Yargı'daki ceset kime ait?

Yargı'daki ceset kime ait?

Yargı fanları final sahnesine kilitlendi, dizinin fanları cesedin kime ait olduğunu merak etti.

Ay Yapım'ın Kanal D için çektiği "Yargı" dizisi bu sezona açık ara damgasını vurdu. Ali Bilgin'in başarılı rejisi, usta kalem Sema Ergenekon'un binbir emekle hayata geçirdiği, mahkemelerde günlerce gözlem yaparak yazdığı dizi zirveden inmiyor. 

Başta dizinin güzeller güzeli Avukat Ceylin'i Pınar Deniz olmak üzere Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar gibi ünlü yüzleri etkili oyunculuklarıyla seyircileri ekran başına topladı. Haftalarca "Katil kim?" sorusuna yanıt arayan dizinin fanları şimdi de finalde Ceylin'in öldürdüğü anladığımız adamın kim olduğunu merak etti. Duyumlarıma göre ceset Engin'e yani Onur Durmaz'a ait... Yargı'yla beraber sokakta tanınan bir oyuncu haline gelen Durmaz'ın bu kadar erken diziden ayrılacak olması dizinin hiç düşmeyen tansiyonunun bir parçası olsa gerek...

Feyyaz Şerifoğlu Ajda Pekkan'ın klibinde neden oynayamadı?

Camdaki Kız dizisinin Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun geçmişte vokal yaptığı Ajda Pekkan yeni klibi “Bi Tık”ta rol alacağı kulislerde konuşuluyordu. Ancak klip yayınladığında bu buluşmanın gerçekleşmediği görüldü. Pekkan'ın  Şerifoğlu'ndan son anda vazgeçtiği iddiası gündeme geldi. Ancak ikilinin Şerifoğlu'nun set programı nedeniyle beraber çalışamadığı, aralarında herhangi bir problemin olmadığı öğrenildi. 

Edindiğim bilgilere göre Pekkan yeni klibinde Şerifoğlu ile beraber kamera karşısına geçmek istedi. Feyyaz Şerifoğlu da her fırsatta ona olan hayranlığını ve sevgisini dile getirdiği Pekkan'ın teklifini kabul etti. “Camdaki Kız” dizisinin yoğun çalışma temposu dolayısıyla 3 hafta beklemek durumunda kalındı. O arada şarkının çıkış tarihi belli olduğu için şarkı videosuz yayınlandı. Klibin çekiminden 2 gün önce Ajda Pekkan’ın stil danışmanı covide yakalandı, bunun üzerine klip ertelendi. Bu arada Ajda Pekkan klip yönetmenini değiştirme kararı aldı. Yeni klip yönetmeninin ve yeni çekim tarihinin belirsizliği ve dizinin yoğun temposu dolayısıyla “Bi Tık”ın yeni klip çekimine Feyyaz Şerifoğlu’nun yeni bir tarih verebilmesi zaman kaybına neden olacağından ikili bu fikri erteledi. 

Yasak Elma'ya geri dönüyor

Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği FOX'un fenomen dizisi Yasak Elma beşinci sezonunda da büyük ilgi görüyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez eğlence kaynağı olan dizide bu sezom ekibe katılan Doğan'ın (Murat Aygen) sağ kolu Çetin'e hayat veren Erdal Bilingen bel fıtığı tedavisi nedeniyle projeye zorunlu bir ara vermişti. Ameliyat olan ve kısa sürede sağlığına kavuşan usta oyuncu yeniden işinin başına döndü. Sevilen oyuncunun bu hafta yayınlanacak yeni bölümde yer aldığı öğrenildi.

Show TV'den 3 yeni televizyon filmi

Son olarak Show TV için "İçimizden Biri" dizisini  çeken yönetmen Ersoy Güler, şimdi de kanala 3 televizyon filmi birden çekecek. Süreç Film'in imza atacağı filmlerin oyuncu seçimleri de tüm hızıyla sürüyor. Aynı zamanda senaryolarını da Ersoy Güler'in kaleme aldığı ilk film Adana'da çekilecek. Her ay bir filmi görücüye çıkaracak olan Güler, bir yandan da yeni dizi için hazırlıklara başladı. 

tv8'den günlük dizi geliyor

OGM Pictures'a yeni dizi siparişi veren tv8 bir de "Canım Annem" adlı günlük diziye başlıyor. Stellar Yapım ve Saran Studios imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli ile Ece Tahtalıoğlu oturacak. İkiz kardeşlerin hikâyesini anlatan dizide Erol Gedik, Selin Sezgin, Özlem Savaş, Faruk Pakiş, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Kayra Zabçı, Emin Önal, Funda Eskioğlu, Jülide Güven, Yavuz Pekdiker, Belma Mamati, Nihan Tüfekçioğlu, Metin Yıldırım, Cansın Mısırlı ve Gece Işık Demiral oynayacak. Haftabaşı afiş çekimi yapılacak dizinin 15 Aralık'ta sete çıkması planlanıyor. "Canım Annem"in şubat ayında Survivor başladığında yayında olması planlanıyor. 

 Alparslan'a oba beyi geliyor

TRT'nin Alparslan Büyük Selçuklu dizisi pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya geliyor. Emre Konuk'un patronu olduğu Akli Film imzalı dizi nefes kesen sahneleri, Sedat İnci'nin başarılı yönetimi ve oyunculuklarıyla büyük beğeni topluyor. Oyuncu seçiminin titizlikle yapıldığı diziye son olarak Şahin Çelik katıldı. Çelik, reyting rekortmeni dizide oba beyini canlandırıyor. 

Öte yandan dizi setinden gelen haberlere göre Alparslan'a hayat veren Barış Arduç sette özverisi ve nezaketiyle kısa sürede bütün ekibin kalbini fethetti. 

Börü 2039'un sürprizi ortaya çıktı

Dağ filmiyle akıllarda yer eden başarılı yönetmen ve yapımcı Alper Çağlar'ın yeni dijital dizisi Börü 2039 merakla bekleniyor. Serinin ilk dizisinin zaman atlamasıyla 25 yıl sonrasını anlatacak olan Çağlararts & Insignia Productions'ın imzalı dizide Murat Arkın, Tuğba Sunguroğlu, Tuğçe Açıkgöz, Doğan Bayraktar, Ozan Ağaç, Ahmet Pınar, Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Emir Benderlioğlu oynuyor. 28 Aralık Salı günü Blu TV'de yayınlanacak dizinin bir sürprizi ortaya çıktı. Dizide keskin nişancı Asena'ya hayat veren ve senaryo gereği ölen Ahu Türkpençe dizide yeniden rol alıyor. 

İpek Filiz Yazıcı'nın annesini oynayacak

Pastel Film'in FOX için çekeceği Son Nefesime Kadar kod adlı dizinin hazırlıkları sürüyor. Deniz Dikilitaş'ın yöneteceği diziyi Hatice Meryem yazıyor. Merakla beklenen uyarlama dizide İpek Filiz Yazıcı'nın hayat vereceği karakterin annesini Yeliz Akkaya oynayacak. Çekimleri ay sonu başlayacak dizi Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay, Begüm Birgören, Baran Bölükbaşı vd Emre Bey gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çekilyor.