Arıza dizisinin setinde olay üstüne olay

Geçen cumartesi O3 Medya imzalı Arıza dizisinin 30. bölümde ekrana veda etmesine karar verildi. Dizinin son 2 bölümünü çeken ekipte kısa süre önce büyük bir krizin yaşandığı ortaya çıktı. Setten sızan ve 4 farklı görgü tanığından aldığım bilgilere göre olaylar şöyle gelişti; dizinin iki başrol oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan ile Ayça Ayşin Turan ikinci yönetmen Savaş İlhan'ın rejisini beğenmiyor ve sürekli dert yanıyordu. İki oyuncu yapımcıdan yönetmenin değiştirilmesini istedi. 

Bu durum yönetmeni çok seven Yeşim Salkım başta olmak üzere diğer oyuncuların tepkisini çekti. Kriz bir süre ertelense de sonunda yeni baba olan Savaş İlhan, yapılan toplantılarda Ahmet Mümtaz Taylan ile Ayça Ayşin Turan'ın ısrarı sonrası projeden ayrılmak zorunda kaldı.

Bu durum dizinin oyuncularından Olgun Toker'i sinirlendirdi. Toker, öfkesini Ayça Ayşin Turan'ın işe aldırdığı makyözden çıkardı. Toker sette yüzündeki teri silerken makyöze bağırmaya başladı. Makyöz uğradığı tavır sonrası "Bana mobbing uygulandı" diyerek soluğu karakolda aldı. Sakinleştirilen makyöz şikayetten vazgeçirildi. Olgun Toker daha sonra özür dileyerek makyözün gönlünü aldı.

Bir süre sonra Teşkilat dizisinin pazar akşamı ekrana gelmesiyle Arıza'nın reytingleri iyice düştü ve zarar eden dizi için final kararı alındı.

Haberin Devamı

Hekimoğlu ne zaman final yapıyor?

OJO Pictures imzalı Hekimoğlu dizisinin 3. sezonunun olup olmayacağı merak konusuydu. Gelen son haberlere göre Timuçin Esen'li Hekimoğlu mayıs sonunda ekrana veda edecek. Öte yandan Ömer Özgüner ile Kerem Çatay'ın kurduğu OJO Pictures Show TV'ye çekeceği Kubilay Aka'lı yazlık proje "Camtavanlar"ın yanı sıra bir de çok sağlam bir dramaya daha imza atacak ve "My Mister" adlı Kore dizisini ülkemize uyarlayacak.

Pınar Deniz'in rol arkadaşları belli oldu

Türkiye'nin en başarılı yönetmenlerinden Hilal Saral, "Aşkın Kıyameti" adlı sinema filmini çekmeye hazırlanıyor. Saral'ın bir süredir üzerinde çalıştığı BKM imzalı filmin senaristi Yılmaz Erdoğan... Filmde başrolde Pınar Deniz'e Boran Kuzum ile Yiğit Kirazcı eşlik edecek.

Haberin Devamı

Naci Masumlar Apartmanı'ndan gidiyor

Bu yıla damgasını vuran fenomen dizilerin başında gelen Masumlar Apartmanı'nda Naci dönemine ara veriliyor. Tansel Öngel'in hayat verdiği Naci, Ankara'ya gidiyor. Başarılı oyuncunun tekrar diziye dönüp dönmeyeceği ise şimdilik net değil. Bir ara rolünün sezon sonuna kadar uzatılması gündeme gelen Öngel'in son olarak hikâyesine ara verilme kararı alındı. Bunda Safiye'nin (Ezgi Mola) karakterinin giderek naif olmaya başlamasının da etkisi olduğu konuşuluyor. Anlaşılan Deniz Madanoğlu'nun kaleme aldığı dizide Safiye'den tansiyon yaratmaya devam etmesi bekleniyor.

Bu arada birçok dijital projeden teklif giden Tansel Öngel'in bir müzik şirketi de albüm yapmasını istiyor.

Hülya Gülşen Ramo'ya konuk oluyor

Haberin Devamı

Hülya Gülşen güçlü oyunculuğuyla başrolünü Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in paylaştığı Ramo'nun kadrosuna renk katacak. Usta oyuncu dizide Tezer Bilen adlı fizik profesörünü canlandıracak. Geçirdiği kaza sonrası görme engelli olan Tezer Bilen, Serdengeçtililer'e katılmıştır. 

Bahar Şahin'e Bir Zamanlar Çukurova'dan teklif

Atv'nin reyting rekortmeni dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova'dan Bahar Şahin'e yeni sezon öncesi teklif gitti. Ancak Furkan Palalı'nın hayat verdiği Fikret Fekeli için ekibe katılacak olan yeni karaktere Şahin'in sıcak bakmadığı öğrenildi. Güzel oyuncunun yeni başlayacak bir işe girmeyi öncelikle istediği öğrenildi.

Bir Zamanlar Kıbrıs 60 dakika mı olacak?

Bir Zamanlar Çukurova demişken ekranda perşembe akşamları iki kanalda birden isimleri benzeyen iki dönem dizisi karşı karşıya gelecek. 1 Nisan'dan itibaren görücüye çıkacak olan 26 bölümlük Bir Zamanlar Kıbrıs'ın süresi başta 60 dakika olarak planlanmıştı. Ancak daha sonra süre uzatıldı ve 120 dakikaya çıktı.

Kanunsuz Topraklar bomba gibi geliyor

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'lı Masumiyet'e imza atan Gold Film, FOX'un yeni sezonuna çekeceği "Kanunsuz Topraklar" dizisi için hazırlık yapıyor. Zülküf Yücel'in yazıp Faruk Teber'in ise yöneteceği dizi için Kemerburgaz'da yeni binalar inşa ediliyor. İlk bölüm çekimi mayıs ayında başlayacak olan dizi için bomba bir cast kurulacağını duydum. 

Şu an projenin imza atılmış tek oyuncusu Davut rolüne hayat verecek olan Uğur Güneş... Yapılan kostümlü deneme çekimlerinde Güneş'i görenler "Bu role başkası bu kadar yakışmazdı" yorumunu yapmış. Güneş'in partnerinin kim olacağı ise önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak.

İbrahim Çelikkol veda ediyor

Bu sezon sık sık başrol oyuncularının vedalarına tanıklık ettik. Bunlardan biri de Doğduğun Ev Kaderindir'de yaşanacak. Hikayesi biten İbrahim Çelikkol bu hafta projeden ayrılacak.