Okan Bayülgen 'Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım' programlarının sahne arkasını anlattı

Okan Bayülgen, Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ı konuk ettiği programların sahne arkasında neler yaşandığını anlattı. tv100 yayınına katılan Bayülgen "Okan zaten... Gırgır falan yapılır dediler, öyle olmadı. Gırgır falan yapmadık" dedi ve iki programla ilgili yaşanan ilginç olayları anlattı.

Okan Bayülgen, tv100 ekranlarında Uykusuzlar Kulübü programında seçimden önce İstanbul Büyükşehir Belediye adaylarını ağırlamıştı.

Emre Buga ve Çağla Atlı'nın sunduğu 'Seçim Özel' yayınında izlenme rekorları kıran o iki programla ilgi sahne arkasında yaşanan ilginç olayları anlattı.

Okan Bayülgen iki adayla çıktığı ortak canlı yayınları kıyasladı.

İşte Okan Bayülgen'in açıklamaları:

“Aslında bir münazara değil, bir panel yaptılar ve çok gerilimliydi. Öncesi, sonrası falan problemliydi. Tabii ki tv100’ümüzün Uykusuzlar Kulübü programı burada sempatik, fazla bir şey beklenmeyen, ‘Ya zaten bu Okan Bayülgen’e çıkıyor. Ne yapar ki Okan zaten, işte iki tane şaka yapar, gırgır olur, fıkra anlatılır falan’. Öyle olmadı.”

Bayülgen, Uykusuzlar Kulübü'nün Binali Yıldırım'ın projelerini anlatma fırsatı bulduğu tek program olduğunu  belirterek “Binali Beyin projelerini en iyi anlattığı program oldu. Halbuki o kadar çok programa çıktılar ki, ya ben fazla ya dikkatli dinledim. Hem Ekrem Bey de hem Binali Bey de biz gırgır falan yapmadık. Ben ciddi ciddi dinledim.”

Adayların programlardaki tutumlarını da anlatan Bayülgen, "Ben ikisinde de çok önyargısız, sempatik bir yaklaşım gördüm. İkisinde de hemen programa başlamadan önce 5 dakika bir odada geçirdik. İki adayla da burun buruna geldim ki bir anda, böyle öpüşme mesafesindeyiz falan. ‘size birazdan şöyle şeyler yapacağım, böyle şeyler yapacağım’ dedim. İki adaydan da soru talebi olmadı. İki adayı da ben zorladım" diye konuştu.