Masumlar Apartmanı'nın ekibinden yeni dizi... OGM Pictures Star'la içerik anlaşması yapmıştı.

Star'la içerik anlaşması yapan OGM Pictures da kanala peş peşe iddialı diziler hazırlayacak. Bu projelerin başında 'Kral Kaybederse' var. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan proje için başından beri Kıvanç Tatlıtuğ'un adı geçiyor. Kenan adlı narsist ve vurdumduymaz bir adamın hikâyesini anlatan dizinin detayları yavaş yavaş netleşiyor.

Diziyi bu hafta 71. Bölümde final yapacak olan "Masumlar Apartmanı"nın ekibi çekecek. Dizinin yönetmen koltuğunda bu sene başarılı rejisiyle birçok törende ödül alan Çağrı Vila Lostuvalı oturacak. Projeyi Masumlar'ın yazar ekibi kaleme alıyor. Dizinin senaryo çalışmaları devam ediyor.

Antepli'nin yeni adı belli oldu

OGM Pictures'ın Star için çekeceği diğer dizisinin cast çalışmaları sürüyor. 'Antepli' kod adlı dizinin ismi belli oldu. Burcu Alptekin'in yöneteceği dizinin yeni adı "Yalı Çapkını" oldu.

Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'i buluşturacak olan dizi çapkınlıklarıyla meşhur Ferit ile ailesinin memleketleri Antep'ten buldukları Seyran'ı evlendirme hikâyesiyle başlıyor. Ferit'in seçimi iki kız kardeşi karşı karşıya getiriyor. Mert Ramazan Demir Adana'da bu yaz başı Şahmaran dizisinin ikinci sezon çekimlerine başlayacağı için 'Yalı Çapkını' ağustos ayında sete çıkacak.

Tozlu Yaka sete çıkıyor

FOX'un iddialı yazlık dizilerinden "Tozlu Yaka"nın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. NTC Medya'nın imza atacağı proje zengin ve fakir öğrencilerin etkileyici hikâyeleri üzerine kurulu... Semih Bağcı'nın yönetmen koltuğuna oturağı dizinin haziran başında sete çıkması planlanıyor. Nilsu Berfin Aktaş ve Çağla Şimşek'in başrolleri arasına yer aldığı dizinin okuma provası bu hafta yapılacak. Merakla beklenen dizinin kadrosuna Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert, Kadim Yaşar, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç, Nebil Sayın ve Nur Yazar da katıldı. 

Üç Kuruş'un Leyla'sından yeni dizi

Final yapmaya hazırlanan "Üç Kuruş" dizisinin başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu önümüzdeki günlerde Pınar Deniz'le Disney Plus'ın "Süperstar" dizisinde oynayacak. Dizinin Leyla'sı Aslıhan Malbora'nın da yeni projesi belli oldu. Dizideki başarılı performansıyla kısa sürede öne çıkan güzel oyuncu yine Ay Yapım'ın yeni sezon için hazırladığı Beverly Hills uyarlamasının kadrosuna katıldı. Deniz Yorulmazer'in yöneteceği dizi için görüşen oyunculardan biri de Mert Yazıcıoğlu... 

Bu arada Aslıhan Malbora reklam teklifleri de alıyor. Genç yıldız Huawei'yle dijital reklamlar için anlaşma yaptı.

"Gelsin Hayat Bildiği" gibi sete çıkıyor

BKM Film'in Show TV için hazırladığı dizinin adı belli oldu. "Arkadaş" ve "İkinci Şans" kod adlarının kullanıldığı dizinin adı 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' oldu. Diziyi usta kalem Gani Müjde ve ekibi yazıyor. Dexter tarzındaki dizide Ertan Saban başrol oynayacak. Cast çalışmaları devam eden diziyi Altan Dönmez yönetecek. Dizinin kadrosuna son olarak Burak Demir Oğuz karakteriyle dahil oldu. 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' haziran ayında sete çıkacak.

Hakim dizisinde flaş değişikliği

Limon Yapım'ın atv için çektiği Your Honor uyarlaması olan Hakim'de önemli bir değişiklik yaşandı. Atv'de ekrana gelen dizinin senaristinin ardından yönetmeni de değişti. Diziyi 8. Bölümden itibaren Günay Günaydın yönetecek. İdealist bir hakimin hikâyesini ekrana taşıyan Hakim Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur ve Uğur Yücel gibi dev oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor. 

Alina Boz anlaşma yeniledi

Paramparça dizisiyle adım attığı oyunculuk dünyasında yeteneği ve güzelliğiyle kısa sürede başrol oyuncuları arasına adını yazdırmayı başaran Alina Boz'a teklif üzerine teklif yağıyor. Gelen projeleri değerlendiren ve henüz kabul ettiği bir proje olmayan Boz, reklamcıların da gözdesi... Bir giyim markasının yüzü olan genç yıldız ayrıca ünlü kozmetik ve temizlik markası Duru'yla geçen yıl yaptığı anlaşmayı yeniledi. Duru ve doğal güzelliğiyle markanın ismine çok yakışan Alina Boz'la anlaşması bir sezon daha uzatıldı.