Vahide Perçin’den ‘Hakime Hanım’ geliyor

atv’ye Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünü oynadığı “Hakim” dizisinin ardından bir hakim dizisi daha çekilecek.

Vahide Perçin, önceki yıl Hünkâr Yaman karakterine hayat verdiği “Bir Zamanlar Çukurova” dizisine veda etmişti. O dönem ünlü oyuncunun yapım şirketi Tims&B’nin başka bir projesinde rol alacağı açıklanmıştı. Senaryo çalışmaları devam eden dizinin detayları yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Unutulmaz yapımların yazarı Ayfer Tunç’un kaleme aldığı dizinin adı “Hakime Hanım”...

Emre Aybek’in yöneteceği dizinin cast çalışmaları sürüyor. Atv’de ekrana gelecek olan dizi bir kadın hakimin etkileyici hikâyesini konu alıyor.
Öte yandan Atv’nin “Hakim” adını taşıyan Limon Yapım imzalı dizisi de bu akşam seyirciyle buluşacak. Your Honor’ dizisinin Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Ebru Özkan Uğur Yücel, Hasibe Eren, Fatih Berk Şahin, Seda Akman, Eslem Akar, Burcu Kara, Naz Çağla Irmak, Hakan Yufkacıgil ve Gülsen Tuncer gibi birbirinden başarılı isimler de rol alıyor. Aynı kanalda hem kadın, hem de erkek hakim dizisinin olması da ilginç bir tesadüfü beraberinde getirdi.

“Aşk Taktikleri 2” çekiliyor
Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız’ı buluşturan “Aşk Taktikleri” filmi Netflix’te geçen ay seyirciyle buluşmuştu. Lanistar Medya’nın imza attığı film, yayınladığı hafta tüm dünyada büyük ses getirdi. Bu yüzden hemen Pelin Karamehmetoğlu’nun yazdığı projenin ikincisi için kollar sıvandı. Bu yaz çekilmesi planlanan ikinci film için çalışmalar devam ediyor.
Öte yandan filmin başrol oyuncusu Demet Özdemir 14 Haziran’da Türkiye pazarına girecek olan Disney Plus’la anlaştı. Özdemir, başrolünü Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’la oynadığı “Dünyayla Benim Aramda” dizisinin çekimlerine başladı. Nisan ayı itibariyle Disney’in marka ve yetenek yüzü olan oyuncuya eski projesinin devamı niteliğinde olan “Aşk Taktikleri 2” için izin alındı.

Oktay Kaynarca’lı diziden yeni bilgiler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından yeniden atv’yle anlaşan Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Eylül ortasında seyirciyle buluşacak olan dizi kadın tarafı da oldukça güçlü olan bir aile hikayesini konu alıyor. Onur Tan’ın genel yönetmenliğini yapacağı diziyi Alican Yaraş ve Yusuf Reha Alp yazıyor. Oyuncu kadrosu için titiz bir çalışmanın yürütüldüğü dizi aksiyon seven ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircisinin bekletisini de karşılayacak şekilde tasarlandı. Yakında oyuncu kadrosu da netleşecek olan dizi aynı zamanda gündemi de takip edecek.

Seray Kaya ne zaman veda ediyor?
Mahkum dizisi bu sezonun en çok izlenen yeni dizilerinin başında geliyor. Savcı Fırat’ın onur mücadelesini konu alan dizi, her hafta reytingleri silip süpürüyor. Son olarak usta aktör Talat Bulut’un kadrosuna katıldığı dizinin ama kadrosunda yer alan Seray Kaya’nın ekibe veda edeceği gündeme gelmişti. Mahkum’da Cemre karakterine hayat veren Kaya’nın vedası birkaç bölüm daha uzadı ve başarılı oyuncu 17. Bölümde diziden ayrılacak.
Bu arada başarılı oyuncu Mahkum’a Elit Andaç Çam konuk oyuncu oluyor. Çam, ayrıca Exxen’de seyirciyle buluşan “Aşk Kumardır” dizisinde ve Erkan Kolçak Köstendil’in yazdığı “Tezgah” adlı oyununda rol alıyor.

Çukurova’ya taze kan
Tims&B’nin atv için çektiği “Bir Zamanlar Çukurova” dizisi sezon sonu ekrana veda ediyor. 4 yıldır büyük başarılara imza atan projenin ekibine son olarak Ümit Beste Kargın dahil oldu.  Güzel oyuncu, Murat Saraçoğlu’nun yönettiği dizide Zeynep karakterine hayat veriyor.

Kardeşlerim’in yıldızı Kiracı’da
MF Yapım’ın yeni dizisi Kiracı geçen hafta sonu sete çıktı. Yusuf Pirhasan’ın yönettiği, Nermin Yıldırım’ın yazdığı dizi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Bennu Yıldırımlar, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Umut Kurt gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin kadrosuna son olarak Nilsu Yılmaz da katıldı. Kardeşlerim dizisindeki başarılı performansıyla beğeni toplayan genç yıldız, şimdi Kiracı’da özgüveni yüksek, hayatta kendince hedefleri olan, güzel ve gösterişli bir genç kız olan  Pelin Polat rolüne hayat verecek.