Yasak Elma’nın zehirli sarmaşığı

0:00/ 0:00

Oysa depremzedeler için yapılan yardım gecesindeki masum, makyajsız, duygusal duruşuyla hepimizi hüzünlendirmişti. Meğerse o yeşil gözlerin altında bir zehirli sarmaşık yatıyormuş!

“Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse.” Bunların kin ve nefretini çok hafife alıyoruz. Evet, bunları söyledi oyuncu Eda Ece. Aklı sıra Erdoğan’a oy verenleri aşağılıyor Hanımefendi.

Sen kendini ne zannediyorsun Eda Ece! Bu sözlerin sadece depremzedelere değil, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren milyonlara hakarettir. Terbiyesizliktir! Ya orada bu saçmalığı alkışlayan kitleye ne demeli? Bir de üstüne, “Şaka yaptım” diyor. Stili buymuş. Batsın senin oyunculuğun da stilin de.

HAZIMSIZLIK

Derdi belli. Bu seçim hazımsızı. 28 Mayıs akşamındaki Erdoğan’ın zaferini hâlâ sindiremiyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu bile kabullendi ama bu sözde sanatçı tayfası hâlâ şokta! Artık o kadar delirmişler ki depremzedelere bile saldırmaya başladılar. Hiç ama hiç utanmadan! Hele ki özrü kabahatinden de büyük.

OSCAR BİLE ALSA ÇÖPTÜR

Eda Ece’nin sözlerini dinleyince kendime kızdım. Gerçekten oyunculuğunu beğendiğim, gelecek gördüğüm bir isimdi. Ama bu saatten sonra Oscar bile alsa benim için kocaman bir çöptür. Vicdanını kaybetmiş bir isimdir. O yeşil gözlerinin altında dev bir zehirli sarmaşık yatıyormuş! Zehir saçtı resmen konuşmasıyla. Hele o alaycı gülüşü yok mu…

Üzüldüm o masum insanlara. Aklıma 17 yaşındaki evladı İbrahim’i Adıyaman’da kaybeden dostum Esat Denli geldi ve binlerce mağdur, acılı aileler. Hanımefendi yaptığı yardımlara vurgu yapıyor. Çok merak ediyorum acaba ne kadar yardım yapmış deprem bölgesine? Gelip yalandan koli yapmak dışında bir katkısı olmuş mu? Keşke imkânım olsa da ne kadar yardım yaptığını öğrenebilsem.

GERÇEK SANATÇILAR BAŞTACI

Bölüm başı milyonlar alıyor bu oyuncular. Tabii ki canı gönülden katkı sağlayan yüzlerce sanatçımız var. Milletin derdiyle dertlenen, ülkesine sahip çıkan. Bir de Eda Ece ve onun gibiler var. Instagram’dan paylaşım yapmayı matah bir şey sanıyor bunlar. Hayatları şov! Yaptığı iki parça yardımı da insanların yüzüne vurmaya kalkıyorlar.

ZARARI KAÇ PARAYSA BİZ TOPLAYALIM ARTIK

Sen bir hiçsin bu milletin gözünde artık Eda Hanım. Biz acımızı yaşarız, yaralarımızı da birlikte sararız. Sana hiç ihtiyacımız yok. Eğer o süreçte bir şey yaptıysan da artık hiçbir değeri kalmamıştır. Onun gerçek niyeti de son çektiği videodaki sözlerinde saklı aslında; “Üç gün boyunca yalnız kalmış insanların acısını çektik, iş durdurduk…”

Eda Ece’nin bu üç günlük zararı kaç paraysa aramızda toplayıp verelim. Bir de ne kadarlık yardımı varsa deprem bölgesine. Yazık kıza ekmeğinden olmuş!