Taner Ölmez ve Erkan Kolçak aynı dizide

Taner Ölmez ve Erkan Kolçak aynı dizide

Türkiye'nin en iyi oyuncularından Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil aynı dizide buluşuyor.

Taner Ölmez son olarak Mucize Doktor dizisiyle televizyon seyircisinin karşısına çıkmıştı. Dizinin final yapmasının hemen ardından meslektaşı Ece Ceşmioğlu ile evlenen oyuncunun yeni projesi merak konusu olmuştu. Bu arada baba olacağı ortaya çıkan Ölmez "Alef" dizisinin 2. sezonu Alef:Mal-i Hülya ile anlaştı. 

Başarılı oyuncu May Productions'ın Kapadokya'daki dizi çekimlerinin hemen ardından flaş bir projeyle daha el sıkıştı. Ölmez, 03 Medya'nın Netflix'e çekeceği yeni dizisinde başrol oynayacak.

Dijital projenin diğer bomba başrol oyuncusu ise etkili oyunculuğuyla hafızalarda yer eden Erkan Kolçak Köstendil... İşini çok iyi yapmasının yanı sıra çevresindeki insanlarla kurduğu güçlü iletişimle de kalpleri fetheden Köstendil, O3 Medya'nın yeni oyuncusu oldu.

Türkiye'nin en iyi oyuncularından Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez'i buluşturan dizi ise unutulmaz projelerin yönetmeni Çağan Irmak'ın çekeceği "Yaratılan"... 

Cast çalışmaları devam eden dizinin birinci sezonu 8 bölümden oluşacak ve Netflix'te yayınlanacak. 25 Ocak'ta sete çıkacağı, İstanbul ve Bursa'da çekileceği konuşulan proje Çağan Irmak'ın güçlü kalemi ve güçlü rejisine hayran olan seyirciler tarafından merakla bekleniyor. 

Bugüne kadar kalplere dokunan birçok özel işe imza atan Irmak'ın "Yaratılan" dizisi sıradışı bir dizi olma özelliğini taşıyor.

Destan'da yönetmen değişikliği

Atv'nin Bozdağ Film tarafından çekilen ikinci dizisi Destan'da önemli bir değişiklik yaşandı. Başrolünü Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin paylaştığı dizinin yönetmeni değişti. Projenin aynı zamanda kurucu yönetmeni olan Emir Khalilzadeh ile yapım şirketi karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Akli Film'in Hay Sultan adlı dönem dizisinin çekimlerini bitirir bitirmez "Destan"ın hazırlıklarına başlayan Khalilzadeh, bir süre dinlenmek için müsaade istedi. 

Bu arada Bozdağ Film "Destan"ı çekmesi için "Diriliş Ertuğrul"un ardından "Kuruluş Osman"da da beraber çalıştığı usta yönetmen Metin Günay'la anlaştı.

Öte yandan Destan dizisinin setinde koronaya yakalanan Buse Meral ve Ahmet Olgun Sünear karantina sürelerini tamamlayıp çekimlere başladı. 

Hafsanur Sancaktutan nereyle görüşüyor?

Hafsanur Sancaktutan son dönemin gözde oyuncularının başında geliyor. Özellikle Son Yaz dizisindeki başarılı performansıyla beğeni toplayan genç yıldız peş peşe 4 teklif birden aldı. Aralarında Ay Yapım'ın Baba ve OGM Medya'nın "Süslü Korkuluk" dizileri de olan Sancaktutan'ın son olarak MF Yapım'ın Disney Plus'a çekeceği iddialı diziyle görüştüğü kulislerde konuşuluyor. 

Ülkemiz pazarına ağustos ayında bomba transferlerle girecek olan Disney Plus'ın birçok başarılı yıldızın yeni adresi olacağına şimdiden kesin gözüyle bakılıyor.

Can Yaman'ın dizisini kim yazıyor?

Disney'in flaş ataklarından biri ünü tüm dünyaya yayılan oyuncularımızdan Can Yaman olmuştu. Oyunculuk kariyerine İtalya'da devam eden Yaman'ın Disney için yapacağı diziyi Ay Yapım'ın çekeceği öğrenilmişti. Merakla beklenen dizinin detayları yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Ay Yapım'ın Disney dizisini Ezel başta olmak üzere birçok önemli diziyi kaleme alan Kerem Deren yazıyor.

Baba'ya yeni bir oyuncu daha

Ay Yapım demişken şirketin bu sezon Show TV'ye çektiği Baba dizisi seyirciler tarafından dört gözle bekleniyor. Çağrı Bayrak'ın başarılı rejisi, Ekin Atalar ve Gökhan Horzum'un etkili kalemini bir araya getiren dizide efsane oyuncu Haluk Bilginer, Ayda Aksel, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu, Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Bihter Dinçel, Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Damlasu İkizoğlu gibi birçok ünlü isim başrol oynayacak.

Dizide Emin'in (Haluk Bilginer) kardeşi Mehmet Ali'nin ortağı İlhan (Hakan Kurtaş) çok özel hikâyesiyle seyirciye duygu seli yaşatacak. Kurtaş'ın hayalinde konuştuğu Vildan karakterine Begüm Akkaya hayat verecek.