Sefirin Kızı'nda Tuba Büyüküstün devri bugün başlıyor

Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle veda ettiği Sefirin Kızı dizisinde bu akşam Tuba Büyüküstün devri başlıyor. Hafta sonu Bodrum'a giden güzel oyuncu ayağının tozuyla dün ilk sahnesini çekti. Diziye yeni bir karakterle dahil olan Tuba Büyüküstün'ün görüntüleri hemen montaja yetiştirildi. Geçmişte "Kara Para Aşk" dizisinde partner olan ve uyumları üniversite araştırmalarına bile konu olan Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün'ün yıllar sonra tekrar beraber çalıştıkları için çok mutlu oldukları öğrenildi.

Neslihan Atagül'ün ayrılığının ardından yeni bir hikâyenin başlayacağı "Sefirin Kızı"nın adının değişip değişmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sefirin Kızı'nda Tuba Büyüküstün devri bugün başlıyor - Resim : 1

Hülya Avşar'ın evinin kirasıyla yardım yapılacak

Hülya Avşar'ı 6 yıĺ sonra ekrana döndüren Gold Film imzalı "Masumiyet" dizisinin şubat ayında FOX'ta yayında olması planlıyor. Ömür Atay'ın yönettiği, Sırma Yanık'ın ise yazdığı dizide Hülya Avşar'ın ev sahnelerinin Sakıp Sabancı'nın hayattayken yaşadığı Beylerbeyi'ndeki görkemli yalıda çekileceğini daha önce yazmıştım. Şimfi de Sakıp Sabancı'nın kızı Dilek Sabancı'nın ev için yapım şirketinden alacağı tüm parayı engelli çocuklar için kurduğu vakfa bağışlayacağını öğrendim.

Sefirin Kızı'nda Tuba Büyüküstün devri bugün başlıyor - Resim : 2

Rıza Kocaoğlu'nun hayali yarım kaldı

Same Yapım'ın Exxen için çekmeye hazırlandığı "6.45 Yayınevi'nde Standart Bir Gün" dizisi için hazırlıklar geçen günlerde başlamıştı. "Çukur"un Aliço'su Rıza Kocaoğlu ile Sarp Akkaya'yı buluşturacak dizi "Kaybedenler Klübü" filminin de spin off'u tarzında olacaktı. Son gelen haberlere göre dizi "Kaybedenler Kulübü" filminin eser haklarının sahibi olan TMC Film'in itirazı yüzünden iptal edildi.

Erkan Petekkaya yönetmene rağmen Kırmızı Oda'da 

Dün akşam Erkan Petekkaya'nın "Kırmızı Oda" dizisine konuk olduğunu duydum ve şaşırdım. Kısa süre geçmeden de dizinin fragmanında Erkan Petekkaya'nın hayat verdiği Sadi karakterinin sahnelerine denk geldim. Şaşırmamın nedeni dizinin yönetmeni Cem Karcı'nın Petekkaya'nın ismine daha önce sıcak bakmadığını ve bulunduğu bir ortamda "Ben setimde problemli oyuncu istemem" dediğini bilmemden kaynaklanıyor. Tabii şimdi ben bunu yazınca Cem Karcı hemen Erkan Petekkaya'yla fotoğraf paylaşırsa da hiç şaşırmam.

Sefirin Kızı'nda Tuba Büyüküstün devri bugün başlıyor - Resim : 3

Özgü Kaya ile Devrim Özkan dijital dizide

Cem Aydın'ın takım kaptanlığında başarılı içeriklere imza atan Gain adlı dijital platformun iddialı yapımları arasında Ex Aşkım da var. Ünlü oyuncuların renk kattığı dizide Ramo'nun yıldızlarından Devrim Özkan, Özgü Kaya, Yiğit Kirazcı ve Elit Andaç da rol aldı.