Teşkilat dizisinde bomba ayrılık

TRT’nin Tims&B imzalı reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ın yeni sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Ankara’da çekilen dizinin İstanbul’a taşınması gündemde… Her bölümü nefes nefese geçen olaylara sahne olan diziden Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Hakan Boyav ve Nihat Altınkaya gibi ana kadroda yer alan oyuncular peş peşe ayrılmıştı. Dizinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul’un projeye devam edip etmeyeceği ise merak konusuydu.

Birinci sezon sonunda diziden ayrılma kararı aldığını ekiple paylaşan Ertuğrul için uçak kazası sahnesi yazılmıştı. Yapım şirketiyle görüşen ve taleplerini ileten Ertuğrul, daha sonra bir sezon daha ekipte yer almaya ikna olmuştu. Bu sezon sonunda da yine aynı durum yaşandı. Çağlar Ertuğrul için yine bir kaza sahnesi yazıldı.

3. sezon hikâyesinin ilk bölüm senaryosu bitmek üzere “Teşkilat”la ilgili son gelen haber Çağlar Ertuğrul’un dizinin kadrosundan olmayacağı yönünde… Diziye yeni bir erkek başrol oyuncu ve yeni karakterler girecek. Şu günlerde yapım şirketi harıl harıl oyuncu arıyor.
Öte yandan diziye 2. sezonda Yıldırım karakteriyle bomba gibi giriş yapan ülkemizin en değerli oyuncularından Gürkan Uygun’un üçüncü sezonda da “Teşkilat”a devam edeceği öğrenildi.

Murat Boz’a flaş partner

Şarkıcı kimliğinin yanı sıra oyunculuğuyla da beğeni toplayan Murat Boz, yeni bir sinema filmi anlaşması yaptı. Daha önce “Hadi İnşallah”, “Kardeşim Benim”, “Dönerse Senindir” ve “Öldür Beni Sevgilim” gibi sevilen filmlerde ve son olarak Netflix’in 28 Temmuz’da seyirciyle buluşacak “Zeytinağacı” adlı dizisinde rol alan Boz, 03 Medya’yla anlaştı.

Boz’un yeni filminin adı “Rüyanda Görürsün”… Filmin yönetmenliğini daha önce “Merve Kült” filmini yöneten Cemal Alpan yapacak. Senaryosunu güçlü kalem Umut Açıkalın’ın yazdığı filmde Boz’un partnerini ise çok güzel ve başarılı bir oyuncu canlandıracak; Burcu Özberk…
Film aynı zamanda ülkemiz pazarına girmeye hazırlanan dijital platform Amazon’un da ilk yerli projesi olma özelliğini taşıyor.

Aziz’in yeni yönetmeni kim oldu?

Murat Yıldırım’ın başrolünü oynadığı Aziz dizisinin yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Bu yaz bir de Ozan Uzunoğlu’nun yönettiği, Orgino Medya - Mustafa Cihat Durmuş imzalı “Yer Eksi İki” adlı sinema filminde başrol oynayan Yıldırım’a İlker Aksum, Şahin Kendirci, Cezmi Baskın, Burak Sergen, Erdal Cindoruk, Eren Hacısalihoğlu, Bestemsu Özdemir, Begüm Akkaya ve Arda Anarat gibi birbirinden ünlü oyuncular eşlik ediyor. Bu arada Aziz dizisinin de yönetmeni değişti. Diziyi başarılı kadın yönetmenlerimizden Nezaket Coşkun yönetecek. Dizinin yönetmeni Recai Karagöz ise Aslı Enver’in başrolünü oynayacağı “The Cleaning Lady” dizisinin yerli uyarlamasını çekecek. Dizi FOX’ta yayınlanacak.

Âlim Yapım’ın günlük dizisi sete çıktı

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün patronu olduğu Âlim Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği günlük dizi “Leylifer” bugün sete çıktı. Metin Balekoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizi; İspanya’da yaşayan Meksikalı bir genç kızın, bir Türk ailesine gelin olarak geliş hikayesini anlatıyor. Senaryosunu Nihan Eren’in yazdığı dizide “Meltem” karakterine Camilla Duarte, “Aziz” karakterine Can Verel hayat veriyor. Dizide ayrıca Osman İskender, Pervin Balcı, Gözde Birkan, Ece Şahin, Gizem Çoşkun, Hazal Kalaycı, Burak Sarımola, Bora Ecer, Özay Özgüller, Berna Keskin, Sultan Köroğlu, Safa Tabur, Doğukan Çevik, Azra Sare Uslu, Çiğdem Sakarya, Sevkan Köylü, Serbülent Soylu, Ceyda Tepeliler, Burcu Derya, Seda Yanak ve Pelin Dinçer rol alıyor. Dizinin kanalı ise henüz netleşmedi.

Teşkilat dizisinde bomba ayrılık - Resim : 1

Yasak Elma’nın fenomen karakteri Yıldız film oluyor

Yasak Elma dizisi 6. Sezonunda da FOX’ta seyirciyle buluşacak. Önümüzdeki haftalarda dizinin yeni sezon hikâyesi ve devam edecek oyuncuları belli olacak. Medyapım’ın fenomen dizisinin 6. Sezonda final yapması planlanıyor.

Dizinin Yıldız’ı Eda Ece, 14 Haziran’da ülkemiz pazarına giren Disney Plus’ın marka ve yetenek yüzleri arasında yer alıyor. Bu yaz platform için çekeceği dizi projesi ertelenen başarılı oyuncunun filmde başrol oynayacağı öğrenildi. Yasak Elma bittikten sonra Yıldız’ın çekilecek olan filmi Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak.

“Masumiyet Müzesi” Disney Plus’ta

Nobel Ödüllü yazarımız Orhan Pamuk’un Masumiyet Müzesi romanının uzun süredir dizi olması gündemdeydi. Birkaç kez çekileceği açıklanan projeyle ilgili kulislerde dolaşan yeni bilgiler var. “Masumiyet Müzesi” dizisinin ülkemiz yapılanmasını Cenk Soner ve Mehmet İçağasıoğlu’nun yürüttüğü Disney Plus’ta yayınlanacağı konuşuluyor. Pamuk’un satış rekorları kıran aşk romanının dizisini ülkemizin önde gelen yapım şirketlerinden Ay Yapım’ın çekeceği de gelen kulis bilgileri arasında yer alıyor.

Pınar Deniz’in yeni Kaan’ı…

Pınar Deniz son yılların yükselen yıldızları arasında… Güçlü oyunculuğu kadar sesinin ve fiziğinin güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Deniz her yönüyle başarısını konuşturuyor. Reyting rekortmeni Yargı’nın peşinden Disney Plus’ın Avcı dizisinde rol alan Deniz, ayıca peş peşe dev reklam kampanyalarında görev alıyor. Kariyerinde altın dönemini yaşayan genç oyuncunun haliyle özel hayatı da mercek altına alınıyor. Yakın zamana kadar adı rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu’yla anılan güzel oyuncunun şimdi de Kaan Yıldırım’la yakınlaştığı gündemde… İki oyuncunun fanları dedektif gibi araştırma yaparak ikilinin aşk yaşadığını sosyal medya paylaşımlarıyla ispat etmeye çalışıyor.

Peki gerçekten iki oyuncu yeni bir ilişkiye mi başladı? Bu konuda edindiğim bilgiler şunlar; Pınar Deniz “Avcı” dizisindeki partneri Uraz Kaygılarıoğlu’nun evinde düzenlediği 35. Yaş günü partisinde yakınlaştı. Bu samimiyet gerçek bir ilişkiye döner mi, yoksa flört ve samimi bir arkadaşlık noktasında kalır mı? Hep beraber göreceğiz.