Televizyon dünyasında flaş gelişme

Televizyon dünyasında flaş gelişme

Reyting rekorlarına imza atan Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda'nın yapımcısı Onur Güvenatam'ın yeni adresi çok konuşulacak...

Pandemide bile çalışmaya devam, televizyon dünyasının can damarlarından dizi sektöründe son dönemde çok hareketli günler yaşanıyor. 

Star'dan dev bir hamle geldi. Star yönetimi, son yıllarda  "Kırmızı Oda", "Masumlar Apartmanı" ve "Camdaki Kız" gibi reyting rekorlarına imza atan projeleri çeken OGM Pictures'ın başarılı patronu Onur Güvenatam'la anlaştı. Bundan sonra OGM Pictures tarafından üretilen televizyon dizileri sadece Star'da izlenecek. Bu anlaşma şimdiden televizyon dünyasında bomba etkisi yarattı. 

Yapılan sözleşme kapsamında Gülseren Budayıcıoğlu'nun uzun süredir çekilmesi beklenen "Kral Kaybederse" projesi de yeni sezonda Star'da olacak.

Star'ın ayrıca TMC Film'in patronu Erol Avcı'dan Neslihan Atagül'ün başrolünü oynayacağı "Gecenin Ucunda" dizisini aldığı biliniyor. Bunların yanı sıra Ay Yapım'ın Hanedan dizisi de yeni sezonda Star'da olacak.  

Kiracı dizisi geliyor

Bu sezon FOX'un en çok izlenen yeni dizileri "Evlilik Hakkında Her Şey" ve "Mahkum"la FOX'a imza atan MF Yapım'ın patronu Asena Bülbüloğlu'ndan yeni bir proje daha geliyor: Kiracı... Şu günlerde oyuncu seçimine başlanan dizi İstanbul'da çekilecek. Nisan ayında yayında olması planlanan projenin senaryosunu Nermin Yıldırım yazıyor. Kiracı'nın yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Yusuf Pirhasan oturacak. Bir apartmanda yaşayan insanların etkileyici hikâyelerini konu alan dizi FOX'ta seyirciyle buluşacak.

Hakim dizisine bomba isim

Limon Yapım'ın Your Honor adlı tüm dünyada izlenme rekorları kıran projeden uyarladığı Hakim dizisinin ekibi sete çıkmak için gün sayıyor. Yılmaz Şahin'in yazdığı, Erkan Tunç'un ise yöneteceği projenin atv'de ekrana gelen ilk tanıtımı çok beğenilmişti.

Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, İlayda Alişan ve Burak Dakak'ın rol alacağı projeye son olarak bomba bir isim daha katıldı. Akli Film'in TRT'de ekrana gelen Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisinin Emir Bozan'ı Yurdaer Okur, senaryo gereği hikâyesi bittiği için fenomen diziden ayrılmıştı. Okur, Hakim'in başrol oyuncuları arasına katıldı. Yani yakında Hakim dizisinde güçlü isimler eşliğinde tam bir oyunculuk şovu izleyeceğiz.

Merve filminin kadrosuna yeni isimler

O3 Medya'nın Netflix için çekeceği "Merve Kült" isimli filmin hazırlıkları sürüyor. Başrolünü Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay'ın paylaşacağı filmin çekimleri mart sonunda başlayacak. Senaryosunu aynı zamanda kitabın da yazarı olan Ceylan Naz Baycan'la yönetmen Cemal Alphan'ın birlikte yaptığı filmde Zuhal Olcay ve Olgun Toker'in de rol aldığı ortaya çıkmıştı. “Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü” kitabından uyarlanan filmde ayrıca Esra Akkaya, Ege Aydan, ve Ahu Yağtu da oynayacak.

Dünya'yla Benim Aramda'nın hazırlıkları sürüyor

MF Yapım'ın Disney Plus için hazırladığı "Dünya'yla Benim Aramda" dizisi merakla beklenen projelerin başında geliyor. Başarılı senarist Pınar Bulut'un yazdığı diziyi Hülya Gezer yönetecek. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünü paylaşacağı dizi mart ayında sete çıkacak. Hikâyesi de çok merak edilen diziyle ilgili sızan bilgilere göre Buğra Gülsoy iki kadın arasında kalacak. Projenin henüz netleşmeyen diğer başrol oyuncusu ise hikâyeye daha sonra katılacak. 

Kasaba Doktoru'na flaş transfer

ARC Yapım'ın TRT 1 için çekeceği "Kasaba Doktoru" dizisi güçlü kadrosuyla merakla bekleniyor. Arda Sarıgün'ün yöneteceği dizide Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever'in rol alacağı öğrenilmişti. Son olarak dizinin kadrosuna Sinan Albayrak dahil oldu. Albayrak dizide başhekim Yalçın karakterini canlandıracak. 

Çekimleri mart ayının ilk haftası başlayacak olan ve merakla beklenen “Kasaba Doktoru” Kore yapımı “Dr. Romantic”ten uyarlanıyor.

Deniz Gökçer konuk oyuncu oldu

Son olarak Şahsiyet dizisinde seyirciyle buluşan Türk tiyatrosunun usta ismi Deniz Gökçer yıllar sonra Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde konuk oldu. Gökçer dizide kendisi gibi oyunculuk sektörünün saygın isimlerinden Zafer Diper'le karı kocayı oynayacak. Deniz Gökçer'in dizideki hikâyesi bir bölüm sürecek.

Öte yandan zaman atlaması yaşanan projede Barış Kılıç'lı ilk tanıtım da heyecan yarattı.