Tozlu Yaka’da şoke eden olay… Cenazeye çelenk gönderdi

Dizi setlerinde yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. FOX’un NTC Medya imzalı gençlik dizisi “Tozlu Yaka”nın setinde geçen haftalarda ilginç bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Dizinin Cemre’si Ecem Çalhan’ın cenaze sahnesi çekildi. Bu sahne sırasında bir detay görenleri şaşırttı. Tozlu Yaka’nın senaristi Yekta Torun, cenaze sahnesine kendi adıyla çelenk hazırlattı. Bu durum tepki çekince sete getirilen çelenk kaldırıldı.

Başrol olarak girdiği dizideki rolünün kötü karaktere evrilmesi ve senaryo gereği ölmesinin de genç oyuncuyu çok üzdüğü gündeme gelmişti. Senaristin projeyi fanların sosyal medyadan gösterdikleri reaksiyona göre şekillendirdiği de diziye yöneltilen eleştiriler arasında yer alıyor.

Çöp Adam’a yeni oyuncular

“Çöp Adam” dizisi yeni sezonun iddialı dizileri arasında… OGM Pictures’ın imza atacağı diziyi Yağız Alp Akaydın çekiyor. Melek Gençoğlu ile Su Ersöz’ün yazdığı dizide Engin Altan Düzyatan yazılımcı Tamer, Elçin Sangu bankacı Peri rollerine hayat verecek. Geçen cumartesi okuma provası yapılan diziye Sedef Avcı’nın dışında usta oyuncular Füsun Demirel ile Salih Kalyon da Tamer’in anne ve babası rolleriyle katıldı. Başarılı oyuncu Hülya Şen “Çöp Adam”da Nesrin adlı kilit bir karaktere hayat verecek. Elçin Afacan ile Cankat Aydos’un kadrosunda olduğu dizide Tamer müthiş bir servete konunca ailesiyle hizmetçilerinin olduğu bir yalıya taşınacak. Sık sık çocukluk travmalarını da izleyeceğimiz Tamer, hayatı bir anda tepetaklak olan Peri’yi kaçırıp mahzene kapatacak ve ardından çok ilginç olaylar yaşanacak. Bilmecelerle dolu olan ve seyirciyi sürekli şaşırtacak olan proje nefes kesen olaylara sahne olacak.

Ab-ı Hayat için sürpriz bir oyuncuya teklif gitti

OGM Pictures’ın içerik anlaşması yaptığı Star TV için çektiği 3. dizi ise “Ab-ı Hayat” (Hayat Suyu)… Nuran Evren Şit’in yazdığı diziyi ülkemizin önde gelen yönetmenlerinden Hilal Saral çekecek. Dizide başrolleri Birkan Sokullu ile Hilal Altınbilek paylaşacak. Şu günlerde senaryosu revize edilen dizi farklı konusuyla dikkat çekecek. Dizide aslında 117 yaşında olan ama hep 30 yaşında görünen laboratuvarda araştırmalar yapan Doğan adlı karakterin etkileyici hikâyesi anlatılacak.

Dizinin ilk sahneleri Paris’te başlayacak. Hazırlıkları devam eden dizi için İpek Bilgin’e teklif gitti. Usta oyuncuya son olarak Ay Yapım’ın “Aile” dizisindeki Hülya karakteri için teklif gitmişti. Ancak Bilgin’in daha önce “İstanbullu Gelin”de de benzer bir role hayat verdiğini belirterek kendisini tekrar etmemek için rolü kabul etmediği öğrenildi.

Sipahi ne zaman sete çıkıyor?

Show TV’nin yeni iddialı dizisi Sipahi’nin sete çıkma tarihi belli oldu. Yapımını CNP FİLM’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat’ın üstlendiği dizide Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez , Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy ve Selçuk Borak rol alaacak. Hakan İnan’ın yöneteceği, Ali Doğançay’ın ise yazdığı dizinin ekim başında sete çıkması planlanıyordu.

Ancak ön hazırlık süreci ve oyuncuların eğitimleri devam ettiği için dizinin yeni bir değişiklik olmazsa 18 Ekim’de sete çıkması planlanıyor. Okuma provalarının ardından kostüm provaları yapılan dizinin oyuncuları 17 Ekim’de de fotoğraf çekimine katılacak.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ayrıldı mı?

Baht Oyunu dizi setinde aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ile “Darmaduman” dizisinde başrol oynayan Aytaç Şaşmaz’ın ilişkine nazar değdi. Birbirleriyle ilgili her fırsatta aşk ilanı yapan iki ünlü oyuncunun karşıklıklı takipten çıkması ayrılık iddiasını gündeme getirdi. Telefonda kavga eden Şaşmaz ve Baysel’in iş yoğunluğu nedeniyle bir süredir görüşemedikleri öğrenildi. Karşı karşıya gelip ayrılık konuşması da yapamayan genç oyuncuların beraberliklerine bir şans daha verip vermeyecekleri merak konusu… Yakın zamana kadar “Senden Daha Güzel” dizisinde başrol oynayan Cemre Baysel’in reklam çekimleri için sette olduğu öğrenildi.

Yasak Elma’nın Tarcan’ından yeni dizi

"Yasak Elma" dizisinde Murat Dalkılıç’ın zamanlaması uymadığı için oynayanadığı popstar Tarcan karakterini canlandıran Ali Yasin Özegemen yeni bir diziyle anlaştı. Emre Bahadır Çırakoğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu Üs Yapım'ın yeni projesi "Kader Oyunları” dizisinde başrollerde yer alan oyuncu "Demir" karakterini canlandıracak. Yurt dışında yayınlanacak olan günlük dizinin çekimlerine start verildi.

Ben Bu Cihana Sığmazam’a yeni oyuncu

Oktay Kaynarca’nın salı akşamlarına damgasını vuran yeni dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam” sezonun en çok izlenen projelerinin başında geliyor. Onur Tan’ın yönettiği dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Aslı melisa Uzun atv’nin iddialı dizisinin kadrosuna katıldı. Uzun dizide Melike karakterine hayat verecek. Murat Karasu’nun hayat verdiği Lokman’ın kızı olarak giriyor. Hacker olan Melike, Cezayir’in (Oktay Kaynarca) ekibine dahil olacak. Dizinin yarın ekrana gelecek 4. Bölümünde yine tansiyon hiç düşmeyecek.

NTC Medya’dan yeni dizi

Mehmet Yiğit Alp’in patronu olduğu NTC Medya yeni bir dizi için hazırlık yapıyor. FOX için çekecekleri Asiye dizisini iptal eden şirket, “Yonca Aşk ev Diğerleri” adlı yeni diziyi Show TV için hazırlıyor. Cast çalışmaları devam eden dizinin yönetmen koltuğunda Cemal Şan oturacak. Diziyi Baran Sıtkı kaleme aldı.

Can Yaman’dan önce İtalyanca, şimdi de İngilizce dizi

İtalyanca’sı ana dili gibi olan Can Yaman’ın başrolünü oynadığı “Viola come il mare” dizisi büyük ilgi görmüş ve yüksek reytinglere ulaşmıştı. Yaman şu günlerde Budapeşte’de ve Disney Plus için çekilecek olan “El Turco” dizisinin prova çekimlerini yapıyor. Ay Yapım imzalı diziyi Uluç Bayraktar çekecek. Merakla beklenen El Turco’yu Çisil Hazal Tenim ve Kerem Deren yazıyor. İngilizce çekilecek olan dizinin seti bu hafta başlıyor. Yaman’ın tüm günü eğitim alarak geçiyor. Öte yandan Dolce Gabbana’nın reklam yüzü olan yakışıklı oyuncunun reklam filmi ay sonunda yayınlanacak. Yaman aynı zamanda ünlü bir İtalyan makarna markasının da 3 yıldır yüzü…