ABD'li Della Miles'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranlığı

Daha önce Müslümanlığı seçen Amerikalı şarkıcı Della Miles, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayranı olduğunu ifade ederek tanışmak istediğini açıklamıştı. Miles'ın bu dileği yerine getirildi.

Amerika'da Müslüman olmasının ardından sıkça Türkiye'ye gelen 'Çikolatalı Baklava' lakaplı şarkıcı Della Miles, daha önce gazetelere verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hayran olduğunu ifade ederek tanışmak istediğini belirtmişti.

Kadın ve Demokrasi Vakfı'nın (KADEM) İstanbul'da gerçekleşen 4'üncü Uluslararası Öğrenci Gençlik Çalıştayı'na katılan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, program öncesinde Miles'ın tanışma isteğini kabul ederek şarkıcıyla bir araya geldi. Erdoğan çiftinin karşısında hayranlığını gizlemeyen Miles, samimi görüntüler verdi.

Fotoğraf ve videolar Della Miles'ın Twitter hesabından alınmıştır
Fotoğraf ve videolar Della Miles'ın Twitter hesabından alınmıştır

Bugün bir dünya lideriyle tanıştım

Daha sonra buluşmanın fotoğraf ve videosunu sosyal medya hesaplarından paylaşan Miles, "Bugün bir dünya lideriyle tanıştım. Türkiye başkanının elini sıktığım, güzel, sıcakkanlı First Lady ile kucaklaştığım için çok heyecanlıyım. Bir dünya lideriyle vakit geçirip sohbet ettik ve güldük" açıklamasında bulundu.