Menajerimi Ara'nın yıldızından iddialı proje

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu'nun merakla beklenen projesi ve partneri belli oldu.

"Menajerimi Ara" dizisinde hayat verdiği Dicle karakteri Ahsen Eroğlu için bir dönüm noktası oldu. Star'da ekrana gelen diziyle beraber oyunculuk yeteneği daha da ön plana çıkan Eroğlu'nun bir süredir çekileceği konuşulan yeni projesinin detayları sonunda ortaya çıktı. Kulislerde dolaşan bilgilere göre Ahsen Eroğlu O3 Medya'nın "Merve Kült" adlı dijital filmiyle anlaştı. Proje Ceylan Naz Baycan'ın "Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü" kitabından uyarlandı. 

Çekimleri mart sonunda başlayacak olan filmin yönetmenliğini Cemal Alphan yapacak. "Merve Kült" filminin senaryosu da hem kitabın yazarı, hem de filmin yönetmeninin ortak imzasını taşıyor.

Ahsen Eroğlu'nun filmdeki partnerini ise Ozan Dolunay canlandıracak. 

Filmde Eroğlu "Merve"yi, Dolunay "Anıl"ı canlandıracak. Merve'nin annesi Nevra'yı ise usta oyuncu Zuhal Olcay oynayacak. Olgun Toker ise Şehmuz karakterine hayat verecek. "Merve Kült" filmi Netflix'te seyirciyle buluşacak. Filmde büyük bir şirketin PR bölümünde kariyer yapmış Merve Kültür'ün renkli ve sorgulatan hikâyesi sinemaya aktarılacak. 

Your Honor’un ardından Emmy ödüllü The Night Of’un uyarlaması geliyor

Ülkemizde usta İngiliz senarist Peter Moffat’ın Your Honor dizisi Hakim adıyla ekrana gelmeye hazırlanırken bir diğer projesinin daha uyarlanacağı öğrenildi. Moffat’ın 2016 yılında tüm dünyada büyük ses getiren The Night Of dizisi ülkemizde Limon Yapım tarafından uyarlanacak. Ön hazırlıklarına başlanan projenin önümüzdeki yayın döneminde ekranlarda olması bekleniyor. Amerikan versiyonunda John Turturro’nun üstlendiği role şimdiden birçok önemli oyuncu talip...

Çirkin'in yönetmeni belli oldu

Nurgül Yeşilçay'lı Kefaret dizisinin ardından Uzak Şehrin Masalı projesine imza atan 25 Film, bir süredir "Çirkin" adlı dizi için hazırlık yapıyor. Usta kalem Mahinur Ergun'un imzasını taşıyan dizinin oyuncu görüşmeleri sürüyor. Henüz kanalı netleşmeyen "Çirkin"i başarı isim Altan Dönmez yönetecek. Dönmez son olarak NGM Medya'nın büyük ilgi gören beIN CONNECT için çekilen dizisi "Hayaller ve Hayatlar"ı yönetiyor. 

Mahkum'da flaş ayrılık

MF Yapım'ın imza attığı FOX'un Mahkum her hafta perşembe akşamları reytinglerini silip süpürüyor. Başarılı yapımcı Asena Bülbüloğlu imzası taşıyan dizinin 12. bölümünde bir ayrılık yaşanacak. Volkan Kocatürk'ün yönettiği dizinin Eren'i Gürberk Polat projeye veda edecek. Daha önce Babil ve Kırmızı Kamyon dizisinde de seyirciyle buluşan Polat'ın senaryodaki hikâyesinin bittiği öğrenildi. Genç yıldızın kamuoyunun vicdanını kanatan "Kadir Şeker" olayına gönderme yapan sahnesi sosyal medyada TT olmuştu. 

Ayşegül Harikalar Diyarında'ya reklamcı yönetmen

Yapım şirketleri yazlık diziler için hazırlıklara başladı. Tims&B uzun süre sonra FOX için bir proje hazırlıyor. "Ayşegül Harikalar Diyarında" kod adlı diziyi çekecek olan yapım şirketi cast çalışmalarına devam ediyor. Dizinin yönetmenliğini yapacak isim de belli oldu. Reklam kökenli olan Ariel Goldenberg'in projeyi yöneteceği öğrenildi. Dizide kuaförde çalışan, kendi kremlerini yapan ve özel bir dünyası olan Ayşegül'ün renkli hikâyesi anlatılacak. 

Kadir İnanır yatak reklamından ne kadar kazandı?

Hülya Avşar, Nebahat Çehre ve Gülben Ergen’in ardından bir ünlü isim daha yatak reklamı çekti. Yeşilçam’ın efsane ismi Kadir İnanır da Armis isimli markanın filminde oynadı. Genna İstanbul’un çektiği reklam filminin yönetmenliğini Senem Bay yaptı. Fotoğraflarını Zeynel Abidin Ağgül’ün çektiği İnanır, reklamda yatağın omurga sağlığına etkisine, yay ve kumaş kalitesine dikkat edilmesi gerektiğini değiniyor.

Sloganı “Yatak önce aklına yatacak” olan kampanyada ayrıca diğer yatak reklamlarına da gönderme yapan İnanır’ın film için 600 bin TL aldığı konuşuluyor.

İki projesi aynı gün yayında

Son günlerde genç kuşağın öne çıkan yıldızlarından biri de; İpek Filiz Yazıcı... Güzelliği kadar yeteneğiyle de öne çıkan Yazıcı çarşamba günü iki heyecanı birden yaşayacak. Yazıcı'nın başrolünü Mert Ramazan Demir'le oynadığı BKM Film imzalı "UFO" filmi ile Pastel Film imzalı yeni dizisi "Son Nefesime Kadar" aynı gün seyirciyle buluşacak. 

Yazıcı'nın müzik tutkunu Deniz rolüne hayat verdiği "UFO" filmi Netflix'te yayınlanacak. Film geçen yaz Adana'da çekilmişti.