Yılın transferi Mehmet Aslantuğ hangi rolle dönüyor?

TRT’nin Yürek Çıkmazı dizisine transfer olan Mehmet Aslantuğ’un hayat vereceği karakter merak konusu olmuştu.

Son olarak Gold Film’in “Masumiyet” dizisinde Hülya Avşar, Deniz Çakır, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’la kamera karşısına geçen usta aktör Mehmet Aslantuğ ekrana dönüyor. Çok sayıda teklif almasına rağmen beklemeyi tercih eden Aslantuğ, TRT’de ekrana gelen Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nu buluşturan Gold Film’in “Yürek Çıkmazı” dizisinde oynamayı kabul etti.

Başarılı yönetmen Serdar Gözelekli'nin imza attığı dizinin senaryosunu ise Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar yazıyor. Kadına şiddete kurban giden Cennet’in (Ayça Bingöl) vefatının ardından avukat Zeynep’in (İrem Helvacıoğlu) verdiği büyük hukuk mücadelesini etkileyici bir dille anlatan dizide Aslantuğ’un hayat vereceği rol merak konusu oldu.

Kulislerden edindiğim bilgiye göre muhteşem oyunculuğu, duruşu ve ses tonuyla Türkiye’nin en değerli aktörlerinin başında gelen Mehmet Aslantuğ Ali Fuat rolüne hayat verecek. Ali Fuat, üzerine atılan suç nedeniyle haksız yere hapis yatmıştır, aynı zamanda avukat Zeynep’in de gerçek babasıdır. Ali Fuat’ın hikâyeye dahil olması projeye daha da güç katacak. Aslantuğ diziye 7. Bölümden itibaren katılacak.

Rabia Soytürk’ün partneri kim oldu?

Senaryosunu Meriç Demiray ve Cüneyt Bolak'ın Duy Beni adlı gençlik dizisinin başrol oyuncularından Rabia Soytürk dizi biter bitmez çok sayıda teklif aldı. Genç yıldız Gül ve Mustafa Oğuz’un patronu olduğu MOST Yapım’ın “Mektup” kod adlı dizisiyle anlaştı. Deniz Dikilitaş’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Soytürk’ün partnerini kimin canlandıracağı ise belli oldu. Soytürk’e başrolde Emre Kıvılcım eşlik edecek. Yakışıklı oyuncu son olarak Celaleddin Harzemşah karakterine hayat vermişti. Kanal D’de seyirciyle buluşacak olan dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

Yalı Çapkını dizisine veda etti

Yalı Çapkını dizisi bu sezon hem ekranda aldığı reyting, hem de dijital izlenme rakamlarıyla rekor üstüne rekor kırıyor. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun yıldızını daha da parlatan dizinin ekibinden geçen günlerde Cansu Fırıncı ayrılmıştı. Fırıncı hikayesi başta planlandığı gibi ilerlemediği için yapım şirketiyle anlaşarak projeye veda etti.

Bu arada dizide bir ayrılık daha yaşandı. Cuma akşamlarına damga vuran rekortmen dizide Halis Ağa’nın arkadaşı Necip Usta rolüne hayat veren usta aktör Menderes Samancılar da artık konuk oyuncu olarak renk kattığı Yalı Çapkını’nda rol almayacak. Bu arada Samancılar, Adana’da çekilen Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Berkay Ateş’i buluşturan “Magarsus” dizisinin ekibine katıldı.

Engin Akyürek’li Benim Adım Farah’a Son Yaz sürprizi

Aslı Enver’in anne olacağını öğrendikten sonra kadrosundan ayrıldığı “Benim Adım Farah” dizisi sete çıkmak için gün sayıyor. FOX’ta ekrana gelecek olan, Saner Ayar’ın patronu olduğu O3 Medya imzalı dizideki Tahir rolü için önce Engin Akyürek’le anlaşıldığı ardından da Demet Özdemir’e teklif götürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir de geçen cuma teklife evet dedi. Recai Karagöz’ün yöneteceği dizide diğer ana karakterleri Fırat Tanış, Ali Sürmeli ve Mustafa

Avkıran canlandıracak

Dizinin senaryosunu da çok özel bir ekip yazıyor. Daha önce seyircinin kalbinde taht kuran Ali Atay ve Alperen Duymaz’lı “Son Yaz” dizisini yazan Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç şimdi de “Benim Adım Farah” dizisini kaleme alıyor.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Benim Adım Farah’a Mert Doğan katıldı. En son Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş ve Asya Kasap ile Adı Sevgi dizisinde başrolü paylaşan Mert Doğan, Adım Farah dizisinde Bekir karakterine hayat verecek.

Alparslan Büyük Selçuklu’dan bomba ayrılık

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 2. Sezonunda seyirciden büyük ilgi görüyor. Sedat İnci’nin başarılı rejisi ve Emre Konuk’un etkili senaryosuyla ekrana gelen dizi her hafta pazartesi akşamları zirvedeki yerini koruyor. Barış Arduç’un başrolünü oynadığı sevilen diziden Erdinç Gülener’in ardından bir oyuncu daha ayrılıyor. Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Sultan Alparslan’ın hikayesini anlatan diziden Aslan Yusuf rolünü canlandıran Umut Karadağ ayrılıyor. Karadağ senaryodaki hikâyesi bittiği için ekibe veda edecek.

Öte yandan dizide daha önce Kalk Gidelim’de seyirci karşısına çıkan Alican Okumuş katıldı. Okumuş “Alparslan Büyük Selçuklu”da Celal karakterini canlandıracak.

Gökçe Bahadır’lı Ömer’e güçlü oyuncu

Son yılların en çok izlenen dizilerini çeken Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures’ın Star için hazırladığı 3. Dizi olan “Ömer”in bu hafta sete çıkması planlanıyor. Cem Karcı’nın yöneteceği diziyi güçlü kalem Gülizar Irmak yazıyor. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar ve Gülçin Kültür’ü buluşturan dizi tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen “Shitsel” dizisinden uyarlandı. Bugün okuma provası yapılacak olan dizinin kadrosuna çok başarılı bir oyuncu katıldı. “Ömer”le anlaşan Muharrem Türkseven ailenin damadı Sadık rolüne hayat verecek.

Erkeğe Güven Olmaz dizisi sete çıktı

Yaşar ve Efe İrvül’iün sahibi olduğu Pastel Film’in FOX için hazırladığı “Erkeğe Güven Olmaz” dizisi bugün sete çıktı. Can Anafarta’nın yönettiği dizinin ilk sahneleri Antalya’da çekiliyor.

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Rüya Helin Demirbulut, Ahmet Kayakesen, Erdal Küçükkömürcü, Hülya Gülşen, Derya Beşerler, Naz Sayıner ve Emirhan Dönmez’i buluşturan dizinin senaryo süpervizörlüğünü Can Sinan yapıyor, diziyi A. Orçun Okşar, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel yazıyor. Dizide Erhan (Alperen Duymaz) bir şirketin finans bölümünde çalışmaktadır, aynı zamanda Elif’le (Rüya Helin Demirbulut) evlilik planları yapmaktadır. Büyük bir borca giren Erhan’ın kaderini patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklif değiştirir. Patronu ondan otelde 3 gününü kendisi için ayırmasını ister. Ancak hiçbir şey sanıldığı gibi çıkmaz.

Aras Bulut İynemli’den flaş karar

Ülkemizin en iyi oyucularının başında gelen Aras Bulut İynemli genç yaşında hayatının en büyük rolünü oynadı. İynemli marka yüzü olduğu Disney Plus’ın Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türk halkına armağan edeceği Atatürk dizisinde Ulu Önderimizi canlandırdı. İşinin en iyilerinden Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği diziyi Lanistar Yazı Grubu kaleme aldı. 6 bölümlük dizinin çekimleri geçen Çarşamba tamamlandı.

Dünyaca ünlü uzmanların prodüksiyonunda görev aldığı dizi, Atatürk’ün çocukluk yıllarından milli mücadeleye giden hikayesini insani vasıflarını öne koyan bir kurgu içerisinde anlatıyor. Bir yıl sonra yayınlanacak olan dizi öncesi Aras Bulut İynemli flaş bir karar aldı. Çok önemli bir role hayat vermenin sorumluluğunu taşıyan İynemli bu bir yıl sürecinde başka bir dizi projesi çekmeyecek.

Öte yandan İynemli, Atatürk dizisi için aylarca kampa girdi. Duruş, konuşma, ata binme v.s konularında özel dersler aldı. Oyuncuya çekimler boyunca da bir yaşam koçu, bir de psikolog danışmanlık yaptı. İynemli Atatürk rolü için aylarca psikolojik destek aldı.