Stüdyoda sert tartışma! Aytunç Erkin, Serkan Toper, Hilmi Daşdemir arasında sesler yükseldi

tv100'ün ilgiyle izlenen Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında Aytunç Erkin, Serkan Toper ve Hilmi Daşdemir arasında sert tartışma yaşandı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Hukukçu Serkan Toper, Hukukçu Av. Dr. Mehmet Ruşen Gültekin ve Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin; Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. 

"Kalp gözünüz bile kör"
Erkin "AK Parti’yi iktidar getiren TÜSİAD’la berabersiniz şu anda." sözlerine Toper "TÜSİAD’la beraber değiliz. 6’lı masanın ortakları Babacan, Davutoğlu masadan kalkmıştır, ülkücü irade masaya oturmuştur." diyerek yanıt vermesi stüdyoda tansiyonu yükseltti. Toper'in sözlerine Erkin "Ajitasyon yapıyorsun, dinlemiyorum seni. Ali Babacan'lar senin iktidarının ürünüdür. Ben altılı masayı temsil etmiyorum, ben bir gazeteci olarak tespitlerimi yapıyorum. Kör olmuşsunuz, kalp gözünüz bile kör"" yanıtını verdi.

"Bırakın bu işleri ya"
Programın ilerleyen dakikalarında Erkin'in "16 yaşından beri egemenlerle kavga ediyorum. Siz neredeydiniz o egemenlere teslim olurken?" sözlerine Daşdemir "Şu an işbirlikçisiniz" diyerek yanıt verdi. Erkin'in "Ne zamandan beri egemenlerle mücadele ettiniz? Hangi emperyalizmle mücadele ettiniz? Bırakın bu işleri ya." sözleri sonrası ikili arasında sesler yükseldi.