Çağatay Ulusoy’lu Yeşilçam projesine bomba isimler

Çağatay Ulusoy’un kariyerindeki yükselişi hız kesmeden sürüyor. Televizyon için çektiği son dizisi “İçerde”nin ardından dijital alana dümen kıran ve Netflix’in “Hakan Muhafız” serisinde rol alan Ulusoy, bu sezon önce “Şeref Sözü” ardından da “Rekabet” adlı TV dizilerinden teklif aldı. Ancak Ulusoy’un ekrana sadece 1 sezon dizi çekme şartı işleri değiştirdi. Bu arada OGM Medya’nın Netflix için hazırladığı “Mücadele Çıkmazı” filminde oynayan Ulusoy, geçen haftalarda bir başka dijital dizi projesiyle anlaştı.

Selin Şekerci diğer partneri oldu

Çağatay Ulusoy’un blutv için çekeceği yeni dizisi “Yeşilçam”, 1960’lı yılları anlatıyor. Yönetmen koltuğunda “Babam ve Oğlum”, “Mustafa Hakkında Her Şey” ve “Issız Adam” gibi filmleriyle yüreklere dokunan Çağan Irmak oturacak. Levent Cantek ile Volkan Sümbül’ün kaleme aldığı dizi, toplam 20 bölümden oluşacak ve 2 sezon sürecek.

Çağatay Ulusoy’lu Yeşilçam projesine bomba isimler - Resim : 1

Çağatay Ulusoy’un “Semih”, Afra Saraçoğlu’nun “Tülin” karakterlerine hayat vereceği dönem dizisi için iddialı bir cast kuruluyor. Kulislerde konuşulan bilgilere göre Çağatay Ulusoy’un diğer partneri “Mine” karakteri için Selin Şekerci’nin adı geçiyor.

Yıllar sonra setlere dönüyor

Başrol oyuncuları ve yönetmeniyle merak uyandıran dizide ayrıca Türk sinemasının Lady lakaplı usta oyuncusu Güngör Bayrak’ın da rol alacağı konuşuluyor. Yıllar sonra setlere dönecek olan Bayrak’ın adı dizinin öne çıkan karakterlerinden Belkıs için geçiyor.

Savaşçı’da son durum ne?

Seyircilerin merak ettiği bir diğer dizi ise Savaşçı... Limon Film imzalı fenomen dizi, pandemi öncesi 99. Bölümde çekimlerine ara vermişti. Bu arada Berk Oktay başta olmak üzere dizinin bazı oyuncuları ekipten ayrılmıştı.

Yeni bölümleri yine FOX’ta ekrana gelecek diziyle ilgili aldığım son bilgiler şöyle; 5. Sezon için hazırlıklar tam gaz sürüyor. Yine Osman Taşçı’nın yöneteceği, Süleyman Çobanoğlu’nun ise yazacağı dizide bu kez Türeyiş Destanı işlenecek. Eskişehir’e giden ekip 25 Aralık’ta teaser çekimine başlayacak. Yeni bölümlerde başrol oyuncularından Sarp Levendoğlu’nun karakterinin öne çıkacağı dizinin kadrosuna “Göktürk Albay” karakteriyle geçen sezon Tamer Karadağlı’nın konuk olacağı gündeme gelmişti. Ancak yaşanan değişikliklerin ardından Karadağlı’nın dizinin ana kadrosuna katıldığı ortaya çıktı. Ünlü aktörün dizideki aile üyeleri için de oldukça önemli oyuncularla görüşmeler yapılıyor.

Limon Film, bir yandan da senaryosunu Almanya’da bir ekibe yazdırdığı dijital platform için çekeceği “Avlu” dizisi ile “Ateşe Koşanlar” adlı TV dizilerinin de hazırlıklarına devam ediyor.  

Kızları izin vermedi, sete gidemedi

“Bizimkiler” dizisinin Şevket’i olarak hafızalarımızda yer eden usta oyuncu Cihat Tamer “Menajerimi Ara”da Necip rolüne hayat vermeye hazırlanıyordu. Ancak 77 yaşındaki oyuncu kızından izin çıkmayınca sete gidemedi. Aldığım bilgiyi teyit etmek için aradığım Cihat Tamer “Menajerimi Ara’da bugün ve yarın setim vardı ama maalesef kızım pandemi nedeniyle sete gitmemi istemedi. Ali Bilgin aramıştı beni... Daha önce kendisiyle 20 Dakika dizisinde de çalışmıştım. Çok da güzel bir roldü ama kızımdan izin çıkmadı. Film teklifleri de vardı ama onları da kabul edemedim” dedi.

Kerem Bürsin yeni sezona başlıyor

Blutv’nin sevilen mini dizisi “Aynen Aynen”in yeni sezon çekimleri başlıyor. “Sen Çal Kapımı” projesinde Hande Erçel’le başrol oynayan Kerem Bürsin, “Aynen Aynen”in çekim tarihlerinin iki ekip arasında orgazine edilmesinin hemen ardından partneri Nilperi Şahinkaya ile sete çıkacak.