Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 7 rekoru

Şahan Gökbakar’ın Disney Plus için çektiği “Recep İvedik 7” filmi milyonun üzerinde abone getirdi.

Ülkemizin önde gelen komedyenlerinden Şahan Gökbakar, “Recep İvedik 7” filmini sinemada seyirciyle buluşturmak yerine dijital platformda yayınlamaya karar vermiş ve haklarını yüzü olduğu Disney Plus’a vermişti. Film 9 Aralık’ta görücüye çıktı. Şahan Gökbakar, Öznur Serçeler ve Nurullah Çelebi'nin başlıca rollerini paylaştığı filmin izlenme rakamları ve getireceği abone sayısı büyük merak konusu olmuştu.

Gelen haberlere göre “Recep İvedik 7”, 14 Haziran’da ülkemiz pazarına açılan Disney Plus’ın yüzünü güldürdü. Doğa bilinci üzerine sosyal mesaj veren ve bu anlamda da ayrı bir öneme sahip olan film dünya rekoru kırdı ve platforma milyonun üzerinde abone getirdi. Şahan Gökbakar’la hemen Recep İvedik 8 ve 9 için görüşmeler başladı.

Öte yandan ünlü komedyenin Disney Plus için çekeceği “Erdal ile Ece” dizisinin de hazırlıkları sürüyor. Gökbakar’ın çok sevilen filmi “Celal ile Ceren”in tarzında olan dizi, kadın erkek ilişkilerini esprili bir dille irdeleyecek. Togan Gökbakar’ın yöneteceği dizi yeni yılda sete çıkacak. Dizinin cast çalışmaları sürüyor.

Arka Sokaklar’dan ayrılan Şevket Çoruh’a Timuçin Esen'le aynı proje teklifi

Şevket Çoruh 16 yıl sonra “Arka Sokaklar”dan ayrıldıktan sonra çok sayıda dizi ve filmden teklif aldı. Tiyatrosuna ağırlık veren ve gelen senaryoları okuyan ünlü aktör son olarak O3 Medya’nın “Tetikçinin Oğlu” kod adlı dizisinden teklif aldı. Senaryosunu efsane dizi “Çukur”a imza atan Gökhan Horzum’un yazdığı dizi için çok özel bir isme daha teklif götürüldü. Tıpkı Şevket Çoruh gibi senaryoyu çok seven Timuçin Esen’le de imza aşamasına gelindi. Dizinin Timuçin Esen’in isteğiyle Bodrum’da çekilmesi planlanıyor. Şimdiden merak uyandıran “Tetikçinin Oğlu”nun yönetmeni için Yasin Uslu’nun adı geçiyor. Dizinin FOX’ta yayınlanması gündemde…

Yeşil Deniz dizisi yeniden çekilecek

Çok sevilen ve yeniden çekilmesi planlanan fenomen projelere bir yenisi daha eklendi. TRT’nin 2014-2016 yılları arasında yayınlanan, 75 bölüm süren, senaryosunu Ali Kara, İdris Meydi ve Serkan Birlik'in yazdığı Yeşil Deniz dizisinin de yeniden çekilmesi planlanıyor. Bu kez TRT Dijital için çekilecek olan dizi için eski oyuncu kadrosu Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın’a teklif götürüldü. Serkan Özarslan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin çalışmaları yılbaşı sonrası hızlandırılacak.

Şahsiyet’e flaş isim

Ay Yapım’ın 2018’de puhu’da yayınlanan Şahsiyet dizisinin 2. Sezonunu çekmeye karar vermesi büyük heyecan yaratmıştı. Onur Saylak ile Hakan Günday ikilisi çok sevilen dizinin yeni sezonu için çalışmalara başladı. Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal'ı buluşturan dizinin yeni sezonunda kimlerin olacağı ise merak konusu… Haluk Bilginer’e yeni sezonda eşlik edecek isimler arasında başarılı oyuncu İlker Aksum’un da olduğu öğrenildi.

Veda Mektubu’na iki yeni isim

Most Yapım imzalı “Veda Mektubu”nun yeni yılın 2. haftasında sete çıkması planlanıyor. Deniz Dikilitaş’ın yöneteceği dizinin hikayesi Deniz Akçay’a ait, merakla beklenen dizinin senaryosunu da usta kalem Mahinur Ergun yazıyor. Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım’ın başlıca rolleri paylaşacağı öğrenilmişti. Kanal D’de ekrana gelecek olan Veda Mektubu’nun kadrosuna 2 flaş isim daha katıldı. Hazar Motan dizide Alanur’un (Nurgül Yeşilçay) büyük kızı Beste’ye hayat verecek. Beste’nin Hakan’la mutsuz bir evliliği vardır ve Alanur da çapkın damadını hep eleştirmektedir. “Veda Mektubu”nda Seher’in (Bennu Yıldırımlar) ve Ziya’nın (Selim Bayraktar) oğulları, Mehmet’in (Emre Kıvılcım) kardeşi Selçuk’u ise Kerem Alp Kabul canlandıracak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’den yeni bir ayrılık

BKM’nin ilgiyle izlenen dizisi “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” her hafta seyirciyi ekran başına topluyor. Gani Müjde’nin yazdığı dizide yeni bir ayrılık yaşanacak. Diziden Özlem Türay da ayrılacak. Sadi (Ertan Saban) ve Songül’ün (Devrim Özkan) aşkını etkileyici bir dille anlatan dizinin Aygün’ü Özlem Türay diziye 25. Bölümde veda edecek. Dizi ekranın yanı sıra sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.

Alsancak’a güzel oyuncu

Daha önce “Kuruluş Osman” ve” Seni Kalbime Sakladım” dizilerindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sibel Ayta, Bozdağ Film imzalı "Alsancak" dizisiyle anlaştı. Yönetmen koltuğunda Can Emre'nin oturduğu ve bu sezonun iddialı projelerinden olan Alsancak dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan’ın kaleme aldığı ‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan üstlenirken dizinin kadrosunda ayrıca İdris Nebi Taşkan ve Ahmet Yenilmez gibi başarılı isimler yer alıyor.