocatürk geldi. “Hayat Bugün” NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam'ın uluslararası ilk uyarlaması olma özelliğini taşıyor. Öte yandan Hayat Bugün dizisinin kadruna Dilşad Çelebi konuk oldu. Çelebi dizide Feyza rolüne hayat verecek.

Selahattin Paşalı’lı Ömer dizisine başarılı isim

Shitsel dizisinin yerli uyarlaması olan “Ömer”in hazırlıkları sürüyor. Ülkemizin başarılı yapımcılarından Onur Güvenatam’ın imza atacağı diziyi Gülizar Irmak yazıyor. Dizide müezzin Ömer’e Selahattin Paşalı hayat verecek. Ömer’in babası cami hocası Reşat’a kimin hayat vereceği henüz netleşmedi. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturacağı dizide başrol Gamze karakterine hayat verecek oyuncu da belli olmadı. Dizinin belli olan diğer bir oyuncusu da Gülçin Kültür… Kültür daha önce yine OGM’nin Kırmızı Oda dizisindeki oyunculuğuyla kendisine hayran bırakmıştı.

Bir Peri Masalı’na sürpriz oyuncu

“Bir Peri Masalı” dizisinin final yapacağı konuşuluyordu. Ancak son bölümde reytinglerin biraz artması projeye yeniden şans verilmesini sağladı. Medyapım imzalı dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Deniz Uğur “Bir Peri Masalı” dizisinin kadrosuna katıldı. Alina Boz ile Tarık Emir Tekin’in başrolünü oynadığı dizide Deniz Uğur Figen karakterine hayat verecek ve hikâyeye sürpriz bir giriş yapacak. Uğur, son olarak yine Medyapım’ın Gonca Vuslateri’nin yazdıüı sinema filmi “Cenazemize Hoş geldiniz”de kamera karşısına geçmişti.

Hasan Can Kaya’nın filmine bomba oyuncular

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya geçen aylarda bir sinema filmi yazdığını açıklamıştı. Başarılı komedyenin yazdığı filmin detayları ortaya çıktı. “Çok Aşk” filminin yapımcısı Nulook Production olacak… Filmin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturacak. Filmin ilk netleşen oyuncusu Uğur Yücel oldu. Yakında Uğraş Güneş’in yazdığı Neyzen Tevfik oyunu “Hiç”te oynamaya başlayacak olan usta oyuncu Çok Aşk filminde rol alacak. Film için adı geçen isimlerden biri de başarılı kadın oyuncularımızdan Büşra Pekin… Pekin “Dilberay” filmindeki performansıyla büyük beğeni toplamıştı.

Ab-I Hayat dizisinden büyük ustaya teklif

OGM Pictures’ın Star için hazırladığı diziler arasında yer alan Ab-ı Hayat’ın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Hilal Saral’ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin başrol karakterlerini Birkan Sokullu ile Hilal Altınbilek canlandıracak. Hep 30 yaşında görünen bir karakterin sıra dışı hikayesini anlatan diziyi Nuran Evren Şit kaleme alıyor. Dizi için ülkemizin çok değerli bir oyuncusuna teklif götürüldüğü öğrenildi. Hümeyra’ya dizinin renkli karakterlerinden Neriman rolü önerildi. Usta oyuncunun da teklifi değerlendirildiği öğrenildi.

Furkan Palalı’nın yeni projesi belli oldu

Furkan Palalı’nın “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin ardından çekeceği yeni proje merak konusuydu. Yakışıklı oyuncu bir süredir gelen projeleri değerlendiriyordu. Son gelen haberlere göre Furkan Palalı TRT Dijital’in “Şebeke” dizisiyle anlaştı. Ozan Uzunoğlu’nun yöneteceği dizi TRT Dijital’in çok önem verilen projelerinin başında geliyor. Polisiye macera türündeki dizinin yapım şirketi Medya Fikir Klübü… Diziyi Kemal Çelik ve İbrahim Elma kaleme alıyor. İlk sezonu 10 sezon sürecek dizi yakında sete çıkacak.

Baba Yapım’dan yeni dizi

Daha önce atv’ye Kimse Bilmez adlı diziyi çeken Baba Yapım yeni bir proje için kolları sıvadı. Dizi için şu günlerde cast çalışmaları sürüyor. Projenin kod adı şimdilik “Tatlı Hayat, Acı Aşk”… Dizinin senaryo danışmanı Salih Tuna… Proje için adı geçen oyuncuların başına Serdar Burak Şanal geliyor. Şanal geçen haftalarda ortağı olduğu mekan açılışında bir dizi için görüşme yaptığını söylemişti. O projenin “Tatlı Hayat, Acı Aşk”” olduğu ortaya çıktı.

Most Yapım’dan Kanal D’ye yeni dizi

İkinci Bahar, Sıla başta olmak üzere Türk dizi tarihine geçen onlarca film ve diziye imza atan Gül ve Mustafa Oğuz’un patronu olduğu Most Yapım’dan yeni dizi geliyor. İsmi henüz netleşmeyen dizinin ilk bölümlerini Deniz Akçay kaleme aldı. Etkileyici bir hikâyeyi konu alan dizi Kanal D için hazırlanacak. Yeni yılda seyirciyle buluşması planlanan diziyi Deniz Dikilitaş yönetecek. Oyuncu seçimi süren dizinin yanı sıra Gül Oğuz’un bir de sinema filmi çekeceği öğrenildi. Filmin senaryosu Hande Altaylı imzası taşıyor. Oğuz filmi yaz aylarında çekmeyi planlıyor.