Oktay Kaynarca Atv'ye yeni dizi çekecek

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ani bir kararla yayından kaldırılmasının ardından dizinin Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca'yla ilgili bomba bir gelişme yaşandı.

7. sezonu fanları tarafından dört gözle beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın aniden yayından kaldırılması şok etkisi yaratmıştı. atv ile Eşkıya ekibi sözleşme koşullarında anlaşamış, 200. bölüm kanala teslim edilmeyince de ipler kopmuştu. Yüksek reytingli dizisini bir kalemde yayından kaldıran atv, ani bir hamle ile cuma akşamı için planlanan Destan'ı salı gününe aldı ve ilk hafta elde edilen yüksek reytingle de Eşkıya ekibine adeta gönderme yaptı.

Oktay Kaynarca Atv'ye yeni dizi çekecek - Resim : 1 

Bu arada kulislerde bomba bir iddia konuşuluyor... Buna göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la ilgili sözleşmesi atv'de olan Oktay Kaynarca kanalla yeni bir proje çekecek. Kanal ünlü aktörden başka bir yapım şirketiyle görüşmemesini istedi ve yeni proje yapacakları belirtti. Bekleme parası alacağı da kulaktan kulağa yayılan Kaynarca'nın yeni projesini Onur Tan'ın çekeceği de öne sürülüyor. Eşkıya ekibinin atv ile gerilim yaşadığı günlerde Oktay Kaynarca ve Onur Tan'ın bağımsız hareket edip sosyal medyadan yaptığı veda açıklamaları çok konuşulmuştu. Bakalım kulislerdeki söylentiler doğru çıkacak mı?

Leyla ile Mecnun kaç sezon sürecek?

10 yıl sonra Exxen için yeniden hazırlanan Leyla İle Mecnun dizisinin ikinci sezon çekimleri geçen günlerde tamamlanmıştı. İlgiyle izlenen dizinin ikinci sezonunun yılbaşında yayınlanması bekleniyor. 

Oktay Kaynarca Atv'ye yeni dizi çekecek - Resim : 2

Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Deniz Işın, Köksal Engür, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant'tan oluşan eski kadronun yeniden bir araya getirildiği dizinin üçüncü sezon çekimleri ise ocak ayında başlayacak. İlgi görmeye devam ettikçe çekileceği öğrenilen dizinin 6 sezon sürmesi ve 60 bölüme tamamlanması planlanıyor. 

Tolga Sarıtaş nasıl bir rolle dönecek?

Son olarak Arıza dizisini çeken, ardından Vakıfbank'la reklam anlaşması yapan ve Engin Akyürek'le "Yolun Açık Olsun" filminde başrolü paylaşan Tolga Sarıtaş, şu günlerde yeni dizi projesi için hazırlık yapıyor. Çağrı Bayrak'ın yöneteceği "Bir Gece Ansızın" adlı  diziyi Gökhan Horzum ve eşi Ekin Atalar yazıyor.

Oktay Kaynarca Atv'ye yeni dizi çekecek - Resim : 3

Dizide Sahuhanlı ailesinin etkileyici hikâyesi konu alınıyor. Kardeşi Mehmet Ali ile yıllar önce küsen ve kalabalık ailesiyle Anadolu'da sıradan bir hayat süren Emin Saruhanlı'nın yaşanan uçak kazasıyla ansızın değişen hayatı beyazcama aktarılacak. Tolga Sarıtaş, Emin Saruhanlı'nın oğlu Kadir'e hayat verecek. Kadir bir mesele yüzünden babasıyla ters düşmesi hapse girmesine neden olacak. 

Nurgül Yeşilçay'ın oğluna hayat verecek

Nurgül Yeşilçay'ın "Kefaret"in ardından FOX için çekeceği "Son Nefesime Kadar" kod adlı yeni dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Deniz Dikilitaş'ın yönetmen koltuğunda oturacağı, Hatice Meryem'in ise yazdığı Pastel Film imzalı dizide Yeşilçay'ın partnerini ünlü aktör Emre Kınay canlandıracak. Özel hayatındaki sorunlarla başa çıkmaya çalışan bir polisin hikâyesini anlatan dizide Yeşilçay'ın oğlunu ise genç kuşağın başarılı bir ismi canlandıracak. Aynı zamanda müzikal yönü de olan yetenekli oyuncu Baran Bölükbaşı, Yaşar ve Efe İrvül'ün patronu olduğu Pastel Film ile el sıkıştı. Dizi için görüşülen isimlerde biri de İpek Filiz Yazıcı... 

Beyza Şekerci setlere dönüyor

Meslektaşı Engin Hepileri ile mutlu giden evliliğiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Beyza Şekerci, geçen yıllarda oyunculuğa annelik molası vermişti. Oğlu Can, ekim ayında 3 yaşına giren Şekerci, artık setlere dönmeye karar verdi. Ünlü oyuncu NGM'nin beIN CONNECT için çekeceği "Hayaller ve Hayatlar" dizisiyle anlaştı.

Oktay Kaynarca Atv'ye yeni dizi çekecek - Resim : 4

Altan Dönmez'in yönetmen koltuğunda oturacağı, Yelda Eroğlu'nun da yazdığı dizide Özge Gürel (Dicle), Yeşim Ceren Bozoğlu (Melike), Melisa Aslı Pamuk (Setenay), Aybüke Pusat (Güneş), Özge Özacar (Mehveş) ve Serkay Tütüncü (Alaz) rol alacak.

Başarılı oyuncu Beyza Şekerci, "Hayaller ve Hayatlar"da "Meryem" karakterine hayat verecek.

Melisa Aslı Pamuk'un partneri oldu 

"Hayallar ve Hayatlar" dizisi yakında sete çıkıyor. Bu sezon "Kardeşlerim"in yanı sıra Star için "Kaderimin Oyunu" dizisini çeken NGM'nin çektiği dijital proje, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Projede Setenay rolüne hayat verecek olan Melisa Aslı Pamuk'un partneri de belli oldu.

Oktay Kaynarca Atv'ye yeni dizi çekecek - Resim : 5

Savaşçı'nın ardından yeni dizi projesi merak konusu olan Ekin Mert Daymaz, 13 bölüm çekilmesi planlanan dizinin kadrosuna katıldı.

Oktay Kaynarca Atv'ye yeni dizi çekecek - Resim : 6

Seçkin Özdemir Baba Sahne'de

Geçen yaz "Baş Belası" adlı polisiye dizide İrem Helvacıoğlu'yla başrolü paylaşan Seçkin Özdemir, tiyatro sahnesine çıkmaya hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncu Şevket Çoruh'un yaşatmak için büyük çaba sarf ettiği Baba Sahne ile anlaştı. Özdemir'li oyunda sürpriz isimler de var. Caner Güler'in yazdığı oyunda Ozan Güven, Şevket Çoruh ve Ömür Arpacı da yer alıyor.

Oktay Kaynarca Atv'ye yeni dizi çekecek - Resim : 7

Ozan Güven eski sevgilisiyle karşılıklı açtığı darp davası sonrası ara verdiği mesleğine geçen temmuz ayında "Don Kişot'um Ben" oyunuyla dönmüştü. Güven şimdi yeni oyunla seyircilerin karşısına çıkacak.