Nesrin Cavadzade Üç Kuruş dizisine katıldı!

Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra yeni dizisi merak konusu olan Nesrin Cavadzade’nin son günlerde NGM’nin Kaderimin Oyunu dizisiyle sözleşme şartlarıyla ilgili görüşme yaptığı konuşuluyordu.

Dizide çilekeş bir kadın olan Asiye’ye hayat vereceği öğrenilen Cavadzade, sağ gösterip sol vurdu.

Ancak Cavadzade’nin son dakika hamlesiyle adres değiştirdiği ve Ay Yapım’ın Üç Kuruş dizisiyle prenspte el sıkıştığı iddia edildi.

İddialar doğru çıkarsa ünlü oyuncu pazartesileri eski dizisi Yasak Elma’ya rakip olacak.

Kanunsuz Topraklar' hangi gün yayınlanacak?

Yeni dizilerin tek tek yayın günleri belli oluyor. Sezonun güçlü dizilerinden "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı"nın TRT'de perşembe günleri yayınlanacağı açıklandı. Gözler ekranda dengeleri değiştirecek bir diğer dev bütçeli dönem dizisi "Kanunsuz Topraklar"a çevrildi. 

Gold Film'in Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili'yi buluşturan dizisinin yayın gününün çarşamba olduğu konuşuluyor. Böylece 1939 Türkiye'sinde geçen bir maden işçisinin düzene isyanı ve fırtınalı aşkını konu alan FOX'un iddialı dizisi, atv'nin "Kuruluş Osman" ve Kanal D'nin "Sadakatsiz"ine rakip olacak. 

Dev bütçeli "Kanunsuz Topraklar" ayrıca güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Projede Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Hazar Motan, Onay Kaya, Mine Şenhuy Teber, Ezgi Çelik , Onuryay Evrentan, Derinsu Akkuş, Bora Sivri, Mustafa Dinç, Hakan Aydın, Arif Diren, Şekip Taşpınar, Soner Türker, Doğaç Gözüdeli, Umay Anadolu Kaboğlu, Mısra Tüfek, Rana Kayacan, Hür Can Davran, İhsan İlhan ve Ali Erkazan gibi birbirinden başarılı oyuncular rol alıyor.

FOX'un 2 yeni dizisinin günü salı ve perşembe

Pazartesi Yasak Elma'yı, çarşamba Kanunsuz Topraklar'ı, cuma "Aşk, Mantık, İntikam"ı, cumartesi Son Yaz'ı, pazar ise Uzak Şehrin Masalı'nı ekrana getirecek olan FOX, Evlilik Hakkında Her Şey'i ile Yalancılar ve Mumları için ise salı ve perşembe akşamları arasında seçim yapacak. Öte yandan FOX'un çekimleri süren iki dizisi daha var; El Kızı ve Elbet Bir Gün...

Üç Kuruş dizisinin kadrosuna güzel oyuncu

Ay Yapım'ın Show TV için Çukur'un yerine hazırladığı Üç Kuruş yine pazartesi akşamları seyirciyle buluşacak. "İçimizden Biri"ni pazar gününe alan, Yalancı dizisini cuma akşamları yayınlaması beklenen Show TV'nin iddialı dizisi Üç Kuruş'un oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşiyor. Dizide Kartal'ın (Uraz Kaygılaroğlu) halası Neriman'ın (Nursel Köse)'nin kızı Halide'yi Damla Makar canlandıracak. Halide roman mahallesinde güzelliğiyle dikkat çekecek.

Aziz bu hafta sete çıkıyor

Show TV'nin O3 Medya imzalı Aziz dizisi bu hafta çekimlere başlayacak. Zeynep Günay Tan'ın genel yönetmenliğinde çekilecek dizi Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan, Eren Hacısalihoğlu, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Meral Çetinkaya gibi ünlü isimleri buluşturuyor. Eda Tezcan'ın yazdığı Antakya'da geçen dönem dizisi İstanbul'da kurulan platoda çekilecek.

Kim Bu Aile filmine yeni oyuncular

Nurgül Yeşilçay ile Cengiz Bozkurt'u buluşturan "Kim Bu Aile?" filmi dün sete çıktı. Bedran Güzel'in yönettiği filmde Ferit Aktuğ, Altan Erkekli, Doğan Can Sarıkaya ve Onur Buldu'nun rol aldığı dizinin kadrosuna Fatih Al, Beste Kökdemir, Burak Sarımola ve Kerem Atabeyoğlu da katıldı.

Kerem Alışık'a teklif yağmaya başladı

Kendi yaş grubunun öne çıkan aktörleri arasında yer alan Kerem Alışık, 107. bölümde Fekeli rolüne hayat verdiği Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılacak. Karakterinin dizideki hikâyesi bittiği için ölerek veda edeceği öğrenilen ünlü oyuncuya şimdiden çok sayıda projeden teklif yağmaya başladı. Alışık'ın hangi projeyle ekrana döneceği ise merak konusu oldu.

Uzak Şehrin Masalı'na taze kan

25 Film'in Kars'ta çektiği Uzak Şehrin Masalı'na yeni bir oyuncu katıldı. İlk bölümü bu pazar FOX'ta ekrana gelecek olan dizinin ekibine Yıldırım Bayazıt katıldı. Bayazıt, Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören'i buluşturan dizide sürpriz bir karakterle hikâyedeki tansiyonu artıracak. Merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda usta isim Mustafa Şevki Doğan oturuyor.