Yasak Elma'da şok gelişme! 'Kırmızı Oda'dan ayrılıyor... Kurtlar Vadisi Star'da mı? Çağatay Ulusoy'un burun estetiği...

Yasak Elma'da şok gelişme

Önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanan Yasak Elma dizisinde 5 yıllık zaman atlaması yaşanacak. Haftaya peş peşe seyircinin şoke olacağı gelişmeler olacak.

100 bölümü geride bırakan "Yasak Elma" dizisinin önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyor. Usta televizyoncu Fatih Aksoy'un imza attığı dizi setinden geçen hafta paylaşılan bir fotoğraf seyircide büyük merak uyandırdı. Fenomen dizinin Cansu'su Nilperi Şahinkaya'nın parmağındaki alyans kafaları karıştırdı. "Acaba Cansu, takıntılı şekilde aşık olduğu Çağatay'la (Berk Oktay) mı evlendi?" sorusu soruldu. Sorunun cevabını veriyorum; "Evet"... Peki bu nasıl oldu? Eşine deliler gibi aşık olan Çağatay bunu nasıl yaptı?

103. bölümün heyecanını kaçırmadan bir iki tüyo veriyorum. 102. bölümün sonunda Yıldız (Eda Ece) ile Çağatay evde çıkan yangında ölümden dönüyor. Ve yeni bölümde görüyoruz ki, 5 yıllık zaman atlaması yaşanmış. Yangında geçirdiği kaza sonrası 5 koca yıl komada kalan Yıldız uyandığında eşinin Cansu'yla evlendiğine, üstelik oğlu Halit Can'ın da Cansu'ya "Anne" dediğine tanık olup büyük bir şok yaşıyor. Ve böylece Yasak Elma'da yepyeni bir dönem başlıyor. 

Haldun Boysan unutulmadı

Usta oyuncu Haldun Boysan geçen yıl Maria ile Mustafa dizisinin Nevşehir'deki setinde rahatsızlanmış ve 62 yaşında kalp yetmezliği sonucu aramızdan ayrılmıştı. Sevecen kişiliği nedeniyle çevresinde çok sevilen Boysan'ın ani vefatı sanat dünyasını yasa boğmuştu. 

Geçen hafta "Maria İle Mustafa" dizisinin yapım şirketi NTC Medya'nın Haldun Boysan'ın anısına bağış yaptığını duydum. Şirketin patronu Mehmet Yiğit Alp, Oyuncu Sendikası'nın belirlediği oyunculara bağış gerçekleştirmiş.

Yardım yapılan sanatçılara iletilen notta da şu satırlara yer verildi:

"Geçtiğimiz sene aramızdan ayrılan değerli oyuncu büyüğümüz Haldun Boysan'ın anısına Oyuncu Sendikası'nın belirlediği oyunculara NTC Medya ailesi olarak bağış yapılmıştır. Gerek oyunculuğu, gerekse insanlığı ile gönüllerimizde yer edinen Haldun Boysan'a bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz. Ruhu şad olsun." 

Erkan Petekkaya "Şafak Vakti" filmiyle anlaştı

Erkan Petekkaya şu günlerde "Kırmızı Oda" dizisindeki muhteşem performansıyla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncunun hayat verdiği Sadi karakteri çok sevilince 5 bölüm olarak girdiği dizideki anlaşması da uzatıldı. Bu arada Petekkaya'nın bir de film anlaşmasına imza attığını duydum. 

Usta aktör 15 Temmuz konulu "Şafak Vakti" filminin başrolü için el sıkıştı. Bugün sete çıkan filmde ayrıca Serkan Ercan, Deniz Bolışık, Baran Bölükbaşı ve Aslıhan Karalar gibi ünlü isimler de var. Rafadan Hayat yapım şirketinin imza attığı filmi Volkan Kocatürk yönetiyor.

Bergüzar Korel'in partneri belli oldu

Bergüzar Korel "Kanlı Yayın" adlı dijital diziyle setlere geri dönüyor. Ünlü oyuncunun Neslihan karakterine hayat vereceği Saran Medya imzalı projeyi Can Ulkay yönetecek. Selim Erkul'un yazdığı dizide Korel'in eşi Vural'ı Serkan Altunorak canlandıracak. Bir genç kızın ölümüyle başlayacak 10 bölümlük "Kanlı Yayın" dizisinde Yiğit Özşener de Nejat adlı polisi oynayacak.

Çağatay Ulusoy'un burun estetiği

Çağatay Ulusoy'un aynı zamanda künyesinde "yaratıcı yapımcı" olarak adının yer aldığı "Kağıttan Hayatlar" filmi geçen cuma Netflix'te seyirciyle buluştu. Filmi iş yoğunluğundan pazar günü izleyebildim. Filmi genel olarak beğendim. Özellikle Ersin Arıcı'ya bayıldım. Çağatay Ulusoy'un oyunculuğu gayet iyi. Gözüme sürekli takılan tek detay Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Türkiye'nin en yakışıklı oyuncularından Çağatay Ulusoy'un yaptırdığı burun estetiği oldu. Geçen yıl bir mekan çıkışı Ulusoy'un yüzünü saklaması "Burnuna estetik mi yaptırdı?" yorumuna neden olmuştu. Meğer doğruymuş. Ne yalan söyleyeyim; estetik ameliyat çok iyi olmamış. 

Yasak Elma'da şok gelişme! 'Kırmızı Oda'dan ayrılıyor... Kurtlar Vadisi Star'da mı? Çağatay Ulusoy'un burun estetiği... - Resim : 1
Çağatay Ulusoy'un eski ve yeni hali.

 

Hayranlıkla izlediğimiz başarılı oyuncunun o eski havasının kalmadığını gördüm. Bir sağlık sorunundan dolayı ameliyat olduysa elbette sözümüz olmaz ama keşke o operasyonu yaptırmasaymış. 

Gökberk Demirci 4. sezonda da Yemin'de

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin'in başrol oyuncusu Gökberk Demirci, 4. sezon anlaşmasını şimdiden yaptı. Yakışıklı oyuncunun ayrıca dizinin ilk sezonunda beraber kamera karşısına geçtiği sevgilisi Özge Yağız'la da Hindistan - İran ve Türkiye ortak yapımı bir filmde başrol oynaması için teklif aldığını duydum. 

Kurtlar Vadisi Star'da mı?

Sık sık sosyal medyada Kurtlar Vadisi hakkında çıkan ve devamı gelmeyen iddialara bir yenisi daha eklendi. Geçen yıl şubat ayında Show TV'de ekrana geleceği öne sürülen dizinin şimdi de Star tarafından satın alındığı söylentisi ortaya atıldı. Ancak bu iddianın da asılsız olduğunu öğrendim. Star TV'nin Kurtlar Vadisi'nin yapım şirketi Pana Film'le hiçbir görüşmesi olmadığı gibi fenomen diziyi yeniden çekmek gibi bir niyeti de yok. 

Emrah dizi setlerine dönecek

Son olarak "Aşk ve Mavi" dizisinde başrol oynayan Emrah'ın yeni bir proje için görüştüğünu öğrendim. Yeniden setlere dönmek isteyen şarkıcı birkaç yapım şirketiyle görüşüyor.

'Kırmızı Oda'dan ayrılıyor

Bu sezonun en çok konuşulan dizilerinden Kırmızı Oda'yı ilk bölümünden beri yöneten Cem Karcı yeni bir projeye hazırlanıyor. Karcı blutv'ye dizi çekecek. Bu nedenle ünlü yönetmen görevini yol arkadaşı Benal Tairi'ye bırakacak.

Menajerimi Ara yeni sezonda devam edecek mi?

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak konusu... Pazar akşamına Teşkilat'ın gelmesi tüm dengeleri değiştirdi. Reyting tablosu sil baştan değişti. Ancak Star yönetimi diziyi yeni sezonda da devam ettirmeyi düşünüyor. Sanırım bunda Ay Yapım imzalı dizinin bütçesinin çok yüksek olmamasının da etkisi büyük... 

Erdal Beşikçioğlu'nun dizisine yeni oyuncular

Erdal Beşikçioğlu'nun Star için çok iddialı bir projeye başlayacağını geçen hafta yazmıştım. O3 Medya imzalı olan ve Şenol Sönmez'in yöneteceği dizinin kadrosuna Can Nergis'in ardından Tuvana Türkay da katıldı. Adı henüz netleşmeyen dizide adı geçen bir diğer flaş isim ise Nur Fettahoğlu...