Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hakkında flaş iddia!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hakkında flaş iddia

Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin Bektaşi olduğu söylentisi kulislerde dolaşıyor.

Bir dönem Murat Yıldırım ve Tolgahan Sayışman'ın Doç. Dr. Said Sözü Hikmet'in rehberliğinde yaptığı dini paylaşımlar çok konuşulmuş, birçok yere beraber giden, aynı paylaşımları yapan iki ünlü oyuncu zaman içinde görüşmez olmuştu. Son dönemde ise sanat dünyasında benzer bir dostluk örneği Neslihan Atagül - Kadir Doğulu çifti ile Murat Dalkılıç arasında yaşanıyor. 

Bektaşi oldukları iddia edilen Doğulu ve Atagül, aynı inanış yolunda olan Murat Dalkılıç'ın konserlerini kaçırmıyor ve beraber projeler yapmayı da planlıyor. Dalkılıç'ın evlilik planları yaptığı oyuncu Sitare Akbaş'ın da bu oluşumda başı çektiği konuşuluyor. Tarafların rehberinin ise sık sık ziyaretine gittikleri Ali Osmay Güre olduğu öne sürülüyor. 

Geçen aylarda Nişantaşı'nda beraber dolaştıkları 2 çocuk için "Manevi kardeşlerimiz" diyen Neslihan Atagül - Kadir Doğulu çifti son olarak kurdukları Alim Yapım'la yeni yeteneklere destek olmak istediği belirtiyor.

Kuruluş Osman dizisine Alman oyuncu

atv’nin Bozdağ Film imzalı dizisi “Kuruluş Osman” 3. yılında da çarşamba akşamları seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Yapım ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda bu sezon Ahmet Yılmaz oturuyor. Burak Özçivit’in başrolünü oynadığı dizinin kadrosuna son olarak ünlü bir Alman aksiyon oyuncusu katıldı. Yazmeen Baker, reyting rekortmeni dizide Julia karakterine hayat verecek. Savaşçı bir kadın olan Julia diziye renk katacak.

Yasak Elma'ya yeni oyuncu

Yasak Elma beşinci sezonunda da ilgiyle izleniyor. Medyapım'ın FOX için çektiği dizide sezon başında Doğan karakterine hayat veren Murat Aygen'in yardımcısını Erdal Bilingen oynuyordu. Ancak Çetin karakterine hayat veren Bilingen sağlık sorunları nedeniyle projeden ayrıldı. Ece Erdek Koçoğlu ve Elif Turgay'ın yönettiği dizide Doğan'ın yeni yardımcısı Ersel Şibil oldu. Bu sezon ekibe dahil olan Biran Damla Yılmaz'ın hayat verdiği Kumru dizide tansiyonu artırmaya devam edecek. Kumru'nun sırrının peşine düşecek olan Yıldız (Eda Ece), onun bebek aldırdığını öğrenecek. 

'Lie After Lie' dizisi ülkemize uyarlanıyor

Büyük ilgi gören Kore dizisi "Lie After Lie" ülkemize uyarlanıyor. Calinos Film'in haklarını satın aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan oturacak. "Bir Umudum Var" adıyla çekilecek olan dizinin uyarlama senaryosunu Nergis Otluoğlu Akoğlu yazarken, senaryo ekibinde Gülçin İçöz, Ahmet Çotul ve Hazar Kozice yer alıyor. Oyuncu seçimi süren dizide kendisine karşı zorbalık yapan eşini öldürmekle suçlanan varlıklı bir ailenin gelininin etkileyici hikâyesi ekrana taşınacak.

Henüz kanal satışı gerçekleşmeyen dizide ailenin gelini 10 yıl hapis cezası alır ve hapishanede dünyaya getirdiği kızını vermek zorunda kalır. Kötü bir oyundan şüphelenir. Cezaevinden çıktıktan sonra kızının izini sürer, saygın bir iş kadını olan kayınvalidesiyle başlayan büyük bir yalan ve ihanet bağlantısını ortaya çıkarır.

Kanunsuz Topraklar'ın 2. yönetmeni de değişti

Gold Film'in FOX için çektiği Kanunsuz Topraklar dizisinin kurucu yönetmeni Faruk Teber, 6. bölüm itibariyle ekibe veda etmişti. Projeye ilk bölümlerde katılan Yasin Uslu dizide 2. yönetmen olarak devam ediyordu. Gelen haberlere göre dizinin yeni yönetmeni Cevdet Mercan oldu. Mercan son olarak Zalim İstanbul'un ardından "Şeref Sözü"nü çekmişti. Mercan'ın gelişiyle ikinci yönetmen görevini Serhan Şahin üstlendi.
Öte yandan dizinin bu hafta yeni bölümü ekrana gelmeyecek. Yönetmen ve ekip değişikliği nedeniyle çekimlere 4 gün ara verilmişti. Bu çarşamba Kanunsuz Topraklar'ın kolaj bölümü ekrana gelecek.

Meryem Uzerli reklam çekti

Meryem Uzerli, çocuklarıyla yaşadığı Berlin'den döndü ve eski yüzü Seda Sayan olan mücevher markasının reklam filmi için kamera karşısına geçti. Sayan'lı bölümlerin aksine daha dinamik bir tarzda çekilen reklam filmini Metin Arolat yönetti. Önümüzdeki aylarda sürpriz bir projeye hazırlandığını söyleyen Uzerli'nin Acun Ilıcalı'yla yapacağı "Yetenek Sizsiniz" yarışmasının da önümüzdeki ay aylarına ertelendiği öğrenildi.

Cansu Dere'den Fahriye Evcen'in çocukluğu oldu

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere'nin çocukluğunu Lidya Akkuş canlandırmıştı. Akkuş, son olarak Alparslan Büyük Selçuklu'da kamera karşısına geçti ve Fahriye Evcen'in hayat verdiği Akça'nın çocukluğunu canlandırdı. 
Dizide Akça Bizans zulmünden kaçan bir Türkmen kızıdır. Alparslan Akça’nın hayatını kurtarır. Bu, Alparslan (Barış Arduç) ve Akça (Fahriye Evcen) arasındaki destansı aşkın ilk kıvılcımı olur. Ancak Alparslan, Akça’nın güzelliğinin ardında sakladığı sırlardan habersizdir.