Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun Yargı dizisi hangi kanalda?

Ünlü senarist Sema Ergenekon uzun süredir ilk ismi "Rekabet" olan "Yargı" dizisinin üzerinde çalışıyor. Ergenekon'un günlerce adliyelerde gözlem yaparak kaleme aldığı, Ay Yapım imzalı diziyi şu günlerde "Ada Masalı"nı çeken Ali Bilgin yönetecek. Avukatların rekabet üzerine kurulu hikâyesini konu alan dizinin başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu paylaşacak. Çekimlerine en geç ağustosta başlanacağı belirtilen dizi Kanal D'de seyirciyle buluşacak.

Perşembe günü başlıyor

Yargı'da Pınar Deniz'le partner olmaya hazırlanan Kaan Urgancıoğlu'nun Aslı Enver'le başrolünü oynayacağı Taff Pictures imzalı "Sen Yaşamaya Bak" filminin çekimleri de şirketin totem günü olan perşembe başlıyor. Ketche'nin yöneteceği filmi Hakan Bonomo yazıyor. Çekimlerinin 5 hafta sürmesi planlanan "Sen Yaşamaya Bak" filmi Netflix'te yayınlanacak.

Burak Deniz Maraşlı'yı bitirip İtalya'ya uçacak

Burak Deniz dünyanın en ünlü markalarından Prada'nın marka elçisi oldu. Yakışıklı oyuncu dün tüm dünyayla aynı anda yayınlanan online Prada defilesi öncesi markanın kombiniyle paylaşım yaptı. Bu arada Deniz "Maraşlı" dizisinin 26 bölüme uzatılan çekimleri nedeniyle İtalya'da rol alacağı "Cahil Periler" dizisine temmuz ayında katılabilecek. Burak Deniz Maraşlı'nın final bölümünü bitirdikten sonra Roma'ya uçacak, karantina süresini tamamladıktan sonra da sete çıkacak. 

Mevlana projesine 2 yeni isim

Kale Film'in TRT için çekeceği "Mevlana" projesinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Timuçin Esen'in başrolünü oynayacağı dizinin yönetmen koltuğunda Can Ulkay oturacak. Ali Aydın'ın yazdığı dizinin kadrosuna son olarak İlker Aksum ile Yusuf Çim de katıldı. 

Kale Film'in yapımcılığını üstlendiği dizide Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Ushan Çakır, Mert Karabulut ve Mert Turak da başlıca rolleri oynayacak. Konya'da çekilecek dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Özgür Ozan ile Atakan Çelik "Aşk Taktikleri"nde

15 yıldır rol aldığı "Arka Sokaklar" dizisi sezon finali yapan Özgür Ozan bu yaz bir sinema filminde rol alacak. Ozan, Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ı buluşturan "Aşk Taktikleri" filminde kamera karşısına geçecek. Lanistar Medya imzalı filmde Atakan Çelik de rol alacak. Pelin Karamehmetoğlu'nun yazdığı filmi Emre Kabakuşak yönetecek.

Ebru Şahin imzayı attı

Hercai dizisinin ardından yeni adresi merak konusu olan Ebru Şahin'in Bozdağ Film'in "Destan" dizisiyle imza aşamasında olduğu konuşuluyordu. Emir Khalilzadeh'in yöneteceği dizi cephesinden gelen son haberlere göre imzalar atıldı. Temmuz sonu, ağustos başı gibi sete çıkacak olan dizide Şahin'in partneri için ise görüşmeler sürüyor.

Son Yaz'dan ayrıldılar

O3 Medya imzalı "Son Yaz"da yeni ayrılıklar yaşandı. İstanbul'da devam edecek olan diziden Funda Eryiğit'in ardından Emre Karayel, Şebnem Dönmez ve Erdem Şanlı da ayrıldı. Şanlı, Tolgahan Sayışman'ın sahibi olduğu Han Medya Yapım'ın "Limit" dizisinin kadrosuna katıldı. Şanlı dizide Yavuz karakterini canlandıracak. Müge Uğurlar'ın yöneteceği Limit'te başarılı oyuncy Aslıhan Kapanşahin de rol alacak.,

Dünya Hali bugün sete çıkıyor

"Tutunamayanlar"ın yapım şirketi Neden Film'in yeni TRT dizisi "Dünya Hali" bugün sete çıkıyor. Osman Nail Doğan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin kadrosuna son olarak "Seni Çok Bekledim" dizisiyle seyirci karşısına çıkan Durul Bazan da katıldı. Dizide başrolleri Caner Şahin ile Pelin Abay paylaşıyor.

Onur Tuna "Mahkum"la geliyor

"Mucize Doktor" dizisinin Ferman'ı Onur Tuna'nın adı yine MF Yapım'ın yeni projesi için geçiyor. Yakışıklı oyuncu şirketin "Innocent Defendant" uyarlaması olan Mahkum dizisinde başrol oynayacak. FOX için hazırlanan diziyi başarılı kalem Uğraş Güneş yazıyor.

Cihangir Ceyhan'a teklif yağıyor

"Mahkum" için görüşülen isimler arasında son olarak "Alev Alev" dizisiyle kariyerindeki yükselişini sürdüren Cihangir Ceyhan'ın da olduğu konuşuluyor. Ceyhan'ın ayrıca "Camdaki Kız"daki Hayri rolü için de görüştüğü gelen bilgiler arasında... Hayri karakteri için daha önce Erkan Kolçak Köstendil'e teklif gitmiş ancak ünlü oyuncunun hemen yeni bir dizi çekmeyi düşünmediğini söylediği konuşuluyor. Camdaki Kız'ın başrol oyuncusu Burcu Biricik'in de Cihangir Ceyhan'ın projede olmasını çok istediği belirtiliyor.

Eren Vurdem "Ölüm Kime Yakışır"da

Son olarak Sadakatsiz dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Eren Vurdem şu günlerde eşiyle Amerika'da... Vurdem'in tatil öncesi Pastel Film'in Devrim Yalçın'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve her bölüm farklı oyuncuların rol aldığı "Ölüm Kime Yakışır" dizisinde rol aldığı öğrenildi.

Metresler dizisinin yerli adı ne oldu?

Medyapım'ın "Metresler" dizisinin uyarlamasını hangi isimle yayına çıkaracağı merak konusuydu. Koray Kerimoğlu'nun yöneteceği diziye "Yalancı ve Mumları" adı verildi. Cast çalışmaları devam eden dizi FOX'ta seyirciyle buluşacak.

Çağatay Ulusoy Amazon'a proje mi çekecek?

Netflix'in anlaşma yaptığı ilk Türk oyuncu olan Çağatay Ulusoy geçen aylarda "Kağıttan Hayatlar" filmiyle de adından söz ettirmişti. Dizi kulislerinde Ulusoy'un şimdi de Amazon'la bir proje için görüştüğü söylentisi dolaşıyor. Ünlü oyuncunun partneri için de Alina Boz'un düşünüldüğü de söyleniyor. Bakalım söylentiler hayata geçecek mi?

Sıcak Kafa'nın 2. yönetmeni kim oldu?

Tims&B'nin Netflix için hazırladığı kitap uyarlaması "Sıcak Kafa"nın çekimleri sürüyor. Ekipte yaşanan korona vakaları nedeniyle çekim takvimi uzayan dizinin ağustosa kadar sürmesi planlanıyor. Hazal Subaşı, Gonca Vuslateri, Şevket Çoruh gibi ünlü isimlerin de yer aldığı diziyi Mert Baykal'ın ardından Umur Turagay yönetiyor.