Neslihan Atagül’e dişli rakip

Dijital platformların da sayısının artmasıyla beraber Türk dizi sektörü her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor. Yapımcılar yeni sezon için hazırlıklarını hızlandırdı. OGM Pictures’tan “Yalı Çapkını” ve “Kral Kaybederse” dizilerini alan Star TV’nin diğer iddialı projesi Peride Celal’in aynı adlı kitabından uyarlanan “Gecenin Ucunda”nın oyuncu seçimi sürüyor.
Diziyi Türk dizi tarihinin en önemli projeleri arasında gösterilen “Binbir Gece”, “Aliye” ve “Canım Ailem”e imza atan Erol Avcı’nın patronu olduğu TMC Film çekecek.

Neslihan Atagül’ün aynı zamanda şifacılık öğrencisi olan, insan kaynakları uzmanı Macide’ye hayat vereceği dizide Macide’nin eski bir saraylı olan annesi Şermin’i Zuhal Olcay oynayacak. Kadir Doğulu dizide Işık ailesinin tek başına zengin olan büyük abisini canlandıracak.

Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak Tuba Ünsal katıldı. Ünsal dizide Kazım’ın eşi Nermin’e hayat verecek. Aynı zamanda Türkiye eski güzeli olan Nermin “Gecenin Ucunda”da Macide’ye rakip olacak.

Uraz Kaygılaroğlu’ndan milyonluk anlaşma

Geçen yıl “Sefirin Kızı”nın ardından “Erşan Kuneri” dizisini çeken Uraz Kaygılaroğlu hiç ara vermeden sezon başında da “Üç Kuruş” dizisine başlamıştı. Araya bir de reklam sığdıran sektörün en çalışkan oyuncularının başında gelen Kaygılaroğlu’nun şimdi de dev bir anlaşmaya imza attığı konuşuluyor. Kaygılaroğlu yıllarca Beyaz’ın yüzü olduğu Pepsi ile el sıkıştı.

Öte yandan ünlü oyuncu dün biten Üç Kuruş dizisinin ardından “Süperstar” adlı dijital dizide Pınar Deniz’le başrol oynayacak. Sadece kadına, hayvana, çocuğa şiddet uygulayan toplum zararlısı insanları öldüren bir seri katilin hikâyesini anlatan dizide ayrıca Ahmet Rıfat Şungar ile Şebnem Hassanisoughi de rol alacak.

Hakim dizisi bitiyor

Limon Yapım’ın imza attığı Your Honor’dan uyarlanan “Hakim” dizisi bu sezonun en iddialı kadrosuna sahip projelerinin başında yer almıştı. Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Ebru Özkan, Burcu Kara ve Hasibe Eren’i buluşturan dizinin sezon sonu bitmesi planlanıyor.
İdealist bir hakimin yaşadıklarını ekrana taşıyan dizinin 10. bölümde ekrana veda edeceği konuşuluyor. Öte yandan Uğur Yücel “Hakim”in bu akşam ekrana gelecek bölümünde projeden ayrılacak.

“Tozlu Yaka”da oyuncu değişikliği

NTC Medya’nın FOX için çekeceği “Tozlu Yaka” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Semih Bağcı’nın yöneteceği dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan Nilsu Berfin Aktaş, son anda proje değiştirdi. Aktaş BKM Film’in Altan Dönmez’li “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Başrol oyuncusu belli oldu

FOX’un gençlik dizisi “Tozlu Yaka”ya bu gelişmenin ardından yeni bir oyuncu aranıyor. Çağla Şimşek, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert, Kadim Yaşar, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç, Nebil Sayın ve Nur Yazar’ın da kadrosunda olduğu dizinin başrol oyuncuları arasına iki yetenekli genç oyuncu Kaan Mirac Sezen ile Ulvi Kahyaoğlu katıldı.

Meryem Uzerli’nin eşini oynayacak

Bahadır Karataş’ın Medyapım için çekeceği “Ru” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 14 Haziran’da sektöre bomba gibi girecek olan Disney Plus’ta yayınlanacak olan dizi Urla’da çekilecek. Meryem Uzerli, dizide eşi Emir’le Ru adlı restoranı işleten Reyan rolüne hayat verecek. Reyan’ın eşini canlandıracak oyuncu da belli oldu. Başarılı oyuncu Emre Karayel dizide Emir rolünü oynayacak.

Şevval Sam dizide Reyan’ın aşk yaşayacağı Uzer’in annesini oynayacak. Reyan’ın eşiyle ayrılma kararı aldıktan sonra tutkulu bir ilişki yaşayacağı, kendisinden yaşça küçük Uzer’i canlandıracak oyuncu ise henüz belli olmadı.

Derya Alabora’nın da kadrosunda yer aldığı dizide Zafer Algöz “Tümsek” adlı çok ünlü bir aşçıya hayat verecek.

Tansel Öngel diziden ayrıldı

Kanal D’nin Focus Film imzalı dizisi “Hayallerim, Babam ve Ben”de yönetmen değişikliği yaşanmış, Cevdet Mercan usta yapımcı Fatih Aksoy’la ortak olunca diziden ayrılmış ve bir sinema filminin hazırlıklarına başlamıştı. Bu gelişmenin ardından sete çıkma hazırlığı yapan yapım şirketi diziyi yönetmesi için Özlem Gürhan’la anlaşmıştı. Diziyi Cevdet Mercan yöneteceği için kadroya dahil olduğunu belirten Tansel Öngel ise yönetmen değişikliğini ardından diziden ayrıldı.